2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
gunaydın herkese:) dun doktor kontrolum vardı hersey normal ıyı gıdıyor şükür. ama benım kafama bısey takıldı bebısımın kafası üç hafta önden gıdıyor bıraz koca kafalıyız bu bizde genetık galıba kardesım de oyleymıs te:) bu koca kafalı olmasıı normal dogumu zorlastırır mı??? doktorum zorlanabılırsın normalınden cok dedı ama son haftaya kadar bakıcaz duruma gore dedı.

Şimdi çıktım kontrolden 36+3 olduk, 2 hafta önce tersti bebeğim şimdi nasıl diye onu çok merak ediyordum ama çok şükür dönmüş kafası aşağıdaydı doktor artık bundan sonra kolay kolay dönmez normal Doğum olur dedi. Gelişimi de iyi 3300 gram ve 50 cm olmuşuz, şimdi nstyi bekliyorum.

Bizim bebişede doktor kibarca koca kafa dedi :)
2 hafta önde gidiyordu.Ama bu son kontrolde 1 hafta öndeydi.Yani seninde değişir belki birdahali muayenede.Çatı muaynesi yapacaksa doktorun o zaman zorlanıp zorlanmayacağına karar verebilir.

Maşallah maşallah subhanallah,bana doktor doğduğunda 3300 falan doğar dedi :) sen neyle besleniyorsun bi anlat :)

Oy maşallah Canım ya kilosu da boyu da çok iyi benden birkaç gün öndesin inşallah benim de senin gibidir bebişim, normal doğum istiyorum ama hayırlısı

öyle dedı artık son hafta bakarız duruma gore dedı zaten de. tedırgın oldum bıran işte canım sağol:) ama benımkı hep kafası buyuktu hep bır haftaydı ama bu sefer baya önde cıktı kafası.

öyle dedı artık son hafta bakarız duruma gore dedı zaten de. tedırgın oldum bıran işte canım sağol:) ama benımkı hep kafası buyuktu hep bır haftaydı ama bu sefer baya önde cıktı kafası.
Bizimde genetik cnm kuzenime ben kafası önde dediğim de şaşırmadım hepsi koca kafa bunların diye tepki verdi :)
Aksilik olsa doktor söylerdi bence.Çok akıllı olcak demekki:)

Maşallah maşallah subhanallah,bana doktor doğduğunda 3300 falan doğar dedi :) sen neyle besleniyorsun bi anlat :)

Valla özel bir şey yapmıyorum bebek alacaksa alıyor demek ki :) öyle şu faydalıymış bu faydalıymış diye bir şey yemedim başta Çin beri canım ne istiyorsa onu yedim içtim seninki de iyi takma kafana :)

Oy maşallah Canım ya kilosu da boyu da çok iyi benden birkaç gün öndesin inşallah benim de senin gibidir bebişim, normal doğum istiyorum ama hayırlısı
bende normal istiyorum o yüzden dönmesini çok istiyordum sende güzel haberler alırsın inşallah

benimki de hep öndeydi hatta bir ara 4 hafta öndeydi kafası şu an 2 hafta önde, oğlumda 38 cm baş çevresiyle doğdu baya büyük yani ama normal doğurdum yırtık bile oluşmadı yani sorun etme bence

Bu arada hastanede tanıdık bir doktor vardı alternatif tıpla uğraşıyor onun yanına uğradık işte bebek bir kaç kez döndü deyince bir terapi önerdi moksa terapiymiş ters yatan bebekleri döndürüyormuş gösterdi, artık bu haftadan sonra kolay kolay dönmez ama bir hafta sonda geldiğinizde ters yatıyorsa yaparız sana dedi. Tütsü gibi bir şey ayak serçe parmağına yapıştırıp yakıyor o noktanın ısınmasını sağlıyormuş o nokta uyarılınca bebek Doğum pozisyonu alıyormuş. İnşallah gerek kalmaz bebişim uslu durur Doğuma kadar :)

Bizim de oyle canim kafasi 2 hafta ilerde benim kardesimin de oyleydi cumartesi cati kontrolum var bakalim ne dicek dr cok istiyorum normali. Dr un catidan sonra ne dicek yazarmisin burdan

Selam hanımlar, gün yağmurlu olunca bana bi kasvet çöküyor sanki çok enerjikmişim gibi bugün daha bi yerlerde.. bide azıcık sancım var keyfim yok, akşama da arkadaşlar çaya gelicek şimdiden tasası tuttu..
sıkıntısı olan arkadaşlara sabır diliyorum, umarım en kısa zamanda çözümlenir sorunlar.. evlilik kumar gibi içine girmeden bilemiyorsun kazancın ne kaybın ne olacak..
L LaleZar86 ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah tontişe :) gelişimide çok iyi gerçekten dönmüş bide hazırlanıyor aramıza katılmaya :) sağlıkla gelsinler inşallah
Bugün Randevusu olanlardanda güzel haberler bekliyoruuzzz :)

Esrasi canım öncelikle Allah kolaylık versin. Eş konusunda çoğu malesef düşümcesiz davranabiliyor. En hassasiyet gerektiren zamanda da herşey üst üste geliyor. Bende mesajından eşinin sana olan güveninden dolayı biraz rahat davrandığını düşündüm açıkcası. Bu rahatlığı biraz onun elinden alsan eminim afallamaya başlar. Kendini daha çok üzmeyecek şekilde bu dönemide atlatırsın inşallah.

Maşallah canım çok güzel gelişmiş:) doğum pozisyonuna dönmesinede çok sevindim, hayırlısı ile olur inşallah.

Bizim de oyle canim kafasi 2 hafta ilerde benim kardesimin de oyleydi cumartesi cati kontrolum var bakalim ne dicek dr cok istiyorum normali. Dr un catidan sonra ne dicek yazarmisin burdan
yazarım tabıkıde haftaya cuma gıdıcem bır dahakıne bakalım :) senın daha erkenmıs haber verırsın. saglıkla gelsınlerde ıns

Ya benmde var ya bi kaç gündür eskiden kasılır geçerdi şmdi saatlerce geçmiyo aslnda kasılmamı anlamıyorm bebeğin aşırı baskısını hissediyorm yanlarmda ve alt taraflrmda.sertleşiyo kasılıyo bebiş sanki ve sürekli ishal gibi tuvalete çıkma da var ve sürekli idrarm varmş gibi Allah Allah ya

Esrasi arkadaşm Allah yardmcn olsn bu dönmlerde sıkıntı yaşamak zor oluyo gerçektn ama üzme kndini bak son zamnlarda tetklemesn Allah korusun inşallah düzelir yuvanda mutluluklar diliyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…