2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
canım sakin ol lütfen bebeğini düşün. böyle durumlarda insanların bu kadar bencil olmalarına anlam veremiyorum.eşin tabikide seni koruyacak kollayacak başkalarıda sadece bu dönemde değil her zaman sana söyledikleri laflara dikkat edecek.takma kafana sakın.bu küslük eminin uzun sürmez sen kendi üzüldüğünle kalırsın oluruna bırak herşey düzelir sakın takma ne olur

Sebep her ne olursa olsun isterse kv haklı olsun şu koşullarda hiç bir önemi yok.Okurken ben bile sinirlendim.Senin bebeğini bu şeklinde riske atamaz.Ayrıca evinin üstünde insana öyle davranmak nedir yahu.Kesinlikle tavrını koymalısın.Madem öyle böyle olmak istiyor sende küs öyle ol senin işine gelir gelemez torununu görmeye bile...siz bana koca karnımla bunu yaşattınız ya hadi bakalım ben nasıl davrancam görün diceksin bundan sonra.Hemen silkelen ağlama bundan sonra top sana geçti,hertürlü alırsın hıncını.O yüzden hiç üzülme

Dİmii zaten tartışma çıksın diye yer arıyorum ben :) adam ya sabır diyor bugünün konusuda korunma olsun iyi fikir verdin deneyim akşama :):)
hahahah kız gazıma gelme benim ara bozan kaynana/görümce/elti gibi oldum valla :) bende adamın başının etini yiyorum sorma.her akşam dışarda ya işi oluyor ya da kahveye falan gidiyor ben de sinir oluyorum bebek olunca duracağım canım ondan şimdi geziyorum diyo ölür müsün öldürür müsün :)

Kozlar şu korunma konusunda neden hep spiral yada haptan bahsedipsunuz yani şöyle eşleriniz yapmıyor mu prezervatif ?

aynen bende senin düşüncendeyim yengem bağlatmıştı 4. sezeryanı olman tehlikeli demiş o yüzden.
ben bir ara acile gitmiştim devlet hastanesine yanında da kadın vardı 4. Ye hamile sezeryan olacakmış doktor ameliyat sırasında tüplerine de bağlayalım dedi o da kabul etti, yani öyle durumlarda olabilir tabi anne tekrar hamile kalırsa tehlikeli çünkü

Kozlar şu korunma konusunda neden hep spiral yada haptan bahsedipsunuz yani şöyle eşleriniz yapmıyor mu prezervatif ?
ben korunmuyorum sen korun desem kullanır eşim ama ben sevmiyorum prezervatifi

Zaten bir iş kuracak olursam kadınlara özel bir kahvehane açacam :)
Ohh sabahlar olmasın .
Sürekli değilse sorun etme canım , sende kafanı dinlersin. Benimkininde haftada iki kez halısaha maçı var vazgeçiremiyorumm

Bu halimle ağlatıp sinirlerimi bozmaya ne hakkı var. Ellerim ayaklarım titriyor sinirden.
Öyle biri ki şu an bi hınç almaya kalksam bir şey söylesem anında haklıyken haksız konumuna düşürür beni. Bak ben birşey yapmadım gelin hem alındı hem bana tavır yapıyor ben birşey yapmıyorum der çıkar aradan. Of bebek de strese giriyor kasıldı kaldı

Bunda spiralli kaldım :) başka bişey düşüneceğim bende artık. Sanırım doğum kontrol hapı...

Aaa :) genelde erkekler hoşlanmaz aslnda ama :)) bence gayet iyi neden hap kullanasınız yaa hele bide eşlernz skntı çıkarmıyosa daha güzel

Sen bşy deme canım sözlü olarak sende onun yaptığı gibi davran.sende hiç yüz verme kırıldıgını belli et sonrada aaa ben bşy demedim ki zaten hamileyim ağrılarım var tribine gir.
Kız bak bende beş beteri var o yüzden böyle konuşuyorum rahat.Ben artık çözdüm bu işi.Şimdi duvarları var onun deyip bana yaklaşamıyorlar üstelik alt katımda oturyor gerisini sen düşün.şunu unutma onunla küsmek senin işine gelir o yüzden istediği kadr trip atsın

Aaa :) genelde erkekler hoşlanmaz aslnda ama :)) bence gayet iyi neden hap kullanasınız yaa hele bide eşlernz skntı çıkarmıyosa daha güzel
Yaa bilmiyorum kii bana poşet gibi geliyo :) belkide markadan kaynaklıydı bimden almış eşim. Vallaaa ameliyat eldiveni gibiydi tövbelemiştim. Sanırım fobi oluştu :):)

Klasik kv tribi :)) gelini yok saymak. Canım hiiiiiççç takma hiiççç hemde. Üzme kendini de bebeğini de. Kendi yaptıklarını bi başkası yapsa aaa felanca şöyle yapmış gelinine diye dedikodusunu yaparlar kendilerine gelince no problem. Seninle küsüp eşinle güllük gülistanlık olamaz kusura bakmasın. Sen de hiç öyle onun annesi ama diye de düşünme. Siz bi ailesiniz kocası ona nasıl laf söylettirmiyorsa senin kocanda sana laf söylettirmeyecek elbette. Olması gereken bu çocuk olduktan sonra tıpış tıpış gelecek el mahkum. Taviz verme ve tavrını koy bence. Hiç sinirlenip kendini yıpratma ama beklentiyi düşür gördüğün gibi muamele et bak senden iyisi yok kafanda rahat olur gönlünde :)

Amaaan küssün napalım dimi hele bu halde kv triplerimi çekeceğiz yahu.
keşke benimkide küsse doğuma yakın:):):) engün tecrübelerini kendine saklamış olur hem

Aynısını eşim de dedi. Ya koca adamın gözleri doldu kapıyı yüzümüze çarpınca. Böylesi daha iyi oldu konuşmasın mutsuz etmez işte bir daha bizi dedi düşün kendi oğluna bile bunu dedirtti. Bu son olan şeyler bir de canım bundan öncesi de var. Sürekli açığımı bulmaya çalışıp yüzüme vurmaya çalışıyor. Anneme de gitmiş ben oğlumu kaybetmekten korkuyorum demiş eh günaydın bu şekilde devam ederse benim hiçbir şey yapmama gerek kalmaz zaten. Bir defa bile oturup doğru düzgün muhabbetimiz olmadı hep laf çarpıyor bana her defasında moral bozukluğuyla geliyoruz evimize. Eşim de iyi oldu diyor. O derece artık.

Depend kilot şok markette bulunuyor canım , ben kullanılması zor olur diye almadım ondan lohusa pedi aldım inşallah işimi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…