2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Dimi bide ayni zamanda doguruyomusuz:) ben normal istiyorum ama en son daha donmemisti tanser bey daha doner demisti. Bu sefer nasil bakalim. Siz konustunuzmu dogum hakkinda. Yada istedigin dogum sekli varmi?
bende normal istiyorum ama benimki de en son kontrolde ters yatıyordu 34 de gitmiştim 33 de doğru yatıyordu halbuki, yarın kontrolüm var 36+3 oluyorum bende çok merak ediyorum şu an nasıl

okurken aha benim gibi biri daha diyordum ama değilmiş :)) ben enerji patlaması yaşıyorum iki gündür hiç şikayetimde Yok ama korkuyorum Doğum yaklaşınca enerji çoğalırmış öyle derler :)

Geçmiş olsun canım, evinizde huzurla büyütün inşallah :) göğüslerine sıcak su torbası koyup masaj yapabilirsin çok iyi geliyor. Eğer yasak değilse sıcak duşta iyi gelir

İnşallah gülümm Rabbim gönlünüze göre en güzelin nasip etsin.

Aman sanki onlar doğum yapıyor :) lohusayken de pekk bir kırılganlar şakayıda kaldırmıyorlar :) .... Bakalım en doğrusu dediğin gibi şakayka karışık cevapları vermek.

Ben güzel bi sözmüş o öyle. Niye bu kadar üzüldüm bilmiyorum. Hala kahvaltı ile duruyorum me birşey yiyesim var bebek de hareket etmiyor zaten 2 saattir iyice stres oldum bu hale beni getirdi diye. Ama artık umrumda bile olmayacak kendi bilir valla. Yaptığı hatayı anlayıp utansın. Kendi kızı yok ondan bi empati kuramıyor işte.

Benimde çok sinirim bozuldu gün içinde ağlama tuttu.
“Eşimi arıyorum açmadı.” İşi telefon açamaya müsait yani telefonu cebinde öyle diyim.
Ama durum aradım açmadı kadar basit değil benm için.9 ay geçti hamileleğimin neredeyse aradığımda hiç bir zamn açılmadı vakitlice o telfnu,ya 20 dk sonra döner ya yarım saat sonra.Bir kaç kez bu sebepten kavga ettik.Ona dedim ki son haftalara girdiğimde o telefona bak! Ya suyum gelse falan diye açıkladım anlattım.tamam öZürdilerm falan dedi.oda ezberlenmiş bir özür bana göre.Aradan zaman geçti.Bugün o telefonu açmayacağını bile bile salak gibi aradım tabiki açmadı! Öyle bir beynim oynadıki yerinden.Tamam dedim ya yemin verdim ki acil bi durum olsa doğuruyorsam seni aramıycam dedim.Nasılsa açmıyo zaman kaybetmeye gerek yok. 1. Arayacağım taksi 2. Annemler O da artık doğumdan sonra gelir!!! Yok gerçekten cok zoruma gitti! Ya ona ihtycm olan bir durum olsaydı diyorum hep kafamda!

Cnm seninki kac 36 haftakiksin kac kilo aliorsa azda olsa birsey etmiorlarrr benim iki haftada 175 gr almis ancaaa
ben tam bilmiyorum canım kilosunu yarın gideceğim bakalım ne diyecek dediğin gibi az da olsa gelişimi devam ettiği sürece birşey yapmıyorlar.geçen hafta az da olsa gelişmeye devam ediyor demişti.bakalım bu hafta ne oldu.benim başından beri haftasıyla uyumluydu hep ölçüleri.34. haftada ac değeri karın çevresi yani hafta geri dedi.başka ultrasona gönderdi ondada plasentada yaşlanma çıktı 3. evre.ama kilo alımı az da olsa devam ettiği için şimdilik birşey yapmadı sık kontrol dedi bakalım yarın gideceğim

erkekler bizim kadar ince düşünceli olmuyor canım malesef.takmamaya çalış belkide işi vardı bilemeyiz.bak benimkide gün içinde aramaz ama çok yoğun normalde biliyorum çok takmamaya çalışsamda bende laf söylüyorum ya ihtiyacım varsa sana ne diye aramıyorsun açmıyorsun diye.bazen oldukları gibi kabul etmek lazım napalım

İnsan bazen patlıyor gerçekten onlar bizi arayıp merketmesi gerekirken biz arıyoz birde açmıyo beyefendi ,hormonlar mı ne bilmiyorum hiç tahammülüm yok benm ya adama

Geçmiş olsun canım, evinizde huzurla büyütün inşallah :) göğüslerine sıcak su torbası koyup masaj yapabilirsin çok iyi geliyor. Eğer yasak değilse sıcak duşta iyi gelir
Tesekkurler darısi hepinize olsun insallah saglikla kucaginiza alirsiniz .yok banyo yasak degil sivi gecirmez bant var kesi yerimin uzerinde

Ayy ne guzel yaa Masallah CNm gigus deliklerini sağmak cok açmıştı benim varda makine sag CNm yoksa sıcak koprex dus en guzeli. darısı bize bizde eve çıkrık iyiyiz yazacağımız gunler gelsin insaallah

Ayy ne guzel yaa Masallah CNm gigus deliklerini sağmak cok açmıştı benim varda makine sag CNm yoksa sıcak koprex dus en guzeli. darısı bize bizde eve çıkrık iyiyiz yazacağımız gunler gelsin insaallah
Insallah cnm tum dualarim sizlerle birazdan kontrole gidicez orda sagyim makineyle yoksa patliyacak

İnsan bazen patlıyor gerçekten onlar bizi arayıp merketmesi gerekirken biz arıyoz birde açmıyo beyefendi ,hormonlar mı ne bilmiyorum hiç tahammülüm yok benm ya adama
hormonlardan da olabilir canım bende bazen hiç ses etmem ama bazende patlıyorum sabrımız taşıyor sanırım.aslında para istemiyorum mal mülk istemiyoruz azıcık ilgi azıcık önem vermelerini bekliyoruz ya bunuda yapıverin bir zahmet ama nerdeee

Dimi bide ayni zamanda doguruyomusuz:) ben normal istiyorum ama en son daha donmemisti tanser bey daha doner demisti. Bu sefer nasil bakalim. Siz konustunuzmu dogum hakkinda. Yada istedigin dogum sekli varmi?
Bende normal olsun isterim ama bakalım nasip o an ne olacak durum ne gösterecek :)) dün gördük dönmeyi bırak poposunu koymuş kasıklarımın oraya oturup durur hanımım :)) Doğum hakkında konuşmadık ama Tanser bey bebek sıkıntı da olmadıktan sonra sen istesen bile kolay kolay sezeryan taraftarı biri değil o yüzden kasmıyorum galiba :)))

Vay bee hatuna bak diyecektim kiiii

Aman sanki onlar doğum yapıyor :) lohusayken de pekk bir kırılganlar şakayıda kaldırmıyorlar :) .... Bakalım en doğrusu dediğin gibi şakayka karışık cevapları vermek.
Lohusayken onlara ne oluyor da kırılgan oluyorlar acaba.. kayınvalidelik el kitabı var da gizliden dağıtıyorlar mı acaba bizim haberimiz yok :)))

Sakin ol tatlımmm, hormonlar bizi ele geçirmiş durumda neye kızacağımızı şaşırıyoruz.. ayrıca erkek yani sen ben gibi düşünmüyor hep diyorum y kromozomuyla alakalı bi durum bu adamları böyle yapan düşünemiyorlar napsın garibanlar onlarında elinde değil böyle özellikler konmamış onlara :))) hassas dönemdeyiz her zamankinden fazla ilgi bekliyoruz o ilgiyi görünce de emin ol sıkılırız şu an ona da bi kulp buluruz. Haklısın acil bişi olsa ulaşamasan daha çok stres olacaksın ama şimdilik öyle bi durum yok nasıl olsa çok şükür. ya öyle olsa ya böyle olsa diye düşünme. Strese sokma kendini hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…