2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım haklısın insan tedirgin oluyor anan yine de iyi düşünelim iyi olsun ve doktoruna güven en ufak riski bile söyleyecektir yani içim rahat olsun bi sıkıntı olmadan alırsın kucağına inşallah

Geçer inşaallah canım ama artık kimin başına ne geleceği belli değil,bende yarım saat önce avm de bi sancı yaşadım yuruyemedim bile kilitledi beni hala tam geçmedi eve geçiyoruz daha da çıkamam herhalde carsiya falan pembeperi den de haber yok doğum mu yaptı acaba

O bence ya sancı çekiyor yada sezeryanla doğum yaptı hayır olur inşaAllah pembeperi hayırlı haberlerini beklıyoruz

Ne karar verdiniz ki canım? Bende ilk oğlumda senin gibiydim içime sinmiyodu hiçbişey sabki başkası diretmişte ben koymuşum gibi oluyodu alıştım zamanla :):)

Ne karar verdiniz ki canım? Bende ilk oğlumda senin gibiydim içime sinmiyodu hiçbişey sabki başkası diretmişte ben koymuşum gibi oluyodu alıştım zamanla :):)
Miray koyduk :)) cok ilgincc hem begenerek koyduk hem de kafama takıyorum son günler diye işte ağrılarımı unuttum neye saracağımı bilemedim heralde..

Buyuk kizinin neydi masallah insaAölah cnm
Benim ilki erkek canım, Ayaz adı.
Aynen öyle canım. Sana da geçmiş olsun, soluna doğru uzanırsan rahatlar büyük ihtimalle. İnsan tek başına bi yere gitmeyede korkuyor, en güzeli sabretmek hayırlısıyla az kaldı inşallah. Bende meraktayım pembeperi öğleden beri yazmadı.
Canım geçmiş olsun
Kafayı yemeden doğururuz inşallah , gerçek sancımı değil mi gelse mi iyi kalsa mı derken yıprandık hepimiz y4zy4qmurum
Ay inşallah canım ya, biraz da doktorun tetiklemesinden oluyor bndeki. Ona dikkat buna dikkat dedikçe pimpiriklendirdi iyice. Hiç böyle takacak biri değildim ben. Hayırlı zamanda kavusalım inşallah hepimiz.

Ayaz beyede bilge kardeş yakışıııırr

Kızlar benim bebiş bir saattir coştu resmen. Hiç durmuyor. Alt tarafıda acıtıyor bazen. Çok harekette sıkıntı olabilir diye konuşulmuştu geçenlerde. Tedirgin oldum.
Canim merhaba . Umarım iyisindir diğer yazılanları okuyamadım çünkü . Bebeğim çok hareketli demiştin ne oldu ından sonra . Benim kızda çok hareketli bugün maşAllah ama karnında tas gibi oluyor anlayamadım

Merhaba, dün 4 saat felan çok hareketliydi canım, gece biraz rahatladı. Bugün hareketler yavaşladı ama ağrı sancı çok bugünde, ilgisi var mı bilmiyorum. Karnın tamamı taş gibiyse kasılmadır ve sıklığını takip etmen gerekir canım aklında olsun. Düzenli kasılmaların suyu patlatma ihtimali var demişti dr.um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…