- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #24.781
ayak bileklerime parmağımla bastırıyorum beyaz beyaz izler oluşuyor bide sanki çukur kalıyor hafiften.ayakkabımın ipini bgn hiç bağlamadım zaten 5 dk giyebilmekle uğraştım sabahValla bende görüntü olarak bir şişlik yok ama hiç bir ayakkabım ayağıma olmuyor birinin ipini iyice açtım tek ayakkabıya kaldım :) lütfen yağmur yağmasın ne giyceği şaşıyorum:) limonlu su ya devam :)
http://m.mavikadin.com/hamileler-limonlu-su-icebilir-mi-hamilelikte-limon-suyunun-faydalariayak bileklerime parmağımla bastırıyorum beyaz beyaz izler oluşuyor bide sanki çukur kalıyor hafiften.ayakkabımın ipini bgn hiç bağlamadım zaten 5 dk giyebilmekle uğraştım sabah
Kan dolasimi nasil oeki dedimi birseybebiş 2200 dü geçen hafta son 10 gün içinde 100 gr almıştı sadece gelişimi 2 hafta geri dedi doktorve ödemim çok..bununla ilgili birşey mi bilmiyorum
Kan dolasimi iyise vermio aspirin cnm sordum ve azda olsa alior diyehttp://m.mavikadin.com/hamileler-limonlu-su-icebilir-mi-hamilelikte-limon-suyunun-faydalari
Şurayı bi oku canım.Doktoruna bahsettin mi bundan.Ben bebek kilo almamasının ilgisi olabileceğini düşünüyorum.Cünkü mesela aspirin içtiğimiz günlerde kan akışı iyi oluyor.ödemde olmuyor bebeğede güçlü kan gidiyor.Ordan bağlantı kurdum.
Omega3,limonlu su,kivi,nar tüket bol bol
Yok canım aspirini ben kendim için dedim :)Kan dolasimi iyise vermio aspirin cnm sordum ve azda olsa alior diye
Son zamanların verdiği duygusal değişimler yüzünden çok takılıyoruz canım, hiç üzüldüğüne değmez inan. Sen yemeğini ye, beslenmesi gereken bir bebiş var içerde :) gereksizleri değil en önemlileri düşünmeliyiz :)Ben güzel bi sözmüş o öyle. Niye bu kadar üzüldüm bilmiyorum. Hala kahvaltı ile duruyorum me birşey yiyesim var bebek de hareket etmiyor zaten 2 saattir iyice stres oldum bu hale beni getirdi diye. Ama artık umrumda bile olmayacak kendi bilir valla. Yaptığı hatayı anlayıp utansın. Kendi kızı yok ondan bi empati kuramıyor işte.
Canım gittin mi kontrole, nasıl geçtiBende şimdi cikiyorum evden hem kontrol hem nst var. İnşallah güzel haberlerle dönerim bende. Kaç gundür ağrım sızım sancim çok. Bakalım ne çıkacak oglusum nasıl göreyim de geleyim
Canım sadece hormonlardan dolayı fazla geriliyoruz inan. İlk hamileliğimde eşim çok fenaydı benimde, ilgi alaka sıfırrr.. herkesi geçtim eltilerim ve eşleri bile hassas davranırken eşimin kaba saba umursamaz halleri çileden çıkarıyodu beni. Sen önce sakin ol, beynini acil bişey olursa diye şartlandırma, biliyorum insanın aklına herşey geliyor ama irdelediğimizle kalıyoruz. Erkekler böyle malesef, o yüzden kendini hırpalamaa.Benimde çok sinirim bozuldu gün içinde ağlama tuttu.
“Eşimi arıyorum açmadı.” İşi telefon açamaya müsait yani telefonu cebinde öyle diyim.
Ama durum aradım açmadı kadar basit değil benm için.9 ay geçti hamileleğimin neredeyse aradığımda hiç bir zamn açılmadı vakitlice o telfnu,ya 20 dk sonra döner ya yarım saat sonra.Bir kaç kez bu sebepten kavga ettik.Ona dedim ki son haftalara girdiğimde o telefona bak! Ya suyum gelse falan diye açıkladım anlattım.tamam öZürdilerm falan dedi.oda ezberlenmiş bir özür bana göre.Aradan zaman geçti.Bugün o telefonu açmayacağını bile bile salak gibi aradım tabiki açmadı! Öyle bir beynim oynadıki yerinden.Tamam dedim ya yemin verdim ki acil bi durum olsa doğuruyorsam seni aramıycam dedim.Nasılsa açmıyo zaman kaybetmeye gerek yok. 1. Arayacağım taksi 2. Annemler O da artık doğumdan sonra gelir!!! Yok gerçekten cok zoruma gitti! Ya ona ihtycm olan bir durum olsaydı diyorum hep kafamda!
kan akışında problem görünmüyor dedi yapısal olabilir minyon bir bebek olacak dedi.suyun filanda iyi her hafta kontrol edicez ama dedi.küçük olması normal doğumu kolaylaştırır dediKan dolasimi nasil oeki dedimi birsey
Öyle dediyse iyidir canım kan akışıkan akışında problem görünmüyor dedi yapısal olabilir minyon bir bebek olacak dedi.suyun filanda iyi her hafta kontrol edicez ama dedi.küçük olması normal doğumu kolaylaştırır dedi
hareketlerinde sıkıntı olmadı canım çok şükür :)Canim tek bildigim kız kardesimede yaptılar 32 de sadece 2 3 gün bebegi oynamadi seninkide oynamazsa endiselenme genelde o iğneden sonra bi kaç gün oynamiyolar
inşallah okadar durur bizim yaramazda üzmez bizi :)Bence spiral en iyisi 5 sene kullandım hiç sorun yaşamadım tekrar kullanacağım prezervatif bana göre değil :))
valla aynen bana da öyle geliyor :)) biz bir kaç değişik marka denedik ama hepsi öyle geldi bana
benim oğlumda 21 mart doğumlu Koç burcu seninki de hareketli mi çok
geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim, bana da ilk hamileliğimde ciğer geliştirici iğne vurmuşlardı 32 haftalıkken erken Doğum riski yüzünden sonra kızım 39+1 de doğdu hiç bir sorun yaşamadık sizde de olmaz Allah'ın izniyle
Canim hayirli olsun oncelikle. Erkek dendiyse genelde pek degismiyor cinsiyet. Kizsa degisme ihtimali olabiliyor. Ama soyle de bisey var 5.aya kadar erkek deyip 5ten sonra kiz olan akrabam var :) doktor heralde pipisi diye bacak arasndan gecen kordonu gormus hep. Ama dedgm gbi genelde erkek pek degismiyor. Allah hayirli evlatlar versin yeterkiMerhaba mart anneleri inşallah sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız ben 16 +4 günlük hamileyim size birşey sormak istiyorum 3 bebeğim iki oğlum var bu bebeğimi kız olsun çok istiyorduk ama 15+0 da doktorum %80 erkek dedi ama alışveriş için 22 haftayı bekle dedi o zaman netleştiririz dedi.acaba yanılma ihtimali olabilir mi siz bebeğinizin cinsiyetinde yanılma yaşadınız mı yada yaşayanlar yazabilir mi acaba tabiki sağlıklı olmasını en başta istiyorum zaten gebeliğim riskli ama 2 oğlandan sonra kızım olsun çok istiyorum cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
amin canım inşallah hayırlısını nasip etsin RabbimKayınvaliden senin bu kadar düşünüp ağlayıp üzüleceğin kadar önemli olsaydı şu halinde böyle davranmazdı canım. Şimdiden böyleyse o lohusa halinle de dirlik vermez bencede bir fırsat olmuş bu. Bildiği gibi yapsın, hem suçlu hem güçlü çıkcak sen taktıkça. Sen kendini ve bebeğini düşün inan herşey geçer ama sen üzüldüğünle kalırsın. Bak bnm favori sözlerimden bir tane, Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş =)
Ayy geçmiş olsun canım, artık doğum yaptığını düşünmüştüm. Bende 2doz vuruldum ciğer geliştirici ama etkisi hakkında bilgim yok. Hakkımızda en hayırlı en sağlıklısı ne ise o gün gelsin bebişler inşallah :)
Ben başladım mı duramıyorum bazen ya, iyi geliyor moralim bozukken
Dualarimiz seninle cnm.niye böle durum olmus cnm niye rahmin alinma.durumu insaAllah olmazdaaKızlar mrb bugün kontrole gittim haftaya Çarşamba’ya sezaryen günü verdi aslında doktorum ama o günden 1 gün sonraya aldık günümü 36 haftalık Doğum olacak bebeğim şu an yaklaşık 3 kilo haftasından 2 hafta ileri ciğer gelişimi iyi olursa sorun olmaz ama olursa küvese girebilir dedi aslında mart ilk haftası alınacaktı bebek ama dikiş yerlerim ve rahim dikişlerim çok incelmiş eğer beklersek rahim patlar bebeği kaybederiz dedi durum bundan ibaret sizlerden dua bekliyorum ne rahimim alınır inşallah ne de kanamam olur bebeğime zarar gelir risklerim çok inşallah hiçbiri başımıza gelmez
Banada öle dedi insaAllah alirlar kilo ya söle ikibucuk falan bakalim.bana acil durum yok suan iki haftada gel dedinsordumda niye herhafta degil.diyekan akışında problem görünmüyor dedi yapısal olabilir minyon bir bebek olacak dedi.suyun filanda iyi her hafta kontrol edicez ama dedi.küçük olması normal doğumu kolaylaştırır dedi
Canım bu alışkanlıksa eğer doğumun acil olursa ararda açmazsa dediğin gibi taksiyi arar gidersin.ailenden haber alır.bi ders olur ama müsaitte olmamış olabilir. böyle devamlı düşünüp kafanıda doldurma daha bunun lohusalığı var.Benimde çok sinirim bozuldu gün içinde ağlama tuttu.
“Eşimi arıyorum açmadı.” İşi telefon açamaya müsait yani telefonu cebinde öyle diyim.
Ama durum aradım açmadı kadar basit değil benm için.9 ay geçti hamileleğimin neredeyse aradığımda hiç bir zamn açılmadı vakitlice o telfnu,ya 20 dk sonra döner ya yarım saat sonra.Bir kaç kez bu sebepten kavga ettik.Ona dedim ki son haftalara girdiğimde o telefona bak! Ya suyum gelse falan diye açıkladım anlattım.tamam öZürdilerm falan dedi.oda ezberlenmiş bir özür bana göre.Aradan zaman geçti.Bugün o telefonu açmayacağını bile bile salak gibi aradım tabiki açmadı! Öyle bir beynim oynadıki yerinden.Tamam dedim ya yemin verdim ki acil bi durum olsa doğuruyorsam seni aramıycam dedim.Nasılsa açmıyo zaman kaybetmeye gerek yok. 1. Arayacağım taksi 2. Annemler O da artık doğumdan sonra gelir!!! Yok gerçekten cok zoruma gitti! Ya ona ihtycm olan bir durum olsaydı diyorum hep kafamda!
aynen canım inşallah az daha durur yaramazım benim :) çok teşekkür ederim canım koymam bidaha merak etme :)pembeperi iyi olmana sevindim canım daha zamanı var demekki bebişin :))
Bi daha bizi bu kadar merakta koma emi
Şimdi döndüm eve daha donmemis bizim cocuk 2580 olmuş kilosu eğer on beş güne kadar dönmezse sezaryena alabilirim dedi. Acaba son güne kadar donermi ?Son zamanların verdiği duygusal değişimler yüzünden çok takılıyoruz canım, hiç üzüldüğüne değmez inan. Sen yemeğini ye, beslenmesi gereken bir bebiş var içerde :) gereksizleri değil en önemlileri düşünmeliyiz :)
Canım gittin mi kontrole, nasıl geçti
Canım sadece hormonlardan dolayı fazla geriliyoruz inan. İlk hamileliğimde eşim çok fenaydı benimde, ilgi alaka sıfırrr.. herkesi geçtim eltilerim ve eşleri bile hassas davranırken eşimin kaba saba umursamaz halleri çileden çıkarıyodu beni. Sen önce sakin ol, beynini acil bişey olursa diye şartlandırma, biliyorum insanın aklına herşey geliyor ama irdelediğimizle kalıyoruz. Erkekler böyle malesef, o yüzden kendini hırpalamaa.
Canım çok sağol benim 5. Ameliyatım ondan dolayı böyle riskliDualarimiz seninle cnm.niye böle durum olmus cnm niye rahmin alinma.durumu insaAllah olmazdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?