- 10 Mayıs 2017
- 151
- 163
- 23
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #24.861
Şuan 2580 kilo. İşte son gittiğim doktora güvenip ilerliyoruz doğuma dogru inşallah döner bebeğim de son ana kadarKac kiloki bebeyin yoktur ya Allah buyuk
Demek ki bende de oluyo ama farketsem de rahatsiz etmiyo ki agri yok zaten de bazi yerlerde rahatsiz edici yaziyodu. Sizinki rahatsiz eder derecede mi kizlarAğrı olmuyor canım sert kaskatı kalıyor sanki bir bölge.DüZensiz zamanlarda olması sorun değilmiş.Düzenli ve sık olursa sorunmuş.
Gün gün yaklaşıyoruz hepimiz. O zaman yalancı sancı sanırım. Çünkü saat tutacak kadar bi sıklıkta da değildi 3er saat 5er saat dünden beri. Yine de sıklaştığını hissedersem ben de saat tutarım. Ama bu kasılmalar çok belli ediyormuş kendini. Ben anlamam farketmem diyordum baya baya farkediliyor yalancı bile olsa:)Olmaz mı canım. Benim saatte 3 felan oluyor şuan. Bazen daha sık. Ama düzenli değil. Bu düzensiz oluşu yalancıymış ama aynı kasılma düzenli gelirse suyu bile patlatabiliyomuş. Benim yatış sebebimde buydu hastanede. İlkinde hiçbişey olmuyodu bende bunda öğreniyorum hep. Çok sıklaştığını hissedersem tutuyorum saat. Bir de kasılmalar artık daha da fazla hissettiriyo, o gerilme gibi çevrede hissedilen acılar varya, onlar daha şiddetli olmaya başladı bende.
Olsun canım önemli olan bebeği besleyebilmesi vücudun. Seninde besliyor ne güzel, maşallah. Dr.ları anlamıyorum artık, ben yatış yaptığımda kasılmalar 5dk da 1di ve nst 30lardaydı. Alta baskı da olunca dr hemen yatış yaptırıp serumu bağlattı, suyu patlatma ve doğumu başlatma ihtimaline karşı.Artık bende şaşırdım ayni tarama testinde de bı doktor damarlarda daralma var dedi aspirin verdi diğer doktor hiç bir sorun yok kullanma Aspirin dedi bende kullanmadim Allah'a şükür şuan beslenmeyle alakalı bişey yok. Birde bende iştahsızlık çok var henuz 5 kilo almışım.
Büyükler bebeğin sacida mide bulantısı yapar derlerBenim gibi hamileliginde mide bulantisini minimum yasayip son gunlerde acayip midesi bulanan var mi? Yediklerimden kaynaklanmiyo ona eminim
Farkedilmicek gibi değil canım, gerilip sertleşiyor ve acı veriyor karın. İlkinde hiç olmamıştı böyle benimde. Bu arada bulantı bnmde ara ara oluyor halen neden bilmiyorum. Yanmayla alakası vardır belki.Demek ki bende de oluyo ama farketsem de rahatsiz etmiyo ki agri yok zaten de bazi yerlerde rahatsiz edici yaziyodu. Sizinki rahatsiz eder derecede mi kizlar
Eğer 3 5 saatte 1se önemli değil canım. Saatte 4le başlarsa o zaman takip etmek gerekiyormuş. Başlarda bu derece değildi, gün geçtikçe daha da hissettiriyor acısı, o an kıpırdamadan oturmak istiyorum sadece :)Gün gün yaklaşıyoruz hepimiz. O zaman yalancı sancı sanırım. Çünkü saat tutacak kadar bi sıklıkta da değildi 3er saat 5er saat dünden beri. Yine de sıklaştığını hissedersem ben de saat tutarım. Ama bu kasılmalar çok belli ediyormuş kendini. Ben anlamam farketmem diyordum baya baya farkediliyor yalancı bile olsa:)
Bende de bugün iki defa tam yürürken oldu adım atamadım tam olarak acı değilde rahatsız bi his garip yere çömelip oturacaktım artık :))Farkedilmicek gibi değil canım, gerilip sertleşiyor ve acı veriyor karın. İlkinde hiç olmamıştı böyle benimde. Bu arada bulantı bnmde ara ara oluyor halen neden bilmiyorum. Yanmayla alakası vardır belki.
Eğer 3 5 saatte 1se önemli değil canım. Saatte 4le başlarsa o zaman takip etmek gerekiyormuş. Başlarda bu derece değildi, gün geçtikçe daha da hissettiriyor acısı, o an kıpırdamadan oturmak istiyorum sadece :)
Ahhh canım bunu söylediğin iyi oldu havucun iyi geldiğini yeni duydum tavsiyene uyarımŞubat sonu 37 haftalık oluyoruz zaten canım sıkıntı olmaz Allahın izniyle.Havuç suyu yap katı meyve sıkacağın varsa yoksa havuç ye bol bol...suyu için çok iyiymiş.
Bir Saraçoğlu tavsiyesi :) ama işe yarayan cok anne yazmış.Ahhh canım bunu söylediğin iyi oldu havucun iyi geldiğini yeni duydum tavsiyene uyarım
Bende dr izniyle bugün akşam ilk defa hem yürüyüş hem manavdan alıncaklar için çıktım dısarı eşim ve oğlumla. Mesafe biraz daha fazlaydı. Kasılma gelirken gözüme kestirdiğim yere oturdum hemen :))Bende de bugün iki defa tam yürürken oldu adım atamadım tam olarak acı değilde rahatsız bi his garip yere çömelip oturacaktım artık :))
Gaz sıkısması olabilir mi canım uzun zamandır birikmişse benim de öyle oluyor cıkınca rahatlıyo insanCanlarım benim bi sıkıntım var 3 tür kalbime hafiften bi sızı giriyor yorgunluktanmıdırkiiçinizde yasayan varmı böyle bişeyi
Amin canım inşallahCanım Allah korusun, Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Dualarımız seninle. Maşallah minnaka da ne güzel gelişmiş. Hepimiz sağlıcakla kurtuluruz inşallah.
Neden 15 gün sınırı koydu canım? Benimde o haftaya girdiğimde 2540dı. Gününü beklerse 3ü geçer dedi dr. Ama hiç sezaryen vs demedi. Bebeğin dönmesi son saatte bile olabiliyomuş araştırdığım kadarıyla. Bazı dr.larda bunu açıkca söylüyor.
Canım tedbirli ol sen, o akıntıyı ve kasılmalarını takip et. İshal de doğum belirtisi bu ara çoğumuzda var ama..
İnan çok üzüldüm yazdıklarına. Yerden göğe kadar haklısın. Bu bebek ikinizin. O da sorumluluk almalı. Çocuğunuzun geleceğini birlikte düşünmeniz gerekir. Sakinleştikten sonra konuşmalısın bencemerhaba kızlar ne zamandır yazmıyordum, sizinle dertleşmeye ihtiyacım var, eşimle kavgalıyız odaları ayırdım. aylardır peşine düşüyorum bebeğimize beşik alalım oda yapalım diye hep erteleyip duruyordu ekonomik sıkıntım var diye anlayış gösteriyordum, ben bizim fabrikanın işlerini bağlamaıştım eşime geçen zam da aldık, bi oturup düşündüm bu kadar para geliyor neden yetmiyo diye, bizim evlendiğimizden beri ailesi yani abisi ve babaısnın emeklisiyle beraber bütçe ortaktı. dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkadaşlarına akıl veren ailene yedirme paranı bak yardım etmiyor diyen bu adam benim kocam mı? ki ailesi bizim düğünde kılını kıpırdatmadı kaynanam benle beraber yarışa girdi onun evide yenden yapıldı. yine de bizim evi kıskandı. hamileyim bi Allahın günü kapımı çalıp geberdinmi diyen yok onların torununu taşıyorum üstelik. ve dün eşim kızımıza beşik alalım deyince bana kızıyor, üsteleme diyor. arkasını dönüyor, hangi kitapta yazıyor bu biri çıkıp söylesin, ben kızımız için istedim sokaktaki köpek için değil. evlenirkende hep eksik benim çabalarımla bişeyler yaptık ailesine sinir oluyordu, noldu şimdi abisi bekar daha evinin içini yaptırıyorda bana neden çok görüyor. madem sevmiyordun neden evlendin benle niye girdin günahıma. kendi ailemi düşünmesem, aklıma türlü şeyler geliyo. hiç parasının hesabını sormam ama sormadıkça işin cılkı çıkmış, düzeleceği de yok. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam.. ben onun çocuğunu taşıyorum dün gece çekyatta yatmam hiç üzmedi onu gelip götürmedi, başka zaman sözde çok sever beni hepsi yalan. işin içinden çıkamıyorum kızlar çok üzgünümmm
Aynen dun aksam ustu basladi ama boyle aniden bir agri olusu acaba tutuldu mu yada usuttumBenm bu hafta başlayan acayip sırt ağrım var.
Ama göbek kaynaklı kemik ağrısı gibi değil.Aldığım nefes yetmiyor.Sanki koşmuşum gibi kalbim yoruluyor.Sırtıma biri yük bağlamış sanki.
Gece bu nefes darlığı ne olacak bilmem.
Ben daha once yasadım gazdan olmustu ama senin ki gaz mı acaba stresten de oluyor göğüste bıçak batması gibi Ağrı'larCanlarım benim bi sıkıntım var 3 tür kalbime hafiften bi sızı giriyor yorgunluktanmıdırkiiçinizde yasayan varmı böyle bişeyi
İnan yazdıklarına cok uzuldum neden boylemerhaba kızlar ne zamandır yazmıyordum, sizinle dertleşmeye ihtiyacım var, eşimle kavgalıyız odaları ayırdım. aylardır peşine düşüyorum bebeğimize beşik alalım oda yapalım diye hep erteleyip duruyordu ekonomik sıkıntım var diye anlayış gösteriyordum, ben bizim fabrikanın işlerini bağlamaıştım eşime geçen zam da aldık, bi oturup düşündüm bu kadar para geliyor neden yetmiyo diye, bizim evlendiğimizden beri ailesi yani abisi ve babaısnın emeklisiyle beraber bütçe ortaktı. dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkadaşlarına akıl veren ailene yedirme paranı bak yardım etmiyor diyen bu adam benim kocam mı? ki ailesi bizim düğünde kılını kıpırdatmadı kaynanam benle beraber yarışa girdi onun evide yenden yapıldı. yine de bizim evi kıskandı. hamileyim bi Allahın günü kapımı çalıp geberdinmi diyen yok onların torununu taşıyorum üstelik. ve dün eşim kızımıza beşik alalım deyince bana kızıyor, üsteleme diyor. arkasını dönüyor, hangi kitapta yazıyor bu biri çıkıp söylesin, ben kızımız için istedim sokaktaki köpek için değil. evlenirkende hep eksik benim çabalarımla bişeyler yaptık ailesine sinir oluyordu, noldu şimdi abisi bekar daha evinin içini yaptırıyorda bana neden çok görüyor. madem sevmiyordun neden evlendin benle niye girdin günahıma. kendi ailemi düşünmesem, aklıma türlü şeyler geliyo. hiç parasının hesabını sormam ama sormadıkça işin cılkı çıkmış, düzeleceği de yok. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam.. ben onun çocuğunu taşıyorum dün gece çekyatta yatmam hiç üzmedi onu gelip götürmedi, başka zaman sözde çok sever beni hepsi yalan. işin içinden çıkamıyorum kızlar çok üzgünümmm
Ben de iğne oluyorum. Doktor hep normal Doğum olacağını söylüyor bi aksilik çıkmazsa.Herkese merhaba, ben de pıhtılaşmadan dolayı her gün iğne yapanlardanım, bugün kontrolüm vardı , normalde 8 Mart diye tarih vermişti doktor ama elim ayağım bu aralar iyice şiştiği için 37. Haftaya çekti doğumu, nerdeyse 15 gün farketti yani, bir de ben hiç anesteziyi sormamıştım, nedense epidural veya spinal diye düşünmüştüm ama iğne kullandığım için genel olacakmış, telaş yapmadım desem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?