- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #24.701
Bende anlamoyorum bu kadınları bekarken oğullarının varlığından haberdar değiller. Adamlar yatmadan yatmaya eve geliyor kaynanalara noluyosa oğullar evlenince bi kıymete falan biniyo. Gelinle rakipleşme bir çekişme sözkonusu oluyo hep.Aynısını eşim de dedi. Ya koca adamın gözleri doldu kapıyı yüzümüze çarpınca. Böylesi daha iyi oldu konuşmasın mutsuz etmez işte bir daha bizi dedi düşün kendi oğluna bile bunu dedirtti. Bu son olan şeyler bir de canım bundan öncesi de var. Sürekli açığımı bulmaya çalışıp yüzüme vurmaya çalışıyor. Anneme de gitmiş ben oğlumu kaybetmekten korkuyorum demiş eh günaydın bu şekilde devam ederse benim hiçbir şey yapmama gerek kalmaz zaten. Bir defa bile oturup doğru düzgün muhabbetimiz olmadı hep laf çarpıyor bana her defasında moral bozukluğuyla geliyoruz evimize. Eşim de iyi oldu diyor. O derece artık.
Küsmesi benim de işime geldi açıkcasıAmaaan küssün napalım dimi hele bu halde kv triplerimi çekeceğiz yahu.
keşke benimkide küsse doğuma yakın:):):) engün tecrübelerini kendine saklamış olur hem
Ne güzel işte canm eşimde arkanda benim eşimde öyledir Allah için şanslıyız biz.O yüzden üzülme boşu boşuna sizde tavrınızı ona göre koyarsınız eşinle,bebeğini boşa üzme yani.Aman kendi bilir bundan sonra böyle o zmn de geçAynısını eşim de dedi. Ya koca adamın gözleri doldu kapıyı yüzümüze çarpınca. Böylesi daha iyi oldu konuşmasın mutsuz etmez işte bir daha bizi dedi düşün kendi oğluna bile bunu dedirtti. Bu son olan şeyler bir de canım bundan öncesi de var. Sürekli açığımı bulmaya çalışıp yüzüme vurmaya çalışıyor. Anneme de gitmiş ben oğlumu kaybetmekten korkuyorum demiş eh günaydın bu şekilde devam ederse benim hiçbir şey yapmama gerek kalmaz zaten. Bir defa bile oturup doğru düzgün muhabbetimiz olmadı hep laf çarpıyor bana her defasında moral bozukluğuyla geliyoruz evimize. Eşim de iyi oldu diyor. O derece artık.
tabikide hakkı yok kimsenin hakkı yok ama düşünmemeye çalış ne olur.mesafenide koy bende zamanında beceremedim mesafe koymayı ama en iyisi buymuş inan bana.Bu halimle ağlatıp sinirlerimi bozmaya ne hakkı var. Ellerim ayaklarım titriyor sinirden.
Öyle biri ki şu an bi hınç almaya kalksam bir şey söylesem anında haklıyken haksız konumuna düşürür beni. Bak ben birşey yapmadım gelin hem alındı hem bana tavır yapıyor ben birşey yapmıyorum der çıkar aradan. Of bebek de strese giriyor kasıldı kaldı
:))))) iyi dedin. O engin tecrübeler beni benden alıyor. Kv değil elti sanki yahu. Gebelik kıyaslamalarından fenalık geldi, ay benim hiç öyle olmamıştı, ay benim şöyleydi sende niye böyle ki, normal miymiş sordun mu, her gördüğünde ay çok kilo aldın sanki, tövbe yarabbiiimmm şeytan git başımdan diyorum ses etmicem konuşsun tabiki sabredemiyorum ve yapıştırıyorum cevabı gülüyorum sonra da ohhh :)))Amaaan küssün napalım dimi hele bu halde kv triplerimi çekeceğiz yahu.
keşke benimkide küsse doğuma yakın:):):) engün tecrübelerini kendine saklamış olur hem
sorun etmiyorum çok ya dediğin gibi bende kafamı dinliyorum zaten oğlum var yanımda onla vakit geçiriyoruz :)Zaten bir iş kuracak olursam kadınlara özel bir kahvehane açacam :)
Ohh sabahlar olmasın .
Sürekli değilse sorun etme canım , sende kafanı dinlersin. Benimkininde haftada iki kez halısaha maçı var vazgeçiremiyorumm
Kız yok be hiç hissetmiyosn bnce markadan olablrYaa bilmiyorum kii bana poşet gibi geliyo :) belkide markadan kaynaklıydı bimden almış eşim. Vallaaa ameliyat eldiveni gibiydi tövbelemiştim. Sanırım fobi oluştu :):)
Ay çok güldüm yorumuna yaaaa :)Amaaan küssün napalım dimi hele bu halde kv triplerimi çekeceğiz yahu.
Benimki 2011 Mayıs 2013 Mart canım :) 24 martti bakalım bu da 39+5te gelse abisiyle aynı gün olur:)) ama o kadar beklemekte zor 38 de gelsin :))Canım benımkılerde öyle biri 2011 nısan doğumlu diğeri 2012 ekim doğum lu ...
Bende sevmiyorum vallaben bir ara acile gitmiştim devlet hastanesine yanında da kadın vardı 4. Ye hamile sezeryan olacakmış doktor ameliyat sırasında tüplerine de bağlayalım dedi o da kabul etti, yani öyle durumlarda olabilir tabi anne tekrar hamile kalırsa tehlikeli çünkü
ben korunmuyorum sen korun desem kullanır eşim ama ben sevmiyorum prezervatifi
Haklısın canım bi başkası yapsa dedikodusunu yaparlar sinir olduğum nokta kendini tamamen haklı görmesi.Klasik kv tribi :)) gelini yok saymak. Canım hiiiiiççç takma hiiççç hemde. Üzme kendini de bebeğini de. Kendi yaptıklarını bi başkası yapsa aaa felanca şöyle yapmış gelinine diye dedikodusunu yaparlar kendilerine gelince no problem. Seninle küsüp eşinle güllük gülistanlık olamaz kusura bakmasın. Sen de hiç öyle onun annesi ama diye de düşünme. Siz bi ailesiniz kocası ona nasıl laf söylettirmiyorsa senin kocanda sana laf söylettirmeyecek elbette. Olması gereken buçocuk olduktan sonra tıpış tıpış gelecek el mahkum. Taviz verme ve tavrını koy bence. Hiç sinirlenip kendini yıpratma ama beklentiyi düşür gördüğün gibi muamele et bak senden iyisi yok kafanda rahat olur gönlünde :)
Benimki doğum yapınca beni şoka sokmuştu :):):) şimdiki aklım olsa umurumda bile olmazmış diyorum.:))))) iyi dedin. O engin tecrübeler beni benden alıyor. Kv değil elti sanki yahu. Gebelik kıyaslamalarından fenalık geldi, ay benim hiç öyle olmamıştı, ay benim şöyleydi sende niye böyle ki, normal miymiş sordun mu, her gördüğünde ay çok kilo aldın sanki, tövbe yarabbiiimmm şeytan git başımdan diyorum ses etmicem konuşsun tabiki sabredemiyorum ve yapıştırıyorum cevabı gülüyorum sonra da ohhh :)))
Geçmiş olsun canım. Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Hepimiz meraklanmıştık. İnşallah zamanında sağlıkla gelsin bebişler :)selam herkese bayanlar :) son sayfaya baktm sadecey4zy4qmurum senin yazdığını gördüm yapmadım doğum henüz çok şükür durdurdular doğumu hatta geceden sabah11e kadar olan doğru nstlerde sancılar yok denicek kadar az çıkınca eve gönderdi drum.Eve yeni geldim anca yazabildim size dün gelen giden serumun ilacın haddi hesabı yoktu dün bi tane bugünde bi tane ciğer geliştirici oldum inşallah doğsada bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra ama isteğim en azından 10gün daha durması 37.haftayı bulması hayırlısı olsun hakkımızda bakalım ben yokken oldumu doğum yapan falan :) bu arada şh ciğer geliştirici iğne hk bilgisi olan var mı etkisi vs nasıldır diye
Allah razı olsun canım :) valla 3 sayfasını okudum dayanamadım bıraktım gülme krizine girdim artık dogurucam nerdeyse morelim bozuldukca sayfa sayfa okurumCanım çıkmıştım ben son mesajdan sonra şimdi gördüm :)
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esinize-ilk-ne-zaman-rezil-oldunuz.403347/
Gelen misafirde 8 aylık hamile gelini. Allah akıl fikir vicdan merhamet versin.Bende anlamoyorum bu kadınları bekarken oğullarının varlığından haberdar değiller. Adamlar yatmadan yatmaya eve geliyor kaynanalara noluyosa oğullar evlenince bi kıymete falan biniyo. Gelinle rakipleşme bir çekişme sözkonusu oluyo hep.
Neyse canım sen canını sıkma belliki dengesiz biri senin kv , gelen misafire sebebpsiz kapı çarpabiliyosa...
Bebeğinde seninde iyi olmana sevindim canım doğurdugunu düşündük artık dünden beri ses çıkmayınca :)selam herkese bayanlar :) son sayfaya baktm sadecey4zy4qmurum senin yazdığını gördüm yapmadım doğum henüz çok şükür durdurdular doğumu hatta geceden sabah11e kadar olan doğru nstlerde sancılar yok denicek kadar az çıkınca eve gönderdi drum.Eve yeni geldim anca yazabildim size dün gelen giden serumun ilacın haddi hesabı yoktu dün bi tane bugünde bi tane ciğer geliştirici oldum inşallah doğsada bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra ama isteğim en azından 10gün daha durması 37.haftayı bulması hayırlısı olsun hakkımızda bakalım ben yokken oldumu doğum yapan falan :) bu arada şh ciğer geliştirici iğne hk bilgisi olan var mı etkisi vs nasıldır diye
Ben demiştim y4zy4gmurum gibi çıkarsın inşallah hastaneden diye öylede olmuş cok sevindimselam herkese bayanlar :) son sayfaya baktm sadecey4zy4qmurum senin yazdığını gördüm yapmadım doğum henüz çok şükür durdurdular doğumu hatta geceden sabah11e kadar olan doğru nstlerde sancılar yok denicek kadar az çıkınca eve gönderdi drum.Eve yeni geldim anca yazabildim size dün gelen giden serumun ilacın haddi hesabı yoktu dün bi tane bugünde bi tane ciğer geliştirici oldum inşallah doğsada bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra ama isteğim en azından 10gün daha durması 37.haftayı bulması hayırlısı olsun hakkımızda bakalım ben yokken oldumu doğum yapan falan :) bu arada şh ciğer geliştirici iğne hk bilgisi olan var mı etkisi vs nasıldır diye
Hak bir de bu tripleri var. Hepsini normal doğurdum sütüm taşardı kan gelirdi 5 yaşına kadar emzirdim diyip duruyor sürekli.Benimki doğum yapınca beni şoka sokmuştu :):):) şimdiki aklım olsa umurumda bile olmazmış diyorum.
Ooooooo göğüslerin ne kadar kararmış dedi önce , sonra ooo bu göbek kaldı sende 7 aylık gibi görünüyon dedi kadın bir dur yaa eve yeni girmişm hastaneden strese soktu benipskolojik travma yaşattı resmen cadı :):)
Anladım canım benim zaten tedaviyle oluyor ama yinede normal olsa bile yinede tüpleri bağlatmazdım.benimde bildiğim buydu canım zaten bağlatmak gibi bir düşüncem yok sadece bir sorayım dedim siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.gerçi insanlar ikiye ayrılmış bir durumda bu konudada. kimi günah diyor kimi değil.
Geçmiş olsun canım. Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Hepimiz meraklanmıştık. İnşallah zamanında sağlıkla gelsin bebişler :)
Bebeğinde seninde iyi olmana sevindim canım doğurdugunu düşündük artık dünden beri ses çıkmayınca :)
Ben demiştim y4zy4gmurum gibi çıkarsın inşallah hastaneden diye öylede olmuş cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?