2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım benim lökosit 25 cıktı doktor hıc ciddiye almadı doktoruna bir mesaj cek ama haftamız artık büyük ya durdurmaz doktor ama yinede mesaj çek fikrini al..

Canım ben de tedirgin oldum yazdıklarını okuyunca, inşallah kötü bişey yoktur ayaklarının altına yastık koy uzan biraz canım yorma kendini inşallah geçer çabucak haber ver bize de yine..

Hayrolsun canım . Bi kontrole git istersen için rahat etsin
Bebeğin hareketleri başlamasa gidicek kadar olmuştum eşim gelcekti. Çok fenaydı her ne ise
Canım benim lökosit 25 cıktı doktor hıc ciddiye almadı doktoruna bir mesaj cek ama haftamız artık büyük ya durdurmaz doktor ama yinede mesaj çek fikrini al..
Banada toz verdi canım ama o kadar çok ilacın üstüne midem haşat oldu. O tozdan içmiştim midemi kaldırıyo temelli. İçmedim daha. Ama abes bir durum olsa sanada verirdi dr.un muhtemelen. Antibiyotik bile geçirmedi, doğum sonrası geçer sanırım yine. Eğer böyle devam ederse eşim gelince haber vericez dr.a
Canım ben de tedirgin oldum yazdıklarını okuyunca, inşallah kötü bişey yoktur ayaklarının altına yastık koy uzan biraz canım yorma kendini inşallah geçer çabucak haber ver bize de yine..
Uzandım canım, napıcamı şaşırdım o an. Hiç bu derece olmamıştı. Şükür bebiş hareket ediyor, yoksa hastanede alırdım soluğu. Umarım tekrar olmaz.

Canim geçen gün aynısı oldu bana tam kalkiyordum sağ kasigima aniden bişey girdi gozumden yaş aktı sancidan olduğum yerde biraz durdum geçti şükür bende anlam veremedim belki o an fazlaca baskı yapıyo ondan oluyo

Benim bebişin başı sağ kasıktayken sürekli gece gündüz öyle oluyodu canım. Büyüdükçe sırtını koyduğu kasıkta aynı durum devam ediyor. Ama bu tüm karnıma bıçak saplanması gibiydi, alt tarafta o kadar basınç vardıki dokununca bile inanamadım. Tuvalete gitme ihtiyacı oldu orda da kasılıp kaldı yine. Hiç olmamıştı böyle ilkinde bile.

Minesuu Canım, hayırlı olsun bebişin, Allah sağlık sıhhat versin ikinize dee
y4zy4qmurum canım dikkat et kendine, çok yorulma yat dinlen. Dünden beri bana da bazı sancılar giriyo wc ihtiyacı olurmuş gibi. Bide dediğin gibi sağ kasıkta bebeğin başı varken kalkıp oturmak, hareket etmek zor oluyo her bacak hareketinde bir bıçak girmesi olayı.. Artık az kaldı zamanımız dikkat et kendini takip et

Canım bende bu hafta 37. haftada çatı muayenesi olucam.. Bilgilendirmen iyi oldu, duymuştum böyle şeyler. Ben haftada 1 gidiyorum dr a herhangi bir erken doğum tehdidim yok şimdilik.

Bende de var, yormamaya çalışıyorum kendimi ama yine de çatı ağrısı eskisi gibi dinlenince geçmiyo, yatakta sağdan sola dönmek işkence oldu

Anladım canım böyle durumlarda hareketi iyiyse ve devamı gelmiyosa genelde önemsiz sayiyolar canım . Takipte kal sen yinede

2200 kg dı geçen hafta kilosu. Doğumda 3 kg civarı olur diye düşünerek 2 numara aldım büyük gelmez umarım :)

2200 kg dı geçen hafta kilosu. Doğumda 3 kg civarı olur diye düşünerek 2 numara aldım büyük gelmez umarım :)
Gelmez inşallah ben çantasını da hazırladım bezleri de bir güzel koydum valla değiştirmem artık :) büyük gelirse de heryerden market var babalarını yollar aldırırız napalım :)) ama 1 numarada çok küçük göründü gözüme sanki bebek içinde sıkışıp kalcak gibi

Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
Ayy ne güzel darısı başımıza güle güle sağlıkla büyütün bebişi
Aaa bizim kizda oturuyor:) her gidisimizde oturuyo oluyo en son daha donmemistibizimde kontrol cuma gunu bakalim ne dicek bu sefer bende nst ye giricem ilk defa. Biz sonuclari gidipte gostermiyoruz ariyorlar telefonla sonuc icin siz doktorlami gorusuyosunuz ?

Oof sorma sorma , gece olunca yatağıma aşık ben yatmaya korkar oldum. Ters dönmüş kaplumbağa gibiyiz :)

Doğunca o minik poposunu görünce bu ney diyecen:)) çok küçük oluyorlar inanamiyosun

Evet canm 32 de öyleydi.Bu sefer kndi doktoruma gidemedm izindeydi ama bakan doktor dediki her çocuk bir deildir ama yinede bundn snrası için kilo kontrolu yapılsın hami durma fakan oluyomuş bazen heralde.Sanrm az da olsa kilo alması gelşmsi önemli.
34 te kndi doktoruma gidince daha ayrıntılı sorcam inşallah.tabi inşallah alırız yine o zamna kilo

Egerki azda olsa gelisiorsaa birsey etmiorlsr durmasi daha iyimis ya simdilik iste sukur 2 haftada 175 gr almis 33 kene yine gudecem bakacaklar insaAllah almistir suyu iyimis kan dolasimi iyi iste minik bebek seninkide bakiorlsrmi suyunu faln

Egerki azda olsa gelisiorsaa birsey etmiorlsr durmasi daha iyimis ya simdilik iste sukur 2 haftada 175 gr almis 33 kene yine gudecem bakacaklar insaAllah almistir suyu iyimis kan dolasimi iyi iste minik bebek seninkide bakiorlsrmi suyunu faln

Evet bakıyolar suya plesantaya skntı yok şükür ki.olsun napalım ufak olsun sağlıklı olsunlarda bazen çok iyi doğup sonradan alamayanlarda oluyomuş.Yani belli olmaz ki Allah korusub

Evet bakıyolar suya plesantaya skntı yok şükür ki.olsun napalım ufak olsun sağlıklı olsunlarda bazen çok iyi doğup sonradan alamayanlarda oluyomuş.Yani belli olmaz ki Allah korusub
Evet o doğru benm arkdşm bebeği 4 kilo doğdu ama 1.yaş gününde 7 kiloydu hiç kilo alamadı amne sütüyle beslenmesine rağmen.Yeterki sağlık olsun Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…