2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar nasılsınız ? dün rapor için hastaneye gittim sonrada biraz yürüyüş falan yaptım yoruldum . Akşam karnım tas gibiydi . Gecede adet ağrısı gibi ağrılarım oldu bide sürekl tuvalete gittim . İnanın dogum yapacağım sandım . Ama çok şükür su an iyiyim . Sizlerde de belirtiler başlamış gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.

Sorma kalça göbek aldı başını gidiyor oğlumda heryerimden eşit kilo almıştım kızda sadece kalçaya yarıyor

Güle güle kullanın, huzurlu mutlu uykuları olsun inşallah bebikin :) ben kalktım yavaş yavaş gardrobumu düzenledim, mutfağı topladım, çamaşır attım, yatak odasını düzene soktum. Şimdi kahve içiyorum, sonrada evi süpüreyim diyorum gözüm yerse :)) fena sıcak basıyo gerçi havada iyi onunda etkisi var sanırım.
Kızlar benim iki gundur baş donmesi mide bulantılarim var bu sabah kusmamak için zor direndim ne oluyor boyle anlamadım dün bayilicak gibi oldum.
Benimde oluyor canım, bulantıdan kuscak hale geliyorum geceleri ve genellikle yanma tetikliyor ama baş dönmesi neden bilemedim, bazen oturup kalkarken bile bi tuhaf oluyo başım.

Ben hiç kilo almadım canım hala kaldigim kilodayim :)

Benim sadece biraz göbek canım diğer yerlerde belli bi büyüme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…