2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ah evet daha lohusalık var umarım en az hasarla atlatırız :)
bak şimdi msj yazıp duruyor napıyosun diye, inat ya şimdide ben yazmıycam

Teşekkür ederim canım bende daha çok erkek denilip kız çıkan çok duydum o yüzden burda sormak istedim doğumlarınız yaklaştı artık netleşmiştir bebeişleriniz

Kızlar dünden beri karnım taş kesilip birkaç dk içinde geri gevşiyor. Yürüyüşten geldim şimdi kasılma yürütmedi yolda durup dinlendim karnımın heryeri sertleşti. Şimdi de çok afedersiniz ishal olmuşum. Tüm bunlar sıkıntıdan mı oldu bilmiyorum. Bir de şeffaf parlak bi akıntı geldi çok az bi kaşık kadar.

Tek degilsin cnm geçen ben dr gittim hastaneye yatisim yapildi adam aksama anca geldi o yuzden ben takilmiyrm bile onemli olan bebegimin sagligi daha digru duzgun ultrasonda çocugunu gormedi sayilidir gordugu açikcasi ne yapayim takip dert etsem kendime bebege zarar o yuzden dusunmuyorum hiçbirseyi birde tek basima ailemden uzak çok zor valla

bu arada bişey daha dün sabah hastaneye ilk gittiğimde dr elle muayene etti alttan nasıl desem ayıptır söylemesi elini soktu bu çatı muayenesi mi oluyo acaba ?

bişey daha hani erken doğum belirtisi dene şey varya ben onu meğer günlerce yaşamışım anlatim sizde kendinize dikkat edin ona göre en azından erken önlem alabilin
ilk önce kasılmalarım sıklaştı bi kaç gün boyunca ve eskisinden daha uzun sert kalıyodu karnım
acayip sık büyük tuvalete çıkıyodum 4kere falan ve ishalimsiydi tam öyle olmasada yakın
ara ara karnımın altından kasığa doğru böyle tatlı bi ağrı vuruyodu hani ishal olursunuzda zor yetişirsiniz ya wcye aynı o tarz
devamlı idrara sıkışık hissediyodum bazen gittiğimde yapmadan döndüğüm yada bi iki damla yaptığım oluyodu
adet olucakmış gibi sancı bunu daha önce doğum yapan tecrübeli kişişere bile sordum herkes normal dedi ama asıl erken doğumun en önemli belirtisi buymuş
bide bu ağrılar yer değiştirince evde dolaşınca bile hiç geçmedi

inşallah işinize yarar kızlar iyi dinleyin kendinizi vücudunuzu anormal bişey olduğunu fark ettiğinizde mümkünse dra hemen görünün

bu arada bişey daha dün sabah hastaneye ilk gittiğimde dr elle muayene etti alttan nasıl desem ayıptır söylemesi elini soktu bu çatı muayenesi mi oluyo acaba ?
Evet canım çatı muayenesi öyle yapılıyor ayrıca dogumdada sürekli o şekil bakiyolar rahmin ne kadar acildigina

Dinlen biraz takip et canım kasılma araliklarina bak kaç dakkada bi oluyo duzenliyse gecmezse bi acil e git istersen

Canım benim adet agrılarım arada olmaya başladı mesala bazen sağa sola döndüğümde hemen kasıklarıma ağrı giriyor herhalde normal diyorum birde cidden akıntım çok çoğaldı ya enfeksiyon var yada bu da normal bilmiyorum hareketlerini takıp ediyorum gelırsede gelsin ..

Canım doktorunu bılgılendır usutmedıysen ıshalde doğum belirtisi mide bulantısı ...

canım benim ağrım hiç geçmiyodu ama sadece duşta biraz hafifledi sızı gibi gene vardı ama akıntımda normalden farklıydı şeffaf ve kıvamlı yumurta akı gibi jöle gibi biraz katı hayırlısı olsun ama ne kadar dururlarsa kar kardır bence

y4zy4qmurum sen nasıl oldun canım ben enfeksiyondan şüphelenmeye başladım açıkçası ..çünkü arada alt tarafıma sanki iğne batırıyorlat öyle sancı giriyor sonra akıntı geliyor...akıntım az da olsa gün içinde gelmeye devam edıyor .bakalım cuma tekrar gideceğim bu sefer sorayım...

Tabiki biz bıran önce kavuşmak istiyoruz hem özlem hem merak var ama onlar için orda bir saat bile onemli

Ayy elinin hepsini mi soktu
Üçüncü doğumum olacak daha hiç çatı muayenesi olmadım

Ayy elinin hepsini mi soktu
Üçüncü doğumum olacak daha hiç çatı muayenesi olmadım
Kız guldurdun beni elinin hepsini sokmamıstır ama elle alttan muane etmiştir ben iki parmakla muane ediyorlar diye biliyorum .
Dogumlarını normal diye hatırlıyorum senin canım zaten o zaman gel git muane ettikleri için aradan çatı da çıkıyor bana mesala ilk doğumdan sonra ebe sen nasıl bu kadar cabuk dogurdun çatın dardı dedi

Elini soktu deyince bende sandım hepsini soktu bilmiyorum ki iki parmaksa tamam ona alıştık

Dinlen biraz takip et canım kasılma araliklarina bak kaç dakkada bi oluyo duzenliyse gecmezse bi acil e git istersen
Canım doktorunu bılgılendır usutmedıysen ıshalde doğum belirtisi mide bulantısı ...
Haber verdik doktora. Takip et sıklaşırsa acilden NSTye bi gir dedi. Bakıyorum ben de en son bir saat kadar önce oldu. Ama hiç düzenli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…