2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gelip geçici sancılar normal kızlar . Dün ilk kez yaşadım kasiklarima sizi gibi bişey girdi çok rahatsız edici Bi agriydi daha önce hiç yaşamadım. 20 dakika sonra falan geçti şükür .sanırım vücut doğum hazırlıkları yapıyor arada .Düzenli olmadıkça sancilariniz korkmayin

Günaydın kızlar varmı benim gibi ev işi yapamayan hiç halim gücüm yok kalksam bile is icin geri oturuyorumyaptığım bi bulasik çamaşır yemek .e bu evin temizlenmeside lazım ne olacak böyle bilmiyorum
ben varım evde işler hep yarım yamalak.akşam işten gidip yemek yapmak bile zor geliyor.bakalım hafta sonu temizliğimi bitirmeyi planlıyorum.

Allah gönlüne göre versin canım. Ama sen yinede korun bence birkaç ay :) bizim gelin bebeyi doğurdu kırkı çıktı yeniden hamile kaldı. Çocukların arasında bir yaş değil 11 ay var düşün :):):)
maşallah onlara :) aslında İlk 9-12 ay korunasım var aslında canım bakalım bi bebiş doğsun da belki cesaretim kırılır :))

Bunda spiralli kaldım :) başka bişey düşüneceğim bende artık. Sanırım doğum kontrol hapı...

Bunda spiralli kaldım :) başka bişey düşüneceğim bende artık. Sanırım doğum kontrol hapı...
bende bir yöntem bulsam iyi olacak sanırım.hap vermiyor doktor bana troid hapı kullanıyorum hormon olarak diğeri de hormon hapı diye ikisini içme en iyisi spiral demişti ama yaptırmamıştım istiyorum diye bakalım bundan sonra nasıl olacak :)

maşallah onlara :) aslında İlk 9-12 ay korunasım var aslında canım bakalım bi bebiş doğsun da belki cesaretim kırılır :))
Sanada maşallah , özgüven yerinde çoğu kadın hamileyken bidaha yapmam diyo gözü korkup
İşin garip yanı bende spiral kaymamış bile ...
rahatlığı konusunda bencede spiral hepsinden iyi tak ve unut mantığı ama artık gözüm korktu benim o zaman eşlere iş düşecek hap emzirirkende olmuyor sanırım

yani biz niye düşünüyoruz ki korunmayı onlarda düşünsün yani deme her iş bizde oh valla ufacık minicik katkıları var çocuk için diğeri poss :) ay ne söylendim ya adama :) biraz da onlar düşünsün ama ya bize çok yükleniliyor bu durumdada.

Olan var canım ben oglumda yara vardı diye Spral takmadilar emzirirken hap kullandim doktorun verdiği çocuğa zarari olmayacak bi hap . Sonra yaradan kurtulunca spral taktım 3 kere spral kaydı ben geri taktım sonra 1 yıl kaymadi bu seferde ben çocuk istediğim için cikardimbundada yine spral dusunuyorum ama sen öyle kalmissin korktum şimdi çünkü 3 çocuk bi şekil bakilirda 4 u kaldiramam suan

Valla sen yazdıkça erkek olasım geldi . :)
Fedakarlık hep bizde , bizde tutunsun bizde gelişsin bizde büyüsün. Bizde doğsun oohh sinirlenmeye başladım :) bari korunma işini üstlensinler artık

Son düzenleme:
Maşallah seninkide mi üç canım
Benimde şimdiden gözüm gerçekten korkuyor , ya yine hamile kalırsam diye. İnsan yıpranıyor hele ard arda olursa tamamen sabır ve fedakarlık isteyen bi iş annelik...
Yaşları kaç seninkilerin? Benimkiler 7-3 buda yolda işte

Valla sen yazdıkça erkek olasım geldi . :)
Fedakarlık hep bizde , bizde tutunsun bizde gelişsin bizde büyüsün. Bizde doğsun oohh sinirlenmeye başladım :) bari korunma işini üstlensinler artık
gazlayalım birbirimizi adamlara saralım akşama hepimiz bakalım sonuçlar ne olacak :)

Güzel haberler gelir insallah :)
Benim evde öyle. Rahat edemiyorum ama sağlık daha önemli diye kendimi frenliyorum:) evde çocuk olunca dağılmaması mümkün değil zaten, mutlu olsun oynasın dağıtsın amann :)
y4zy4qmurum canım doğum yapanları,ilk yapandan son yapana doğru 1. Sayfaya yazsak nasıl olur ?
Benimde aklımdan geçiyordu hep ama şu erken doğum riski yüzünden vazgeçmiştim canım. Yapabiliriz sanırım. Ben bir de yeni bir topik düşünmüştüm, doğum hikayeleri veya doğum sonrası paylaşım gibi birşey. Ama grubumuzun bir kısmı yok zaten, kalanlarda bölünmüş olcak diye cesaret edemedim

Benimkilerde 7ve 5 canım büyüğü 1 . Sınıfa gidiyor :)

Herkes birbirine soruyor ya kim doğum yaptı diye ordan aklıma geldi benmde yazmak :) 2 başlık olunca evet biraz bölünebilir canm ama dediğin doğumdan sonra bebeklerimiz için paylaşım alanı olarak devam edebilir gerçi burda da devam eder o.

Kızlar çok sinirlerim bozuk. Kv bana küsmüş çocuk gibi konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor. Sebebi de beni üzdü ağlattı ben de eşime söyledim daha doğrusu anladı, ağlayıp durdum hep ne oldu diye sorunca, annen böyle söyledi çok zoruma gitti dedim. o da annesine biraz daha dikkatli ol bak o hassas dönemde ağladı üzme onu bir şey varsa bana söyle falan dedi. Bu sebeple bana küs. Yani eşim beni korudu beni kayırdı diye yüzüme bakmıyor. Evlerine gittik. Ne bi hoşgeldin dedi yanımızda bile durmadı. Eşime bir tabak pasta ile çay getirdi kalktı komşuya gitti biz giderken de eşime güle güle dedi ben ayakkabımı giymekle cebelleşirken kapıyı hızlı bi şekilde çarptı yüzümüze. Hem suçlu hem güçlü ya. Tir tir titriyorum sinirimden karnım çok kötü kasılıyor ağrıyor. Allah vicdan merhamet versin böylelerine. Eşimin de umrunda bile değil can sıkmaktan başka yaptığı bir şey yok gidip gelmeyiz bir daha diyor. Ama ben yine de olmaz bnmle küsse bile senin annen diyorum. O da bırak boşver bebeğimiz olsun paşa paşa gelip barışacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…