2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sorsaydin acaba kac diye cnm kilosunun31 kene kacti hic demedimi insaAllah alirlar ya iki bucuk dogsa bile iyi

Sorsaydin acaba kac diye cnm kilosunun31 kene kacti hic demedimi insaAllah alirlar ya iki bucuk dogsa bile iyi
diğer çektirdiğim ultrasonda 2280 gr yazıyordu canım 34. haftadaydı ama ondan 3 gün önce kendi doktorumda ölçtürdüğümde tam 2 kilo çıkmıştı 3 günde 280 gr alırmı anlamadım bü yüzden ikisinden de emin değilim canım.bakalım yarın ne diyecek

Haftada kac aliormus cnm onu dedimi 36 tidasin sen simdi bi sor cnm ama iyi gibi bence

_kvrckmom_ gerçekten öyle...bazen kendime inanamıyorum büyük tepkiler veriyorum ama elimde değil.
Hiç birimizin elinde değil ki :)) yalnız değilsin yani hepimiz öyleyiz.. daha geçen akşam yok yere alınıp ağladım bi çok bağırdım adama, sonra kendime geldim aslında alınacak hiçbişi yok ortada. Sonra da oturdum bide ona ağladım ben sana hep haksız yere bağırıp üzüyorum diye :)))) o yüzden takılma hiç cümleten dengemiz bozuk :)

bilmiyorum haftada kaç alıyor canım bakalım yarın ne çıkacak bir aksilik olmazsa haber veririm yarın çıktığımda.
Tm cnm ver insaAllah olmaz
Benim kan dolasimi bakiorlar beyinde karinda suyunu sukur iyu diyorlar diom.hastamida böle yok dior yuzde 50 buyuk doyuyor yuzde 50 böle kucuk olan var dio benimkini genetikte diorlar biz hepimiz iki bucuktan biraz asa biraz yukariydik ve annem 38 de dogum ederdi onuda dedim yaa edebilirsin dediii 38 de olsun varsin ya

Takma kafana canım elinde olmuyor insanın bende çok takıyorum ama hiç iyi değil aslında.sağlıklı olsunlarda varsın minyon olsunlar.senin daha çok var doğuma alacaktır toparlayacaktır kendini eminim ben.

Ay okurken aynı ben aynı ben diyorum

Aman bizim kizlar pek bi hanim hanimcik olcak canimmm evet tanser bey normal dogum taraftari bir doktor o yuzden birazda icim rahat:) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

kızlar ödemim çok ya ayakkabıyı çıkartıp yere basıcam şimdi az kaldı..
Valla bende görüntü olarak bir şişlik yok ama hiç bir ayakkabım ayağıma olmuyor birinin ipini iyice açtım tek ayakkabıya kaldım :) lütfen yağmur yağmasın ne giyceği şaşıyorum:) limonlu su ya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…