Bende normal olsun isterim ama bakalım nasip o an ne olacak durum ne gösterecek :)) dün gördük dönmeyi bırak poposunu koymuş kasıklarımın oraya oturup durur hanımım :)) Doğum hakkında konuşmadık ama Tanser bey bebek sıkıntı da olmadıktan sonra sen istesen bile kolay kolay sezeryan taraftarı biri değil o yüzden kasmıyorum galiba :)))
Vay bee hatuna bak diyecektim kiiii
Lohusayken onlara ne oluyor da kırılgan oluyorlar acaba.. kayınvalidelik el kitabı var da gizliden dağıtıyorlar mı acaba bizim haberimiz yok :)))
Sakin ol tatlımmm, hormonlar bizi ele geçirmiş durumda neye kızacağımızı şaşırıyoruz.. ayrıca erkek yani sen ben gibi düşünmüyor hep diyorum y kromozomuyla alakalı bi durum bu adamları böyle yapan düşünemiyorlar napsın garibanlar onlarında elinde değil böyle özellikler konmamış onlara :))) hassas dönemdeyiz her zamankinden fazla ilgi bekliyoruz o ilgiyi görünce de emin ol sıkılırız şu an ona da bi kulp buluruz. Haklısın acil bişi olsa ulaşamasan daha çok stres olacaksın ama şimdilik öyle bi durum yok nasıl olsa çok şükür. ya öyle olsa ya böyle olsa diye düşünme. Strese sokma kendini hiç.