2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın hanımlar mutlu huzurlu sabahlar.uykusuz bir gece ve huzursuz bacak sendromuyla sabah işe gelmek...dün sabaha karşı 3 defa arka arkaya kramp girdi bacağıma.felaket bir acıydı ya bütün gün topalladım dünden beri uyuşukluk ve ağrı var sağ bacağımda.önceden hep sol bacağımda olurdu bebeğide son zamanlarda hep sağda hissediyorum o yüzden sanırım sağ bacağa geçti ağrı da.yarın kontrol günüm bakalım ne olacak.doğum yapan arkadaşlara evlatlarıyla birlikte sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum.uykuyu o kadar çok seven ben yatak görünce korkmaya başladım :) bu da geçer inşAllah ....

Herkese günaydın. Sabaha grip olmuş bi şekilde uyandım. Offf birazdan doktor ve nst randevumda var. İnşallah hasta hasta doğurmam

Arkadaslar ben bu gece resmen hic uyuyamadım sol kolum boynum hatta sırtım korkunc derecede agridi nedir bu yaa hala devam ediyor zonk zonk agri kesici Aldik yine de gevmedi damar damar uzerine binmiş günü mi desem yada NE bilim oyle bir agri ki anlatamam nedir bu yaa moralim bozuldu NE yapicam ne doktoruna gidicem ki ben bunun icin

Günaydın bende hiç uyuyamadım.
Bana aldığım nefes yetmiyor sanki ,derin bir nefes çekmek için sürekli uyanıyorum.Kalkıp geziniyorum evde deli deli.

Ben sordum da üçüncü gebeliğim bu , doktor yaşın çok küçük bağlayamam dedi. 35 üzeri bağlıyorlarmış...
doktora sormadım bende canım ama benide bağlamaz öyleyse 29 yaşım şuan.hem bende istemem ya ne olur ne olmaz.eltim bağlattı benim 3.cü kazayla oldukta sonra 33 yaşında şuan.neyse hayırlısı bizde başka korunma yöntemleri buluruz

Geçmiş olsun canım. Ağrıyan bölgeye sıcak havlu sarabilirsin. Kol kısmınada nemlendirici krem sürüp masaj. Bende düzleşme olduğundan çok sık yaşıyorum bunu. Hamilelikte kas gevşetici kremde kullandırmıyolar, zor geçiyor ama katlanıyorum mecbur.

Canım tüpleri bağlatmak günah diye biliyorum ama tabi iyice araştırmadım.duyduğum bu
benimde bildiğim buydu canım zaten bağlatmak gibi bir düşüncem yok sadece bir sorayım dedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.gerçi insanlar ikiye ayrılmış bir durumda bu konudada. kimi günah diyor kimi değil.

canım sen nasıl oldun dün baya ağrı tarzı birşey yaşamışsın dikkat et kendine bu zamanlar gerçekten en zor zamanlarımız

canım sen nasıl oldun dün baya ağrı tarzı birşey yaşamışsın dikkat et kendine bu zamanlar gerçekten en zor zamanlarımız
Çok şükür o saplanma gibi şey bi daha olmadı canım. Ama ufak ufak ağrılar halen var. Hiçbişeyde yapmıyorum aslında. Ev işi vs haftasonu eşimle yapıyoruz. O kadar dinlenmeye rağmen olacağı varmış demekki :)

şu korunma meselesi açılmışken 2. yada 3. gebeliği olanlar tüplerinizi bağlatmayı düşünüyor musunuz?
benim üçüncü olacak dördüncüyü düşünmüyorum ama tüpleri bağlatmayı hiç düşünmedim spiral kullanırım yine sonuçta hayat bu ilerde ne olacağı belli olmaz düşünce değişebilir. Bağlatanlara genelde doktor öneriyor bir daha Doğum yapması tehlikeli olanlara

aynen bende senin düşüncendeyim yengem bağlatmıştı 4. sezeryanı olman tehlikeli demiş o yüzden.

oluyor kuzum elimizden geleni yapıyoruz ama yine oluyor.bende var ara ara ağrı adet olacakmışım gibi.bazen şiddetli bazen hafif.yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.evde de işler yarım yamalak ya hiç birşey de yapamıyorum.

Günaydın kızlar varmı benim gibi ev işi yapamayan hiç halim gücüm yok kalksam bile is icin geri oturuyorumyaptığım bi bulasik çamaşır yemek .e bu evin temizlenmeside lazım ne olacak böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…