- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #24.881
Ah cnm bem.iyi anliom seni evlenince bunlarr aileci oluor vee sevgileri bitior böle adamlar basimda var evlenmiyecek gezecek tozacak harciyacak borc edecek cocuk olmiyacak öle istedi miye ozaman gumahimizi girdim cevap yok sagligi yerinde bizimde yetmio para git is bul baska fasla gelen yada baska yere tasinalim almanyaya hollandada oturuoruz ida yok ehh izaman para yok deme diomm saglik varsa sukur is var ama besik aldim dolap esya ama hepsini bem hic heves etmezz dahada kurulcak dolabiii hicc agri cekerim kontrollerum olur benm diorum Allahim var benim bizim o ytmeter sukur mihtac etmesinde bölelerini neguzel bazi kocalari heveslenirim ne kiymet verio bakioo elden ayaktan dusene bile bakiorlarrr Allah dusurmesinmerhaba kızlar ne zamandır yazmıyordum, sizinle dertleşmeye ihtiyacım var, eşimle kavgalıyız odaları ayırdım. aylardır peşine düşüyorum bebeğimize beşik alalım oda yapalım diye hep erteleyip duruyordu ekonomik sıkıntım var diye anlayış gösteriyordum, ben bizim fabrikanın işlerini bağlamaıştım eşime geçen zam da aldık, bi oturup düşündüm bu kadar para geliyor neden yetmiyo diye, bizim evlendiğimizden beri ailesi yani abisi ve babaısnın emeklisiyle beraber bütçe ortaktı. dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkadaşlarına akıl veren ailene yedirme paranı bak yardım etmiyor diyen bu adam benim kocam mı? ki ailesi bizim düğünde kılını kıpırdatmadı kaynanam benle beraber yarışa girdi onun evide yenden yapıldı. yine de bizim evi kıskandı. hamileyim bi Allahın günü kapımı çalıp geberdinmi diyen yok onların torununu taşıyorum üstelik. ve dün eşim kızımıza beşik alalım deyince bana kızıyor, üsteleme diyor. arkasını dönüyor, hangi kitapta yazıyor bu biri çıkıp söylesin, ben kızımız için istedim sokaktaki köpek için değil. evlenirkende hep eksik benim çabalarımla bişeyler yaptık ailesine sinir oluyordu, noldu şimdi abisi bekar daha evinin içini yaptırıyorda bana neden çok görüyor. madem sevmiyordun neden evlendin benle niye girdin günahıma. kendi ailemi düşünmesem, aklıma türlü şeyler geliyo. hiç parasının hesabını sormam ama sormadıkça işin cılkı çıkmış, düzeleceği de yok. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam.. ben onun çocuğunu taşıyorum dün gece çekyatta yatmam hiç üzmedi onu gelip götürmedi, başka zaman sözde çok sever beni hepsi yalan. işin içinden çıkamıyorum kızlar çok üzgünümmm
keşke anlasada konuşabilsem, sevmiyorum ailesine laf etmeyi kolay kolayda hiç etmedim ama kendide farkında ama nedense b,z hep ikinci plandayızİnan çok üzüldüm yazdıklarına. Yerden göğe kadar haklısın. Bu bebek ikinizin. O da sorumluluk almalı. Çocuğunuzun geleceğini birlikte düşünmeniz gerekir. Sakinleştikten sonra konuşmalısın bence
o kadar haklısınki çocuk kalma konusunda umarım aklı başına gelir çok sağolAynen dun aksam ustu basladi ama boyle aniden bir agri olusu acaba tutuldu mu yada usuttum
Mu diye düşündum ben sol tarafım kolum omzum sırtım boynum fena resmen sabaha kadar agridi bugünde sırtım agriyor hal dus Aldik ılık krem sürdüm ovduk ama hala
Agri var azalsa da
Ben daha once yasadım gazdan olmustu ama senin ki gaz mı acaba stresten de oluyor göğüste bıçak batması gibi Ağrı'lar
İnan yazdıklarına cok uzuldum neden boyle
Yapar bu adamlar yazık degil mi nedir bu abi baba düşkünlüğü bağımlı
İnsanlar bunlar artık kendi ailen çocuğun var önceliğin onlar ama hala onların boyunduruğundan kurtulamıyorlar bu insanlar Aslı'nda özünde heP cocik kalmıs kişiler sen Su son Zaman'larda sakin kalmaya calis CNm yine sen üzülürsün en cok yavruna bisey olursa bor dogsun insaallah esininde aklı basına gelir hersey yoluna girer umarım
amin kardeşim Allah seninde yardımcın olsun kandırıldık diyom başka bişey değilAh cnm bem.iyi anliom seni evlenince bunlarr aileci oluor vee sevgileri bitior böle adamlar basimda var evlenmiyecek gezecek tozacak harciyacak borc edecek cocuk olmiyacak öle istedi miye ozaman gumahimizi girdim cevap yok sagligi yerinde bizimde yetmio para git is bul baska fasla gelen yada baska yere tasinalim almanyaya hollandada oturuoruz ida yok ehh izaman para yok deme diomm saglik varsa sukur is var ama besik aldim dolap esya ama hepsini bem hic heves etmezz dahada kurulcak dolabiii hicc agri cekerim kontrollerum olur benm diorum Allahim var benim bizim o ytmeter sukur mihtac etmesinde bölelerini neguzel bazi kocalari heveslenirim ne kiymet verio bakioo elden ayaktan dusene bile bakiorlarrr Allah dusurmesin
Ben çok araştırdım hatta çevremdeki sorduklarım dışında şubat annelerinden iğne kullanıp doğum yapan herkese sordum hepsi spinal yada epidurel olmuş.Demekki ciddi bir sorun yaratmıyor allahın izniyle.Herkese merhaba, ben de pıhtılaşmadan dolayı her gün iğne yapanlardanım, bugün kontrolüm vardı , normalde 8 Mart diye tarih vermişti doktor ama elim ayağım bu aralar iyice şiştiği için 37. Haftaya çekti doğumu, nerdeyse 15 gün farketti yani, bir de ben hiç anesteziyi sormamıştım, nedense epidural veya spinal diye düşünmüştüm ama iğne kullandığım için genel olacakmış, telaş yapmadım desem yalan olur
Benm doktorda çatı müsaitse normal doğum olur dedi.Ben de iğne oluyorum. Doktor hep normal Doğum olacağını söylüyor bi aksilik çıkmazsa.
Ama sezaryen olursa genel anestezi olması gerektiğini bilmiyordumsezaryen olursa spinal olsun isterdim
İğneye devam ediyorum, sanırım birkaç gün önce bırakıp Doğumdan sonra da 3 hafta devam edecekmişim, ben de hiç genel anestezi düşünmemiştim, hiç de hoşuma gitmedi ama doktoruma da çok güveniyorum, aslında benim aylardır ellerim şiş ama bu ara daha da şişti, bir de ultrasonda plasentada boşluklar gördü, tansiyonun çıkacağına kanaat getirdi sanırım, yarın tahlil yaptırıp öğlen sonuçları götürücem bakalımBen çok araştırdım hatta çevremdeki sorduklarım dışında şubat annelerinden iğne kullanıp doğum yapan herkese sordum hepsi spinal yada epidurel olmuş.Demekki ciddi bir sorun yaratmıyor allahın izniyle.
Sen iğneyi bıraktın mı? Neden şişmen arttı canım? Ben 32 de aspirin bıraktım evet bnmde şişmem var ama her hamile kadar sanırım.iğneyi devam ediyorum
Basta izne ayrıldığında alacağın parayı alamıyacagını bir şekilde halletmesi gerektiğini şöyle evinden ve eşinden emeğini bir çek..sadece kendin yıyebılecegın şekilde yemekler yap ve gerekirse duzelene kadar kendı paranı sadece kendin yee.beşik alalım mı diye sorma eşinin kredi kartı varsa dırek çek al aynı şekilde ihtiyaçlar için de ..kesin konuş alalım mı değil alınacak..bu hafta sonu alacağız haberin olsun.mazeret kabul etme..yanlış anlama esin sana çok guvenmiş sırtını dayamış ne olsa esra bırsekılde halledıyor diye .artık bu güveni kırma zamanı ..paranı sakla ve yok de onun halletmesi için sıkıntı çekmesi için bir sure tanı..çok afedersin ama yazacağım çok özür dilerim g.tü bir sıkıntıya gelsin nasıl parasının hesabını yapıyor aksam eve geldiğinde yemek olmasın buzdolabı bos olsun .yıkanacak sabun bulamasın...hıc bir şekılde esin düzenlene kadar ev bütçesiyle ilgilenme.birde nadir erkekler var inan boyle karısını dusunen karısının peşinde dolanan onlarda istisna şanslı insanlara denk geliyor ..hepsi odun bunların..düşüncesizler ..ben çareyi takmamakla buldum çünkü değişmeyecek bılıyorum..kendimi yıpratmanın manası yok ki..merhaba kızlar ne zamandır yazmıyordum, sizinle dertleşmeye ihtiyacım var, eşimle kavgalıyız odaları ayırdım. aylardır peşine düşüyorum bebeğimize beşik alalım oda yapalım diye hep erteleyip duruyordu ekonomik sıkıntım var diye anlayış gösteriyordum, ben bizim fabrikanın işlerini bağlamaıştım eşime geçen zam da aldık, bi oturup düşündüm bu kadar para geliyor neden yetmiyo diye, bizim evlendiğimizden beri ailesi yani abisi ve babaısnın emeklisiyle beraber bütçe ortaktı. dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkadaşlarına akıl veren ailene yedirme paranı bak yardım etmiyor diyen bu adam benim kocam mı? ki ailesi bizim düğünde kılını kıpırdatmadı kaynanam benle beraber yarışa girdi onun evide yenden yapıldı. yine de bizim evi kıskandı. hamileyim bi Allahın günü kapımı çalıp geberdinmi diyen yok onların torununu taşıyorum üstelik. ve dün eşim kızımıza beşik alalım deyince bana kızıyor, üsteleme diyor. arkasını dönüyor, hangi kitapta yazıyor bu biri çıkıp söylesin, ben kızımız için istedim sokaktaki köpek için değil. evlenirkende hep eksik benim çabalarımla bişeyler yaptık ailesine sinir oluyordu, noldu şimdi abisi bekar daha evinin içini yaptırıyorda bana neden çok görüyor. madem sevmiyordun neden evlendin benle niye girdin günahıma. kendi ailemi düşünmesem, aklıma türlü şeyler geliyo. hiç parasının hesabını sormam ama sormadıkça işin cılkı çıkmış, düzeleceği de yok. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam.. ben onun çocuğunu taşıyorum dün gece çekyatta yatmam hiç üzmedi onu gelip götürmedi, başka zaman sözde çok sever beni hepsi yalan. işin içinden çıkamıyorum kızlar çok üzgünümmm
Malesef kredi kartlarini abisinde gezdiriyor yada arabasinda gerci cebine hic bakmadim ama bisey lazim olsa oralarda diyo iste.. haklisin bana guveniyo ondan boyle. Bugun iti bariyle yemek hyapmiyom yatak odasina da ben gectim salonda o surunsun ben bebek tasiyorum her seferinde affettim bu sefer kolay olmayacakBasta izne ayrıldığında alacağın parayı alamıyacagını bir şekilde halletmesi gerektiğini şöyle evinden ve eşinden emeğini bir çek..sadece kendin yıyebılecegın şekilde yemekler yap ve gerekirse duzelene kadar kendı paranı sadece kendin yee.beşik alalım mı diye sorma eşinin kredi kartı varsa dırek çek al aynı şekilde ihtiyaçlar için de ..kesin konuş alalım mı değil alınacak..bu hafta sonu alacağız haberin olsun.mazeret kabul etme..yanlış anlama esin sana çok guvenmiş sırtını dayamış ne olsa esra bırsekılde halledıyor diye .artık bu güveni kırma zamanı ..paranı sakla ve yok de onun halletmesi için sıkıntı çekmesi için bir sure tanı..çok afedersin ama yazacağım çok özür dilerim g.tü bir sıkıntıya gelsin nasıl parasının hesabını yapıyor aksam eve geldiğinde yemek olmasın buzdolabı bos olsun .yıkanacak sabun bulamasın...hıc bir şekılde esin düzenlene kadar ev bütçesiyle ilgilenme.birde nadir erkekler var inan boyle karısını dusunen karısının peşinde dolanan onlarda istisna şanslı insanlara denk geliyor ..hepsi odun bunların..düşüncesizler ..ben çareyi takmamakla buldum çünkü değişmeyecek bılıyorum..kendimi yıpratmanın manası yok ki..
Benim o göbek alti agri batma adet gibimi tam cözemedimya bu gun baya olmaya basladi hayirlisi artSelam annişler, bugün tuhaf şeyler yaşıyorum ya. Öğle vakti wc gittiğimde ufak bir kahverengi leke görmüştüm. Bir daha gelen giden olmadı ama karnımın alt bölgesinde tanımlayamadığım ağrı tarzında bir sızı var hatta batma, sabah beni o batmalar uyandırdı zaten ve hala daha var ve bugün 4 kez büyük abdestime çıktım.Var mı bu tarz belirtiler, sıkıntılar yaşayanlarınız ? Bebişim de 1 hafta önden gidiyor..
Bilmiyorum canım olabilir tek sorun bu olsun insallahGaz sıkısması olabilir mi canım uzun zamandır birikmişse benim de öyle oluyor cıkınca rahatlıyo insan
Sters kaynaklıda olabilir canım haklısın bebişten baska bisey düsünemiyom ki artık hazırlığı doğumu derken gerildim galiba ondan olsa gerekAynen dun aksam ustu basladi ama boyle aniden bir agri olusu acaba tutuldu mu yada usuttum
Mu diye düşündum ben sol tarafım kolum omzum sırtım boynum fena resmen sabaha kadar agridi bugünde sırtım agriyor hal dus Aldik ılık krem sürdüm ovduk ama hala
Agri var azalsa da
Ben daha once yasadım gazdan olmustu ama senin ki gaz mı acaba stresten de oluyor göğüste bıçak batması gibi Ağrı'lar
İnan yazdıklarına cok uzuldum neden boyle
Yapar bu adamlar yazık degil mi nedir bu abi baba düşkünlüğü bağımlı
İnsanlar bunlar artık kendi ailen çocuğun var önceliğin onlar ama hala onların boyunduruğundan kurtulamıyorlar bu insanlar Aslı'nda özünde heP cocik kalmıs kişiler sen Su son Zaman'larda sakin kalmaya calis CNm yine sen üzülürsün en cok yavruna bisey olursa bor dogsun insaallah esininde aklı basına gelir hersey yoluna girer umarım
Geçmiş olsun canım, korkma o kadar da ciddi birşeyin yoktur. Vücudunda iltihap varsa ameliyata almazlar. Endişelenme. Bir an önce iyileşmeye bak ki bebişine güç topla, senin de az kalmış.Kızlar ben cok kötüleştim bogazım yanıyodu dün doktor ateşini takip et cıkarsa kbb ye git demişti. Benim atesim yok ama cok kötüleştim grip öksürük burnum feci akıyo gözlerim yanıyo bi ateşim eksik bu gidişle o da cıkıcak gibi.
Ben ateşi beklemeden bi doktora mı gitsem acaba yaa domuz gribi fln olduysam??
Gripken sezeryan oluyormu acil bişi olsa fln??
Benim de alt karın kısmımda bu batmalar. Bebeğimde aşağıda sert bir şekilde duruyor. Bakalım Pazartesi günü kontrolümüz var, doktor teyzesi ne diyecek ? Bir de bu amerikalılar doğumun eşiğine gelene kadar üstüne düşmüyor olan bitenin.. Uyuz oluyorum yavBenim o göbek alti agri batma adet gibimi tam cözemedimya bu gun baya olmaya basladi hayirlisi art
Sıkma canını değmez olan olmus. Nasılsa alcak beşiği mecbur yani. Kendini yıpratma hoş elde olmuyor yıpratmamak ama sakin kalmaya çalış canım. Asr duasını biliyorsan oku bilmiyorsan internettende bulabilirsin.merhaba kızlar ne zamandır yazmıyordum, sizinle dertleşmeye ihtiyacım var, eşimle kavgalıyız odaları ayırdım. aylardır peşine düşüyorum bebeğimize beşik alalım oda yapalım diye hep erteleyip duruyordu ekonomik sıkıntım var diye anlayış gösteriyordum, ben bizim fabrikanın işlerini bağlamaıştım eşime geçen zam da aldık, bi oturup düşündüm bu kadar para geliyor neden yetmiyo diye, bizim evlendiğimizden beri ailesi yani abisi ve babaısnın emeklisiyle beraber bütçe ortaktı. dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkadaşlarına akıl veren ailene yedirme paranı bak yardım etmiyor diyen bu adam benim kocam mı? ki ailesi bizim düğünde kılını kıpırdatmadı kaynanam benle beraber yarışa girdi onun evide yenden yapıldı. yine de bizim evi kıskandı. hamileyim bi Allahın günü kapımı çalıp geberdinmi diyen yok onların torununu taşıyorum üstelik. ve dün eşim kızımıza beşik alalım deyince bana kızıyor, üsteleme diyor. arkasını dönüyor, hangi kitapta yazıyor bu biri çıkıp söylesin, ben kızımız için istedim sokaktaki köpek için değil. evlenirkende hep eksik benim çabalarımla bişeyler yaptık ailesine sinir oluyordu, noldu şimdi abisi bekar daha evinin içini yaptırıyorda bana neden çok görüyor. madem sevmiyordun neden evlendin benle niye girdin günahıma. kendi ailemi düşünmesem, aklıma türlü şeyler geliyo. hiç parasının hesabını sormam ama sormadıkça işin cılkı çıkmış, düzeleceği de yok. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam.. ben onun çocuğunu taşıyorum dün gece çekyatta yatmam hiç üzmedi onu gelip götürmedi, başka zaman sözde çok sever beni hepsi yalan. işin içinden çıkamıyorum kızlar çok üzgünümmm
Sen nerdrsin vende hollandadayin almanya gibi degil almnaya her randavude bakio kan alior ctg ye koyuor sanci varni diye 30 haftada baslio bursa hollandada sordm yokmus eehh sanci varmi yokmu nasil anliyacaz burdada bakmiorlar ultersonda ama ben dedim kilosu az diye hr iki haftada kilo orcuyorlar artik bebeyin mecbur yok yokk ilk haftalar sonra bidaha 34 hafta baska yok ilk 8 haftada sonra 12 sobra 20 baska xokBenim de alt karın kısmımda bu batmalar. Bebeğimde aşağıda sert bir şekilde duruyor. Bakalım Pazartesi günü kontrolümüz var, doktor teyzesi ne diyecek ? Bir de bu amerikalılar doğumun eşiğine gelene kadar üstüne düşmüyor olan bitenin.. Uyuz oluyorum yavÇocuğum kaç kg oldu acaba yaa ?? Burada 3 kez ultrason yapıyorlar, başka da yapmıyorlar. Çok iğrenç sistemleri var.
Amerika'dayım ben.Sen nerdrsin vende hollandadayin almanya gibi degil almnaya her randavude bakio kan alior ctg ye koyuor sanci varni diye 30 haftada baslio bursa hollandada sordm yokmus eehh sanci varmi yokmu nasil anliyacaz burdada bakmiorlar ultersonda ama ben dedim kilosu az diye hr iki haftada kilo orcuyorlar artik bebeyin mecbur yok yokk ilk haftalar sonra bidaha 34 hafta baska yok ilk 8 haftada sonra 12 sobra 20 baska xok
Kilosu kacmis burdada biyunu soruom soruom örcemeyiz tam diorarr boyunu bilmiom dusun kan vermedim daha nasil kanim buyuk kontrol edilmediAmerika'dayım ben.Bende de durum seninkinden farklı değil valla yaa. 6 haftalıkken, 20 haftalıkken bir de 32 haftalıkken ultrason yapıldı. En son 1 hafta önde gittiğini not almışlar, onu bile söylemediler yani bu kadar ilgililer. Ben takip kartında gördüm. Düşün cinsiyetini 20 haftalıkken öğrendim ve deli olmuştum ya Sağlıklı gebelik olduğu için hiç üstüne düşmüyorlar. Çok şükür, sağlıklı olsun da her randevuda ultrasona bakmasa da olur ama özlüyorum oğlumu, görmek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?