2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bulursam yakarım o kitabı

Canım senin de kasılmaların oluyor değil mi sen saat turuyor musun benim yarım saat önce yine kasıldı iki dk içinde geri gevşedi ve sonuncusu belden girdi. Ama ağrı yok basınç gibiydi o yalancı sancı demek mi? Doğum sancısı ağrılı mı oluyor

Kızlar karında sertlik dediğimiz o kasılmayı nasıl fark ediyosunuz? Bende şimdiye kadar 5 6 kez oldu onuda tesadüfen elimi karnıma götürünce fark ettim. Ağrı mı yapıyo sizde? Benimki kasılma değil mi ki

Bi de ayıptır söylemesi bende 1 haftadır tam ishal olmasada ona yakın hergün 1 ya da 2 kez tuvalete çıkıyorum. Bu doğum yakın mı demek

Lohusa sendromuna senden önce girmiş boşver ben de doğumda iki aileyle ne yapacağım diye düşünüyorum kv ve kardeşleri laf sokma çabasındalar doğumu düşünmeyi bıraktım onları nasıl idare edeceğiz onu düşünüyorum

Elini karnına koymadan da net anlaşılıyor şu an bendeki, elini koyduğunda da gerçekten taş gibi kaskatı. Birden heryeri sıkışıyor gibi sanki biri eliyle hem içerden hem dışardan heryerini bastırıyor gibi aynı yani bendeki böyle ve bunun yalancı sancı mı Doğum sancısı mı olduğunu hala bilmiyorum. Sendeki de mi öyle.

Düz yatmakla sola yatmak arasında bişey farkediyormu cnm peki onu biliomusun?? Düzken 20 yan yatarken 40 50 fln oldu.

Ben sadece hafif bi gerginlik hissediyorum çok yemişte şişmiş gibi, karnımın heryeri de sertleşmiş oluyo ama ağrı sızı yok. Vallahi anlamadım ben bu işi geçen kontrolde dr bebek aşağı inmiş erken gelebilir demişti bu haftaki kontrolde yukarı çıkmış dedi herhalde bunlar yalancı sancı

Canım en geç ayın 10 na alırım ama ayın 10 a kalmazsin gibi dedi suyumda azalma varmıs sınırda dedi cuma tekrar gidip detayli muayene olcam bizde durum bu bakalım cuma ne dicek
Şubat sonu 37 haftalık oluyoruz zaten canım sıkıntı olmaz Allahın izniyle.Havuç suyu yap katı meyve sıkacağın varsa yoksa havuç ye bol bol...suyu için çok iyiymiş.

Ağrı olmuyor canım sert kaskatı kalıyor sanki bir bölge.DüZensiz zamanlarda olması sorun değilmiş.Düzenli ve sık olursa sorunmuş.

Mümkün oldukça düşünme canım. Biz eşimle anlaştık Doğuma sadece benim annemi alıp gitçez. Diğerlerine de doğumdan çıkıp kendime gelince haber vercez canı isteyen gelir. Kv küs bana ama kp de tam tersi bana düşkün kendi kızı yok diye hep beni kızı gibi sever her zaman arar sorar her zaman bi ihtiyacım olup olmadığını sorar. Kv gelirse kp ile gelir onun yanında da bana hiçbirşey diyemez. O yüzden doğum zamanı içim rahat olacak. Şimdiden düşünme ama sen de eşinle konuş kendine gelince ziyaretçi kabul edin

Bende şu an o ikilemdeyim. Bana 4 hafta önce baş aşağı pozisyonu dedi ve birkaç gündür yürüdükçe çatı kemiği birbirine sürtüyor kırt kırt gibi ses çıkıyor hissi oluyor. Bekleyip görcez bakalım.

Slm kizlar durumlar nasil sizde?
Benim kiz babasinin dogum gununu beklemiycek sanki kalca agrilari fena yurumekte zorlaniyorum magnezyum kullanmama ragmen boyle... ayrica yatarken sag tarafima donemiyorum karnim cok aciyor o an bebisde cirpiniyor rahatsiz oluyor sanirim anlamadim gitti karnimin altina yastik koyuyorum biraz daha rahatliyorum

İlk doğumumda öyle yapmıştık doğuma girerken geldiler 2 gün önce konusu oldu bizim olup olmamamız birşey değiştirmiyor zaten diye trip attı

Artık bende şaşırdım ayni tarama testinde de bı doktor damarlarda daralma var dedi aspirin verdi diğer doktor hiç bir sorun yok kullanma Aspirin dedi bende kullanmadim Allah'a şükür şuan beslenmeyle alakalı bişey yok. Birde bende iştahsızlık çok var henuz 5 kilo almışım.

Kac kiloki bebeyin yoktur ya Allah buyuk

Olmaz mı canım. Benim saatte 3 felan oluyor şuan. Bazen daha sık. Ama düzenli değil. Bu düzensiz oluşu yalancıymış ama aynı kasılma düzenli gelirse suyu bile patlatabiliyomuş. Benim yatış sebebimde buydu hastanede. İlkinde hiçbişey olmuyodu bende bunda öğreniyorum hep. Çok sıklaştığını hissedersem tutuyorum saat. Bir de kasılmalar artık daha da fazla hissettiriyo, o gerilme gibi çevrede hissedilen acılar varya, onlar daha şiddetli olmaya başladı bende.

İlk doğumumda öyle yapmıştık doğuma girerken geldiler 2 gün önce konusu oldu bizim olup olmamamız birşey değiştirmiyor zaten diye trip attı
Mahremiyet denilen bir şey de var. Ben de şahsen doğumdan önce kimsenin gelip başımı beklemesini istemem. Destek olacaklarsa ne ala ama olmayacaklarını bildiğim için hiç mi hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…