2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende anlamoyorum bu kadınları bekarken oğullarının varlığından haberdar değiller. Adamlar yatmadan yatmaya eve geliyor kaynanalara noluyosa oğullar evlenince bi kıymete falan biniyo. Gelinle rakipleşme bir çekişme sözkonusu oluyo hep.
Neyse canım sen canını sıkma belliki dengesiz biri senin kv , gelen misafire sebebpsiz kapı çarpabiliyosa...

Ne güzel işte canm eşimde arkanda benim eşimde öyledir Allah için şanslıyız biz.O yüzden üzülme boşu boşuna sizde tavrınızı ona göre koyarsınız eşinle,bebeğini boşa üzme yani.Aman kendi bilir bundan sonra böyle o zmn de geç

tabikide hakkı yok kimsenin hakkı yok ama düşünmemeye çalış ne olur.mesafenide koy bende zamanında beceremedim mesafe koymayı ama en iyisi buymuş inan bana.

Amaaan küssün napalım dimi hele bu halde kv triplerimi çekeceğiz yahu.
keşke benimkide küsse doğuma yakın:):):) engün tecrübelerini kendine saklamış olur hem
:))))) iyi dedin. O engin tecrübeler beni benden alıyor. Kv değil elti sanki yahu. Gebelik kıyaslamalarından fenalık geldi, ay benim hiç öyle olmamıştı, ay benim şöyleydi sende niye böyle ki, normal miymiş sordun mu, her gördüğünde ay çok kilo aldın sanki, tövbe yarabbiiimmm şeytan git başımdan diyorum ses etmicem konuşsun tabiki sabredemiyorum ve yapıştırıyorum cevabı gülüyorum sonra da ohhh :)))

sorun etmiyorum çok ya dediğin gibi bende kafamı dinliyorum zaten oğlum var yanımda onla vakit geçiriyoruz :)

Yaa bilmiyorum kii bana poşet gibi geliyo :) belkide markadan kaynaklıydı bimden almış eşim. Vallaaa ameliyat eldiveni gibiydi tövbelemiştim. Sanırım fobi oluştu :):)
Kız yok be hiç hissetmiyosn bnce markadan olablr

Amaaan küssün napalım dimi hele bu halde kv triplerimi çekeceğiz yahu.
keşke benimkide küsse doğuma yakın:):):) engün tecrübelerini kendine saklamış olur hem
Ay çok güldüm yorumuna yaaaa :)

Bende sevmiyorum valla ve eşimde hiç sevmiyor

selam herkese bayanlar :) son sayfaya baktm sadece y4zy4qmurum senin yazdığını gördüm yapmadım doğum henüz çok şükür durdurdular doğumu hatta geceden sabah11e kadar olan doğru nstlerde sancılar yok denicek kadar az çıkınca eve gönderdi drum.Eve yeni geldim anca yazabildim size dün gelen giden serumun ilacın haddi hesabı yoktu dün bi tane bugünde bi tane ciğer geliştirici oldum inşallah doğsada bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra ama isteğim en azından 10gün daha durması 37.haftayı bulması hayırlısı olsun hakkımızda bakalım ben yokken oldumu doğum yapan falan :) bu arada şh ciğer geliştirici iğne hk bilgisi olan var mı etkisi vs nasıldır diye

Haklısın canım bi başkası yapsa dedikodusunu yaparlar sinir olduğum nokta kendini tamamen haklı görmesi.

Benimki doğum yapınca beni şoka sokmuştu :):):) şimdiki aklım olsa umurumda bile olmazmış diyorum.
Ooooooo göğüslerin ne kadar kararmış dedi önce , sonra ooo bu göbek kaldı sende 7 aylık gibi görünüyon dedi kadın bir dur yaa eve yeni girmişm hastaneden strese soktu beni pskolojik travma yaşattı resmen cadı :):)

Geçmiş olsun canım. Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Hepimiz meraklanmıştık. İnşallah zamanında sağlıkla gelsin bebişler :)

Gelen misafirde 8 aylık hamile gelini. Allah akıl fikir vicdan merhamet versin.

Bebeğinde seninde iyi olmana sevindim canım doğurdugunu düşündük artık dünden beri ses çıkmayınca :)

Ben demiştim y4zy4gmurum gibi çıkarsın inşallah hastaneden diye öylede olmuş cok sevindim

Hak bir de bu tripleri var. Hepsini normal doğurdum sütüm taşardı kan gelirdi 5 yaşına kadar emzirdim diyip duruyor sürekli.

Anladım canım benim zaten tedaviyle oluyor ama yinede normal olsa bile yinede tüpleri bağlatmazdım.

Geçmiş olsun canım. Senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Hepimiz meraklanmıştık. İnşallah zamanında sağlıkla gelsin bebişler :)

Bebeğinde seninde iyi olmana sevindim canım doğurdugunu düşündük artık dünden beri ses çıkmayınca :)

Ben demiştim y4zy4gmurum gibi çıkarsın inşallah hastaneden diye öylede olmuş cok sevindim

kızlar hepiniz çok saolun güzel dişekleriniz için cidden zormuş hastane işleri Allah doğum için düşürsün bizleri yanlızca inş ondada sıkıntısız kolay ve vaktinde doğumlarımız olur inşallah

Kelebekcikk34 canım kbakma yanlış görmüşüm son sayfaya söyle bi bakmıştım sadece dikkat etmemişim eve dönmenin sevinciyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…