2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum beyaz beyaz izler oluşuyor bide sanki çukur kalıyor hafiften.ayakkabımın ipini bgn hiç bağlamadım zaten 5 dk giyebilmekle uğraştım sabah

Merhaba mart anneleri inşallah sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ben 16 +4 günlük hamileyim size birşey sormak istiyorum 3 bebeğim iki oğlum var bu bebeğimi kız olsun çok istiyorduk ama 15+0 da doktorum %80 erkek dedi ama alışveriş için 22 haftayı bekle dedi o zaman netleştiririz dedi.acaba yanılma ihtimali olabilir mi siz bebeğinizin cinsiyetinde yanılma yaşadınız mı yada yaşayanlar yazabilir mi acaba tabiki sağlıklı olmasını en başta istiyorum zaten gebeliğim riskli ama 2 oğlandan sonra kızım olsun çok istiyorum cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum beyaz beyaz izler oluşuyor bide sanki çukur kalıyor hafiften.ayakkabımın ipini bgn hiç bağlamadım zaten 5 dk giyebilmekle uğraştım sabah
http://m.mavikadin.com/hamileler-limonlu-su-icebilir-mi-hamilelikte-limon-suyunun-faydalari
Şurayı bi oku canım.Doktoruna bahsettin mi bundan.Ben bebek kilo almamasının ilgisi olabileceğini düşünüyorum.Cünkü mesela aspirin içtiğimiz günlerde kan akışı iyi oluyor.ödemde olmuyor bebeğede güçlü kan gidiyor.Ordan bağlantı kurdum.
Omega3,limonlu su,kivi,nar tüket bol bol

Kan dolasimi iyise vermio aspirin cnm sordum ve azda olsa alior diye

Son zamanların verdiği duygusal değişimler yüzünden çok takılıyoruz canım, hiç üzüldüğüne değmez inan. Sen yemeğini ye, beslenmesi gereken bir bebiş var içerde :) gereksizleri değil en önemlileri düşünmeliyiz :)
Bende şimdi cikiyorum evden hem kontrol hem nst var. İnşallah güzel haberlerle dönerim bende. Kaç gundür ağrım sızım sancim çok. Bakalım ne çıkacak oglusum nasıl göreyim de geleyim
Canım gittin mi kontrole, nasıl geçti
Canım sadece hormonlardan dolayı fazla geriliyoruz inan. İlk hamileliğimde eşim çok fenaydı benimde, ilgi alaka sıfırrr.. herkesi geçtim eltilerim ve eşleri bile hassas davranırken eşimin kaba saba umursamaz halleri çileden çıkarıyodu beni. Sen önce sakin ol, beynini acil bişey olursa diye şartlandırma, biliyorum insanın aklına herşey geliyor ama irdelediğimizle kalıyoruz. Erkekler böyle malesef, o yüzden kendini hırpalamaa.

kan akışında problem görünmüyor dedi yapısal olabilir minyon bir bebek olacak dedi.suyun filanda iyi her hafta kontrol edicez ama dedi.küçük olması normal doğumu kolaylaştırır dedi
Öyle dediyse iyidir canım kan akışı
Sen sağlıklı,gebelikte tüketilebilen antioksidan meyvelere bak internetten doğal yollarla ödemi bu şekilde atabilirsin.Benim bildiğim yazdıklarım.Çok su iç.Gerçekten işe yarıyor.

Kızlar mrb bugün kontrole gittim haftaya Çarşamba’ya sezaryen günü verdi aslında doktorum ama o günden 1 gün sonraya aldık günümü 36 haftalık Doğum olacak bebeğim şu an yaklaşık 3 kilo haftasından 2 hafta ileri ciğer gelişimi iyi olursa sorun olmaz ama olursa küvese girebilir dedi aslında mart ilk haftası alınacaktı bebek ama dikiş yerlerim ve rahim dikişlerim çok incelmiş eğer beklersek rahim patlar bebeği kaybederiz dedi durum bundan ibaret sizlerden dua bekliyorum ne rahimim alınır inşallah ne de kanamam olur bebeğime zarar gelir risklerim çok inşallah hiçbiri başımıza gelmez

Eklentiler

• 2CE08DED-870B-4418-9680-63197952C77C.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 153
inşallah okadar durur bizim yaramazda üzmez bizi :)

Canim hayirli olsun oncelikle. Erkek dendiyse genelde pek degismiyor cinsiyet. Kizsa degisme ihtimali olabiliyor. Ama soyle de bisey var 5.aya kadar erkek deyip 5ten sonra kiz olan akrabam var :) doktor heralde pipisi diye bacak arasndan gecen kordonu gormus hep. Ama dedgm gbi genelde erkek pek degismiyor. Allah hayirli evlatlar versin yeterki

amin canım inşallah hayırlısını nasip etsin Rabbim
bazısı 4doz oldum falan yazmışda başka konuşardan baktm ondan sordm sende iki doz vurulmuşsun benim gibi demek ki yeterli oluyo :)

Dualarimiz seninle cnm.niye böle durum olmus cnm niye rahmin alinma.durumu insaAllah olmazdaa

kan akışında problem görünmüyor dedi yapısal olabilir minyon bir bebek olacak dedi.suyun filanda iyi her hafta kontrol edicez ama dedi.küçük olması normal doğumu kolaylaştırır dedi
Banada öle dedi insaAllah alirlar kilo ya söle ikibucuk falan bakalim.bana acil durum yok suan iki haftada gel dedinsordumda niye herhafta degil.diye

Canım bu alışkanlıksa eğer doğumun acil olursa ararda açmazsa dediğin gibi taksiyi arar gidersin.ailenden haber alır.bi ders olur ama müsaitte olmamış olabilir. böyle devamlı düşünüp kafanıda doldurma daha bunun lohusalığı var.

Şimdi döndüm eve daha donmemis bizim cocuk 2580 olmuş kilosu eğer on beş güne kadar dönmezse sezaryena alabilirim dedi. Acaba son güne kadar donermi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…