2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım Allah korusun, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Dualarımız seninle. Maşallah minnaka da ne güzel gelişmiş. Hepimiz sağlıcakla kurtuluruz inşallah.

Şimdi döndüm eve daha donmemis bizim cocuk 2580 olmuş kilosu eğer on beş güne kadar dönmezse sezaryena alabilirim dedi. Acaba son güne kadar donermi ?
Neden 15 gün sınırı koydu canım? Benimde o haftaya girdiğimde 2540dı. Gününü beklerse 3ü geçer dedi dr. Ama hiç sezaryen vs demedi. Bebeğin dönmesi son saatte bile olabiliyomuş araştırdığım kadarıyla. Bazı dr.larda bunu açıkca söylüyor.
Canım tedbirli ol sen, o akıntıyı ve kasılmalarını takip et. İshal de doğum belirtisi bu ara çoğumuzda var ama..

Canım bilgiler için teşekkürler, iyi oldu:) benim bu belirtilerim var ama ne zaman sıklaşsa o ara progestan yaptırıyodum geçiyodu. Artık iğnede yok bakalım ne zaman gelicek minnoşlar :) bu arada ciğer geliştirici yeterlidir canım, yoksa çağırıp yaparlardı diye düşünüyorum. O dr.un yaptığı muayenede çatı muayenesi oluyor :)

Aynen dememe gerek var mı bilmiyorum ama aynen :)
Bende aynı düşüncedeyim canım, akıntı yine geliyor az ve sık. Batmalar, keskin sancılar halen oluyor alt tarafta. Kontrol yakınmış canım sor bakalım ne diyecek. Ben azcık evin içinde dolansam bebek aşağı yığılmış gibi acıtıyor ve semsert oluyor.

evet öğrendim çatıymış halloldu arada oda sevindim tekrar yapmaz heralde :) aman ihmal etme belirtileri canım benim nişan gelmese hala normal normal dicektim :) dursunlar ya az daha yaramazlar valla şu 10gün bi geçse başka bişey istemem 37yi görelim diyorum.Dimi dr söylerdi zaten iğne yeterli olmasa inşallah gelişmiştir yavrucaklarımızın ciğerleri sen nasıl oldun canım bi sorunun yok inşallah

Arkadaşım Rabbim korktuklarından beri kılsın ..inşaAllah sağ salim atlatırsın..

Kızlar ben bugun nst ye girdim hangi değere bakılıyor??? Ben ilk kez girdim. bi kalp atışı var 150 falan bi de toco diye değer var benim 40-50 arasıydı.bu değer mi oluyo sancı değeri??? Doktor normal dedi. 1 hafta sonra bi daha gidicem.

Hiç bilmiyorum canım 15 gün sonra da dönmezse sezeryana hazırla kendini demeye getirdi sanırım. Kilosuna suyuna iyi dedi ama iki haftaya kadar donmezse normal doğum şansın çok azalır diyor.

Canım doktorun nasıl normal dedi bilmiyorum artık doktorlar dan da birşey anlamıyorum genel de 30 ustu sancı kabul ediyorlar acaba hep mı 40 50 ydı yoksa bir iki tane mi

Canım doktorun nasıl normal dedi bilmiyorum artık doktorlar dan da birşey anlamıyorum genel de 30 ustu sancı kabul ediyorlar acaba hep mı 40 50 ydı yoksa bir iki tane mi
Yaa ben de burda sanki biri yazmıstı daha once öyle hatırlıyorum ondan sordum. Ben izledim sürekli 40 50 ydi. Beni strese sokmamak icin mi demedi acaba anlamadım kiii

Nst kagıdın elındemi canım ona bak anlarsın üsteki bebeğin kalp atışı alttaki kısım sancıyı gösteriyor
Yok doktorda dosyada cnm. Haftaya netleşir heralde yaa sancı varsada hic hissetmiyorum söylerdi heralde yaa. Gecen hafta ciğer geliştirici iğne vermişti gerçi erken dogum riskine karsı. Bu haftada normal 1 hafta sonra görüşcez dedi. Bakalım meraktayımm ben de.

Cnm.niye erken dogum riskin var oeki

Doktorun normal dedıgıne ben birşey demek istemiyorum ama sonuçta o okumuş.geçenlerde ben nst te girdim kalp atışları 180 oldu iki uç defa doktor hemen yatış yapmalıyız dedi hastaneye ..ben kabul etmedim.pazartesi sıra beklerken kadının nst kağıdına baktım hep 180 170 kalp atışları 40 haftalık birde normal eve git dedı.. O yüzden anlamıyorum.ama senin dedıklerınden yola çıkarak hep 40 50 yse senin sancın çıkmış nst de.

Cnm.niye erken dogum riskin var oeki
Bebeğin ölçümleri 38. Hafta gözüküyordu yapısından dolayı dedi gecen hafta normalde 33 tüm. Ağrılarım vardı yürüyemiodum. Bugün 36. Hafta gözüküyor dengelenmiş dedi. Son aylarda yanıltabilir ultrason ölçümleri dedii. Ben de apar topar hazırlanmıştım. Anlam veremedim bu işe bu kdar farketmesi bi anda.

pembeperi amin canım inşallah. Hiç stres yapma 10 gün diye. Zaten haftalarımız gayet iyi şükür. Allah en hayırlı zamanda göndersin yeter ki.. çatı muayenesi ben bir kere oldum ilkinde, tekrar yapılmıyor bildiğim kadarıyla.

Evet toco sancı canım ama 40 50 ise nasıl normal dedi dr. Düzensiz miydi acaba.. yoksa kolay kolay bırakmazlar benim bildiğim.
Hiç bilmiyorum canım 15 gün sonra da dönmezse sezeryana hazırla kendini demeye getirdi sanırım. Kilosuna suyuna iyi dedi ama iki haftaya kadar donmezse normal doğum şansın çok azalır diyor.
Her dr ayrı telden çalıyor vallahi, kimi son ana kadar bekliyor kimisi pat diye sezaryen istiyor. Hayırlısı olsun canım.

Anladim cnm kilosu kac peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…