2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kasılmaların uzaması ve acı vermeye başlaması normal canım ama bu kasılmalar düzenli bir şekilde geliyorsa dr.a söylemek gerekiyor. Bende wc.ye sık cıkıyorum ishal gibi oluyor bazen günde 3 4 kere çıktıgım oluyor. İdrar azcık geliyor ama sanırsın patlıcak gibi.

Evet canm aynen öyle patlıyck gibi ama gidiom çok az.heralde artk büyüdü ya bebişlerimz ondan .Kasılmalarm da dediğin gibi düzenli olmaynca şeyapmadm.Saolasn canm

Y Yeni ben lazim Canım nasıl oldun bugün?
Bugün iyiyim elhamdülillah ama daha hıc ayaklanmadım ..beşik geldi :)) ..birazda çok hareketsiz uyuyor galiba sabahdan belli..bakalım günün ilerleyen saatlerinde neler olacak çünkü bugün işim çok boyle bir enerjiye ıhtıyacacım var

Esrasi canım yazdıklarını okudum valla sonuna kadar haklisin,ama ben de kızlar gibi eşinin sana fazlaca güvendigini rahatliginin bundan geldiğini düşünüyorum,ama yatak ayırmak yemek ayırmak bunlar da çözüm değil ki konussan derdini anlatsan anlamaz mi acaba,biz dışardan durumu çok da bilmediğimiz için ne desek de sen daha iyisini bilirsin,kendini üzme bebisin de üzülmesin kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran,bebegin senin yanında yatağında da yatar buyur bunu dert edip bu halinle kendine haksızlık etme Allah büyüktür dua et herşey yoluna girsin inşaallah pembeperi canım çok şükür sen de ciktin sagsalim bebis az daha bekleyeck bak akıllı çıktı minnos

Kontrolü olan arkadaşlardan da hep güzel haberler gelmiş masallah.Rabbim bebislrrimizi korusun az kaldı valla.ben strese başladım bugün bi baktım ağlıyorum ama magazin izlerken:) izlemiyorum bi baktım açmış ağlıyorum kimse gormuyo Allahtan adım deliye çıkacak bu saatten sonra,ilk bebek annelik heyecani doğum korkusu herşey hepimiz için çok güzel olsun inşallah

Esrasi günaydın canım. Nasıl oldu ruh halin.
Senin ilk bebekti değilmi? Çok normal hissettiklerin anne olacaksın çok az kaldı heyecanlanıyosun yavrun için fedakarlık yapıyosun , aynı özveriyi babasından da bekliyosun ama onlar odun ama onlar genelde anlamıyo :) heleki ilk bebeklerde hiçbişey hissetmeyen babalar bile var. Ama doğum yapınca bak nasılda değişecek eşinin sana ve bebeğine karşı olan tutumu...
Anlattığın konularda bana görede sen haklısın , ama araya soğukluk girmesin daha fazla ayırmayın yatakları yeni evliyken bende çok yapardım ama inan işe yaradığı olmadığı gibi lüzumsuz şekilde kırgınlığı devam ettiriyor bu durum.

Evet canm duydum o bi belrtiymiş ya bnde bugün hafif baş dönmesi mide bulamtısı da var anlamdm inşalalh olmas daha küçüğüz ya ama bebek iyi hareketli yani kaslma falan yok şuan şükür

Bu arada kilo durumlarınız nasıl hanımlar? Ben başta baya kilo almıştım ama son zaman azaldı +12,5 kilo olmuşum. Son 5 haftada 1,5 kilo almışım bebek de 5 haftada 1,4 kilo almış, başlarda kendime aldım kiloyu şimdi bebeğe almışım hep

Cok iyi canım ben de çok almadım elhamdülillah ama görenler baya şişmissin diyorlar..elim yüzüm şişiyor bu aralar bacaklar felan...kız ananelerine sesleniyorum siz de kalçadan mı aldınız hep 5 kılo aldım oda hep kalça..çok fena

sen az almışsın, benimki hep karında diğer yerlerim aynı duruyor ama kızımda bende her yerden almıştım

İlk doğumumda ben de iğne kullanıyordum spinal doğum yaptım

Sevindim canım,olsun cen cen de olsa cozulsun çünkü uzadıkça yıpratıyor insanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…