2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tabiki azalır sen baştan deseydin çalışıyorum normal bu kadar şişmesi o zaman.
Evet asit reflüyü arttırıyor maalesef.Ben gemede ekşi çok seviyorum tüketiyorum erkek bebek ama oda çikolatadan cok mandalina portakala tepki verir :)

o kadar haklısınki çocuk kalma konusunda umarım aklı başına gelir çok sağol
Umarım duzelir CNm biran once ama biz kadınlar onların uzerinden yuk
Aldıkça az bedele
Ödedikçe kıymetimiz yok bunu cok gec Anladim evlilik müşterek esimi Mutlu etmek hep
Beni de Mutlu ederdi ama baktım kı kiymet azalıyor gorev haline geliyor tırnağı kırılınca yaygara koparan kadınlar el
Üstünde aksama kadar evde yan gelip yatar sonra senin maddi imkanlarını kiskanirlar birde orası da ayrı dert olur aile icinde kıskanılırsın surekli bazen diyorum çalışmak mı guzel çalışmamak biraz beceriksiz olmak mı lazım acaba ayni
Sorunlar zmn zmn yaşanıyor inan bana. Oglu
Olan biz anneler onları daha guclu ayakları üzerinde ailesine sahip yetiştirmemiz kendimize bağımlı hale getirmemeliyiz bence cok sevgi vermeliyiz
Düşkün olsun tabiki annesine babasina ama
Bağımlı olmamali kesinlikle ..
Kız annesi olucam ins ama
Karnim herkes erkek tipi diyor basket topu gibi oldu iyice kalçam almadim sanki toplam 7 kg aldım bakalım son 5 hafta kac daha alırım acaba

Iyi bakalım hakkında hayırlısı olsun artık gelse bi sorun olmadan kucagimiza alabilirmiyizki? Çok evham yapiyorum şimdi doğarda kuveze girer diye

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun . Benim iki bebeğimde küvöze girdi ilki çok erken doğdu 32 haftalık 2 hafta kaldı solunum sıkıntısı üç gün oldu sonra sarılık tedavisi için kaldık küvözde ikinci 37 haftalık doğdu solunum sıkıntısı yoktu ama enfeksiyon çıktı kanında bir hafta kaldı kuvözde. İnşallah bu bebişim girmez diye dua ediyorum.

bütün gün oturuyorum işim rahat aslında ama demek ki ayakları kaldırmak lazımmış yine de su içiyorum paso wc deyim ama yine fil ayağından kurtulamıyorum

Ben doğum yaptım ama hala günümü bekliyorum deli gibi 21 de dogum yapıcam sanıyorum :/ psikolojim bozuldu :/

İnşallah girmez canım hicbirimizki

selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Ay canım şaşırdım çok
Senin bebiş gelmeyi kafana koymuş desene.
Hiç kötü düşünmeyelim solumu düzene girer nasılsa haftası cok erken değil canım sen içini ferah tut.Bebeğin Allaha emanet olsun sağlıkla ömürlü ,şansı bahtı hep açık olsun inşallah
Bebek yanına geldiğinde yaz bizede canm

selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Yaa haftan cok erken diil cok azıcık kalır da tez zamanda hemen yanına döner inşallah canımm cok geçmiş olsun. Sen nasılsın peki normal mi geldi bebis?

hayırlı uğurlu olsun canımhiç belirti var mıydı doğum sancısı filan öncesinde?ya da doktor erken doğum olabilir filan demiş miydi?normal doğum mu yaptın?

hayırlı uğurlu olsun canımhiç belirti var mıydı doğum sancısı filan öncesinde?ya da doktor erken doğum olabilir filan demiş miydi?normal doğum mu yaptın?
Zaten geçen gün hastanedeydi canm doğumu engellemek için serum iğne olmuştu.
Belirtisi vardı yani ama engellenmişti.
Bebiş daha fazla beklememiş gelmiş baksana.

Zaten geçen gün hastanedeydi canm doğumu engellemek için serum iğne olmuştu.
Belirtisi vardı yani ama engellenmişti.
Bebiş daha fazla beklememiş gelmiş baksana.
hımm tamam o zaman acaba beklenmedik bir anda mı geldi dedim bebiş.olsun çok erken değil Allahtanhayırlı uğurlu olsun şansı bahtı açık olsun sabırsız minnoşun

Canım benm bende bugün sana yazdım hastaneden cikmissn bebis bekleyecek ne güzel diye.megersem senjnki kafaya koymuş ya hemen toparlanır o canım haftanın iyi bebisin kilosu da iyiydi.insaallah hemencecik yanına gelir.gozunuz aydın,Allah saglikla,anali babalı büyütsn.yanina gelince yaz bize

Canım geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün Göz aydınlığın olsun.Üzülme sakın bu haftalarda solunum sıkıntısı olabilir ama uzun süre kalmaz küvözde merak etme. Sen dinlenip toparlanmana bak. İnşallah bir an önce kavuşursun yavruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…