2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Slm kizlar dogumdan korkuyorum ediyorum derken. Dun sabah aniden gelen suyumla hemen hastaneye gittik. Ve saat oglen 12 de bebegim dunyaya geldi. Cok sukur her sey yolunda. Darisi basiniza insallah
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bebegin kaç kilo doğdu sağlıklımı

y4zy4qmurum canım geçmiş olsun nasil oldun daha iyi msn
Sağol canım, Ufak tefek keskin sancılar oluyor yine batmayla birlikte. Bi duşa giricem rahatlatır belki, eşimi bekliyorum.

M missinkk ama şuan kafası doğum pozisyonunda canım sadece kanala inmemiş. Allahtan ki hareket ediyor, o korku çok kötüydü. Hepimiz sağlıcakla kavusalım insallah.

pembeperi den haber yok sanırım. İnşallah iyilerdir.

Psikolojik mi gerçek sancı mı erken mi doğurcam geç mi doğurcam derken doğuracaksın heralde artık :))

Bende sana bakmak için gırdım daha dur ne doğurması beraber doguracagız ...ne olursa olsun habersiz bırakma canım

Bende sana bakmak için gırdım daha dur ne doğurması beraber doguracagız ...ne olursa olsun habersiz bırakma canım
Şuan dinleniyorum kuzum, bazen bi anda alta baskı ve sancı geliyor. Sanırsın karnım düşecek.
Kız doğum belirtisi olsa neyse de tam konduramıyorum da, enfeksiyon tekrar tetikler diye endişe ediyorum. Ben doğurursam sen peşimden gelirsin anca beraber kanca beraber :))

Psikolojik mi gerçek sancı mı erken mi doğurcam geç mi doğurcam derken doğuracaksın heralde artık :))
Şu enfeksiyon durumu yüzünden 5haftadır diken üstündeyim. Dr.da sürekli tahlil yapıp ilaç yazıyor. Artık içesimde gelmiyor inan. Akıntıyı suyu takip et, kasılmaları takip et diyor. Kilosuda geriden geliyor o yüzden 2 hafta daha dursa iyi olur diyor. Gel de strese girme:) normal doğumda bebeği etkileme durumu varya o beni çok yordu. Allah korusun, doğum vs olsada umarım enfeksiyon bebeği etkilemez.

Kızlar yaa ben kafama cok baska bişey takıyorum. Erken dogum riskim de var ama ben kafama ismi takmaya basladım . Son günler yaa şimdi bikaç gündür kafam acaip takılıyo acaba kızıma güzel isim koydummı diye. Herbişeyini de isimli yaptırdım bile. Alternatif isim de yok ama güzel koyduk mu koymadıkmı diye hep bi kuruntuuum var. Keşke diyorum ki aile baskısı olsaydı da biri şu ismi koy deseydii diyorum manyak gibi. Birisi bana yapma etme desinn lütfennn.

Ne koydunuz ki

Canım gayet güzel bir isim ama içine sinmeside önemli..miray göbek adı olur yanına da başka ısım koyarsın çok terettutde kalırsan olmaz mı ..ama bence güzel hemen hemen hepimizin düşündüğü bir ısım dı bende mıray düşünüyordum ama rüyamda hatice gördüm o yüzden hatice koyacağım...

Canım bizde eşim kv ve ben sürekli araştırdık ama tam yakıştıramıyoduk. Ben en son bu olsun dedim, hastaneye yatıncada mecbur kesin karar verdik. Ama bi makale okudum, bebekler zaten ismiyle gelirmiş, takıldığınız bir isim varsa onu koyun tereddüt etmeyin tarzı şeyler yazıyordu. Tamam artık değiştirme der gibi çıktı o yazı önüme :)

Gitceksın değil mi doktora...bol su iç enfeksiyon varsa iyi olur

Gitceksın değil mi doktora...bol su iç enfeksiyon varsa iyi olur
İçiyorum canım. İlkinde de hep fitil ve toz kullanmak zorunda kalmıştım. Son kontrolde, gelen bebeğin suyu olsa bebeğin enfeksiyon kapmış olurdu ve çoktan doğurmuş olurdun o yüzden korkma dedi. Ama bi yandan da tereddütte bırakıyor söyledikleriylede.
Biraz önce kendi akrabamız var dr o aradı son durumu anlattım, kasılmalarına odaklan sıklaşcak olursa bi nst.ye git dedi. Kasılmam sık değil şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…