- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #24.721
Yok canım çook şükür Rabbime ben çok rahat geçiriyorum bi kez bile çıkarmadım midem arada yanıyo o kadar :) bu bebişim 1.5 yıl bekletti bizi çok üzülüyodum olmuyo diye.. korkuyorum şimdi de hemen olmazsa diye o yüzden erken yola çıkmak da fayda var bence :))) kardeşi de olsun oğluşumun tek kalmasın teyzesiSanada maşallah , özgüven yerinde çoğu kadın hamileyken bidaha yapmam diyo gözü korkup
İşin garip yanı bende spiral kaymamış bile ...
rahatlığı konusunda bencede spiral hepsinden iyi tak ve unut mantığı ama artık gözüm korktu benimo zaman eşlere iş düşecek hap emzirirkende olmuyor sanırım
Ayy oda kötüymüş :/ bende bekliyorum bizimkinden benzer performanslar :)) Doğum çantamı hazırlarken niye sormamışım her şeyi internetten hallediyormuşum. Elimden gelse doğumu da internetten yapacakmışım. Bunlarda olayların kayınpeder kısmı :))) kafaya takacak olduktan sonraaaa insanlar değişik takacak çok sıkıntı var ama hiç gerek yok şakayla cevaplarını veriyorsun için rahatlıyor. Ama lohusa kafasıyla neler derim şu an hiç bilmiyorumBenimki doğum yapınca beni şoka sokmuştu :):):) şimdiki aklım olsa umurumda bile olmazmış diyorum.
Ooooooo göğüslerin ne kadar kararmış dedi önce , sonra ooo bu göbek kaldı sende 7 aylık gibi görünüyon dedi kadın bir dur yaa eve yeni girmişm hastaneden strese soktu benipskolojik travma yaşattı resmen cadı :):)
Bencede boşver oğluna dayanamayıp gelir yada bi atak yapar boşver çünkü sen hamilesin hassas dönemindesin kadın olarak seni anlamıyorsa yapacak birşey yok.anlamıyorum hamile, lohusa kadının halinden anlamayanı bazen annem bile sinir ediyor oda alınıyor valla bu halimle kimseyi çekemiyorum benKızlar çok sinirlerim bozuk. Kv bana küsmüş çocuk gibi konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor. Sebebi de beni üzdü ağlattı ben de eşime söyledim daha doğrusu anladı, ağlayıp durdum hep ne oldu diye sorunca, annen böyle söyledi çok zoruma gitti dedim. o da annesine biraz daha dikkatli ol bak o hassas dönemde ağladı üzme onu bir şey varsa bana söyle falan dedi. Bu sebeple bana küs. Yani eşim beni korudu beni kayırdı diye yüzüme bakmıyor. Evlerine gittik. Ne bi hoşgeldin dedi yanımızda bile durmadı. Eşime bir tabak pasta ile çay getirdi kalktı komşuya gitti biz giderken de eşime güle güle dedi ben ayakkabımı giymekle cebelleşirken kapıyı hızlı bi şekilde çarptı yüzümüze. Hem suçlu hem güçlü ya. Tir tir titriyorum sinirimden karnım çok kötü kasılıyor ağrıyor. Allah vicdan merhamet versin böylelerine. Eşimin de umrunda bile değil can sıkmaktan başka yaptığı bir şey yok gidip gelmeyiz bir daha diyor. Ama ben yine de olmaz bnmle küsse bile senin annen diyorum. O da bırak boşver bebeğimiz olsun paşa paşa gelip barışacak diyor.
Kimseyi çekmek onların kaprislerini kaldırmak zorunda da değiliz bu halde. Tanımadığım insanlar bile hamile olduğumu görünce ekstra nazik davranıyor. Anlam veremiyorum gerçekten nasıl olur da bu kadar anlayışsız davranılabilir.Bencede boşver oğluna dayanamayıp gelir yada bi atak yapar boşver çünkü sen hamilesin hassas dönemindesin kadın olarak seni anlamıyorsa yapacak birşey yok.anlamıyorum hamile, lohusa kadının halinden anlamayanı bazen annem bile sinir ediyor oda alınıyor valla bu halimle kimseyi çekemiyorum ben
Canim tek bildigim kız kardesimede yaptılar 32 de sadece 2 3 gün bebegi oynamadi seninkide oynamazsa endiselenme genelde o iğneden sonra bi kaç gün oynamiyolarselam herkese bayanlar :) son sayfaya baktm sadecey4zy4qmurum senin yazdığını gördüm yapmadım doğum henüz çok şükür durdurdular doğumu hatta geceden sabah11e kadar olan doğru nstlerde sancılar yok denicek kadar az çıkınca eve gönderdi drum.Eve yeni geldim anca yazabildim size dün gelen giden serumun ilacın haddi hesabı yoktu dün bi tane bugünde bi tane ciğer geliştirici oldum inşallah doğsada bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra ama isteğim en azından 10gün daha durması 37.haftayı bulması hayırlısı olsun hakkımızda bakalım ben yokken oldumu doğum yapan falan :) bu arada şh ciğer geliştirici iğne hk bilgisi olan var mı etkisi vs nasıldır diye
Bence spiral en iyisi 5 sene kullandım hiç sorun yaşamadım tekrar kullanacağım prezervatif bana göre değil :))Aaa :) genelde erkekler hoşlanmaz aslnda ama :)) bence gayet iyi neden hap kullanasınız yaa hele bide eşlernz skntı çıkarmıyosa daha güzel
valla aynen bana da öyle geliyor :)) biz bir kaç değişik marka denedik ama hepsi öyle geldi banaYaa bilmiyorum kii bana poşet gibi geliyo :) belkide markadan kaynaklıydı bimden almış eşim. Vallaaa ameliyat eldiveni gibiydi tövbelemiştim. Sanırım fobi oluştu :):)
benim oğlumda 21 mart doğumlu Koç burcu seninki de hareketli mi çokBenimki 2011 Mayıs 2013 Mart canım :) 24 martti bakalım bu da 39+5te gelse abisiyle aynı gün olur:)) ama o kadar beklemekte zor 38 de gelsin :))
geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim, bana da ilk hamileliğimde ciğer geliştirici iğne vurmuşlardı 32 haftalıkken erken Doğum riski yüzünden sonra kızım 39+1 de doğdu hiç bir sorun yaşamadık sizde de olmaz Allah'ın izniyleselam herkese bayanlar :) son sayfaya baktm sadecey4zy4qmurum senin yazdığını gördüm yapmadım doğum henüz çok şükür durdurdular doğumu hatta geceden sabah11e kadar olan doğru nstlerde sancılar yok denicek kadar az çıkınca eve gönderdi drum.Eve yeni geldim anca yazabildim size dün gelen giden serumun ilacın haddi hesabı yoktu dün bi tane bugünde bi tane ciğer geliştirici oldum inşallah doğsada bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra ama isteğim en azından 10gün daha durması 37.haftayı bulması hayırlısı olsun hakkımızda bakalım ben yokken oldumu doğum yapan falan :) bu arada şh ciğer geliştirici iğne hk bilgisi olan var mı etkisi vs nasıldır diye
Ay sağol CNm ama fenayım hala biraz agrim var boynum tutuk sol kolum uyuşuyor agriyor Nasıl bisey ne oldu bir anda anlamadim yaaGeçmiş olsun canım. Ağrıyan bölgeye sıcak havlu sarabilirsin. Kol kısmınada nemlendirici krem sürüp masaj. Bende düzleşme olduğundan çok sık yaşıyorum bunu. Hamilelikte kas gevşetici kremde kullandırmıyolar, zor geçiyor ama katlanıyorum mecbur.
Dimi bide ayni zamanda doguruyomusuz:) ben normal istiyorum ama en son daha donmemisti tanser bey daha doner demisti. Bu sefer nasil bakalim. Siz konustunuzmu dogum hakkinda. Yada istedigin dogum sekli varmi?Günayyyydııımnnn güzel tatliş uykusuz panikli hamişler
İkinizde iyisiniz ya çok şükür. Ağrılarında çabucak geçsin inşallah canım :)
Hareketler Beni de çok sarsıyor aaa diyorum n’aptın sen öyle :)) birde hıçkırıkları aşağıda hissediyorum bende ama bizimki oturmuş poposu var aşağıda dönüyor mu ki arada öyle
Zaten bu ilk seferlik sonradan oldu seninde öyle olur. Bi sonraki randevuyu kendi ayarlıyor randevuya girmeden yarım saat öncesine de nst ye randevu alıyorsun. Nst sonucun yanında olmuş olacak sonradan göstermelik bi durum kalmıyor öyle olunca. Bende beklemedim zaten mesaj atıverdimfiyatlar hala değişmedi bildiğim kadarıyla. Odaları da ben gezemedim ama arkadaş Doğum yaptı onlar gayet memnundu :) eski hali kalmıyor hastanenin ya baya iyi oldu. İlk çok tedirgindim ama gittikçe içim rahatlıyor:))) hakkımızda hayırlısı olsun aynı zamana bile denk gelebiliriz :))
Yaa şapşik:)) maşallah ona :) içimizde havai fişekler patlıyor da haberimiz yok desene :)) mutlu olmak için bu bile yeter :) bizimkinde dilini çıkarmış yalanıyorduöğlen yemeğinde ne var diye soruyor bence dedi doktor çok komikti :))
Bu gidişle ya 40 a kimse kalmayacak ya da hala doğuramadık yaw diye Nisan annelerine geçiş yapıcaz:))) bizim tanışmamız evlenme teklifi isteme nişan düğün ne varsa nisan da oldu eşim çok hevesli babasını dinleyecek benim kızım nisanda gelecek deyip duruyor :)))) merakla bekliyoruz bakalım oda bekleyecek mi
:))) eşim geçen gün baya güldü bana her dönmeye yeltenişimde uyanıyormuş kalkıcam zannediyormuş :))) her dönüş nerdeyse 1 saat ama meğer dönüyormuşsun diyordalga geçiyor benimle
Yok canım büyük oğlum daha hareketli küçüğüm uysal biraz çok şükürBence spiral en iyisi 5 sene kullandım hiç sorun yaşamadım tekrar kullanacağım prezervatif bana göre değil :))
valla aynen bana da öyle geliyor :)) biz bir kaç değişik marka denedik ama hepsi öyle geldi bana
benim oğlumda 21 mart doğumlu Koç burcu seninki de hareketli mi çok
geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim, bana da ilk hamileliğimde ciğer geliştirici iğne vurmuşlardı 32 haftalıkken erken Doğum riski yüzünden sonra kızım 39+1 de doğdu hiç bir sorun yaşamadık sizde de olmaz Allah'ın izniyle
Tam diyodum bu saatte nasıl o kadar is yapıp bide gezebilecek ki hayalmisKızlarrr bugün çoook iyiyim bacaklarım belim sırtım kasıklarım ağrımıyo kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.akıntım yok döküntüm yok çooook zindeyim
şimdi kalkıp evi silip süpürüp envai çeşit yemeğimi pasta ve böreğimi yaptıktan sonra ütülerimi de yapıp AVM ye gidip gezip tozup koşup çoşcam
demek isterdim ama tv karşısında elimde telefon uzun oturuyorum. Sabah bulaşığı bile duruyo
Çok sevindim canım gözün aydın :) o daha çok minik fazla bosaltamaz gogsunu. Göğsünü sağ ve sıcak havlu sıcak suya tut o sertlik iner birazKizlar selam nasilsiniz .?biz taburcu olduk 2 gundur evdeyiz kizim karnimdaki gibi gece uyanik gunduz uyuyor 3 gunde zombiye döndüm.emiyor fakat delikler tam acilmadigi icin tas gibi oldu goguslerim onun disinda hersey yolunda cok şükür
Kayınvaliden senin bu kadar düşünüp ağlayıp üzüleceğin kadar önemli olsaydı şu halinde böyle davranmazdı canım. Şimdiden böyleyse o lohusa halinle de dirlik vermez bencede bir fırsat olmuş bu. Bildiği gibi yapsın, hem suçlu hem güçlü çıkcak sen taktıkça. Sen kendini ve bebeğini düşün inan herşey geçer ama sen üzüldüğünle kalırsın. Bak bnm favori sözlerimden bir tane, Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş =)Kızlar çok sinirlerim bozuk. Kv bana küsmüş çocuk gibi konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor. Sebebi de beni üzdü ağlattı ben de eşime söyledim daha doğrusu anladı, ağlayıp durdum hep ne oldu diye sorunca, annen böyle söyledi çok zoruma gitti dedim. o da annesine biraz daha dikkatli ol bak o hassas dönemde ağladı üzme onu bir şey varsa bana söyle falan dedi. Bu sebeple bana küs. Yani eşim beni korudu beni kayırdı diye yüzüme bakmıyor. Evlerine gittik. Ne bi hoşgeldin dedi yanımızda bile durmadı. Eşime bir tabak pasta ile çay getirdi kalktı komşuya gitti biz giderken de eşime güle güle dedi ben ayakkabımı giymekle cebelleşirken kapıyı hızlı bi şekilde çarptı yüzümüze. Hem suçlu hem güçlü ya. Tir tir titriyorum sinirimden karnım çok kötü kasılıyor ağrıyor. Allah vicdan merhamet versin böylelerine. Eşimin de umrunda bile değil can sıkmaktan başka yaptığı bir şey yok gidip gelmeyiz bir daha diyor. Ama ben yine de olmaz bnmle küsse bile senin annen diyorum. O da bırak boşver bebeğimiz olsun paşa paşa gelip barışacak diyor.
Ayy geçmiş olsun canım, artık doğum yaptığını düşünmüştüm. Bende 2doz vuruldum ciğer geliştirici ama etkisi hakkında bilgim yok. Hakkımızda en hayırlı en sağlıklısı ne ise o gün gelsin bebişler inşallah :)selam herkese bayanlar :) son sayfaya baktm sadecey4zy4qmurum senin yazdığını gördüm yapmadım doğum henüz çok şükür durdurdular doğumu hatta geceden sabah11e kadar olan doğru nstlerde sancılar yok denicek kadar az çıkınca eve gönderdi drum.Eve yeni geldim anca yazabildim size dün gelen giden serumun ilacın haddi hesabı yoktu dün bi tane bugünde bi tane ciğer geliştirici oldum inşallah doğsada bi sıkıntı çıkmaz bundan sonra ama isteğim en azından 10gün daha durması 37.haftayı bulması hayırlısı olsun hakkımızda bakalım ben yokken oldumu doğum yapan falan :) bu arada şh ciğer geliştirici iğne hk bilgisi olan var mı etkisi vs nasıldır diye
Ben başladım mı duramıyorum bazen ya, iyi geliyor moralim bozukkenAllah razı olsun canım :) valla 3 sayfasını okudum dayanamadım bıraktım gülme krizine girdim artık dogurucam nerdeyse morelim bozuldukca sayfa sayfa okurum
Tam diyodum bu saatte nasıl o kadar is yapıp bide gezebilecek ki hayalmisbenimde bulasik duruyo
2 haftadır itinayla kavruluyor hiç geçmeden :)selam kızlar...dünden beri aşırı derecede reflüm var.ne doğru düzgün bişe yiyebiliyorum ne yediğimden zevk alabiliyorum.birisi yemek borumu sıkıyor bastırıyor sanki nefes alamıcakmış gibi oluyorum ve için yanıyor sanki cayır cayır...sizde de var mı böyle şeyler
İçindeki kimyasallardan ötürü verilmiyomuş canım. Viks bile yasakladılar. Ama dr.dan dr.a değişiyor. EN azından aile hekimine sorsan belki vardır kullanabileceğin bişey vardır.Ay sağol CNm ama fenayım hala biraz agrim var boynum tutuk sol kolum uyuşuyor agriyor Nasıl bisey ne oldu bir anda anlamadim yaahic yok mu kullanılacak krem acaba hamileyken
pembeperi oh CNm sonunda iyi haber geldi ohcok sukur Azcik daha dursun tabii ne acelesi varmis
Kızlarrr bugün çoook iyiyim bacaklarım belim sırtım kasıklarım ağrımıyo kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.akıntım yok döküntüm yok çooook zindeyim
şimdi kalkıp evi silip süpürüp envai çeşit yemeğimi pasta ve böreğimi yaptıktan sonra ütülerimi de yapıp AVM ye gidip gezip tozup koşup çoşcam
demek isterdim ama tv karşısında elimde telefon uzun oturuyorum. Sabah bulaşığı bile duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?