2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aaa nasıl oldu öyle ya dün iyiydin eve gonderdiler vslla soktayim canım aniden mi oldu oncesinde sancı falan çektinmi? İnş bebişin en kisa zamanda iyi olurda kucagina alırsın canım
aniden oldu canım ben tehlike geçti derken suyum geldi bi anda sancım hafif vardı çok az inşallah canım hayırlısı olsun

Niye erken alıyorlar anlamiyorumben ya sancim gelsin baksın normal olmuyorsa sezeryan yapsın nedir bu acele bebekler gelişimini tamamalmadan

Sanırım makat geliş olursa son haftaya kadar sezeryana alacak. suni sancı ile döner mi acaba bebek. Bana donmezse ne olacağını biliyosun degilmi dedi benimde ilk hamileligim bende sezeryan galiba dedi oda evet dedi. On gün sonra gidicez tekrar bakalım

Bende cumartesi kontrol ve doğum tarihi belirlenecek haftaya alalım diyor ama küçük daha 2200 gr
aynıyız hemen hemen 2200 grı en son bakalım aldı mı minnoş?cumartesi çatı muayenesi yapacak bana doktor.alırız filan demedi kan akışı iyiyse suyun iyiyse sorun yok yapısal olarak küçük olur bebek dedi sadece ama bilmiyorum acaba bana da mı öyle der

günaydın kızlar...son iş günüm artık evde biraz dinlenmek doğru düzgün sakin kafayla hazırlık yapmak istiyorum...yarın kontrolüm var inşallah iyi geçer.vajinal muayene yapıcak birde doktor normal doğum olabilir mi diye o beni biraz geriyor.dünden ağdamı yaptırdım malum aşağıları artık göremiyorum göbişten

Günaydın kızlar.. Galiba üşüttüm ben, dün gece 3e kadar hem karnım kasıldı hem sancı girdi çıktı karnıma. Sabaha karşı uyumuşum. Bacak arasındaki batmalarla uyandım 2 3 kere olunca wc.ye gittim zorla yine acayip bir akıntı geldi kremsi. Puff artık ilaç kullanmak istemiyorum çünkü midem mahvoldu. Bugün mesai bitiminde doktoruma söylicem magnezyumu bile içemez oldum.

Haklısın ilaç konusunda canım.
Söyle bakalım bi doktora.Az kaldı az daha sabret canım,haftan bizden bayağı ileri

Enfeksiyon korkusu sardı iyice. İlacıda kullanamadım midem felaket oldı Allahın izniyle sağlıcakla bi tamamlasak bu sürecide
Allah korusun bebeğe gecicek derece enfeksiyon ateş yapar diye biliyorum.Ateşin yoksa cok korkma.Şimdi ben gene limonlu su dicem ama ne diyim cok iyi geliyor.Birde o bölgeyi (dışını) sirkeli su pamukla sil.Bak istersen internetten

Bak ben bunu bilmiyodum. Tedirgin eden bebeğe geçme ihtimali kuzum yoksa onuda takmıcam çünkü kronik bende. Limonlu su içemiyorum tansiyon 8-5 benim ve daha da düşürüyor fena oluyorum sirkeli suyu bu kez kullanıyım doğru diyosun, geçen sefer tahriş olduğu için yapamamıştım. Tşkler :)

Kelebekcikk34 dediği gibi bi de sirke dene canım ben taharet suyuna bir süre elma sirkesi kattım tam geçti mi bilmiyorum ama rahatladım

Allah razı olsun canım inşallah kısa zamanda çıkarda kucağıma alırım böyle insan bi garip oluyo bizim kız yaramaz çıktı özlemiş bizi dinlemedi geldi
Kucağına alınca yeniden doğmuş,dogurmus gibi olacaksın bencehemencecik gelir yanınıza inşaallah,tahmini bi tarih var mı inşaallah hemen çıkar çok kalmaz minnos,bizi habrsiz birakma

Evet canım sirke çok iyi geliyor ben de azıcık enfeksiyon kaşıntı vs olsa hemen sirkeli su kullanıyorum gerçekten hemen geçiriyor.ama sanki senin minnos da az aceleci ya valla ben hergun senden haber bekliyorum ha doğdu ha doğacak diye

Kelebekcikk34 dediği gibi bi de sirke dene canım ben taharet suyuna bir süre elma sirkesi kattım tam geçti mi bilmiyorum ama rahatladım
Tmm canım denicem. En azından doğal bir yöntem :)
Valla bende ne düşünücemi şaşırıyorum bazen, belirtiler o kadar benziyoki :)) Habire kendimi dinler oldum bu kızçenin sayesinde :))

Benim kızında gelişimi yavaşladı, kilo alımı yani. Plesantada kireçleme başlamış, diğer bir ifadeyle eşi yaşlanmaya başlamış, beslenme yavaşladı yani. Ama zaten bende minyonum, babası uzun boylu, ince uzun bu kız diyor doktor. En azından 3 kilo olsaydı iyiydi hakkımızda hayırlııs artık, sağlıkla gelsinler.
Eş yaşlanması son aylarda görülebilşrmiş, 32. Haftadan önce görülmesi tehlikeliymiş. 36.haftada 2600gram, 19 şubatta sezeryanla alınacak, inşallah 10 günde kilo alır.

selam herkese kızlar bugün biraz daha iyiyim baştan anlatim size olanları 1gün yatış yapmıştım erken doğum riskinden biliyorsunuz ertesi gün taburcu oldum çarşamba sabahı evime geldim hiç bir sorun yoktu sonrasımda gece yatmaya yakın hafif sızı gibi adet sancısı tarzımda ağrım oldu yattım uyudum sabaha karşı wcye kalktım bi anda bi bardak su geldi resmen emin olamadm akıntım olduğundan altımda ped vardı pedi çıkardm bekledim devamı geldi suyumun böyle bi bardak bi bardak bi anda boşalmadı ama sonra duşumu aldım kahvaltımı ettim hastaneye gittik alttan muayene ettiler açılmam 1,5cm miş suni sancı taktılar serumla hala suyum geliyodu odaya indirdiler ilk baş hafifdi sonra çoğaldı sancılarım tekrar muayene ettiler 3cm olmuş doğumhaneye aldılar kalan suyumu çıkarttı dr ordada bi saat sancı çektim sonra doğum yaptım sabah 10gibi suni takılmıştı 13:25gibi doğum yapmıştım yanlız alttan çok dikişim var kaçtane olduğunu söylemediler şuan o çok zorluyo beni tam uyuşmamışım galiba tüm dikişleri hissettim malesef ama süre olarak çok şükür kısa zamanda doğum yaptım odaya indiğimde eşim odayı süslemiş falan kapıdan girdim bebeğimi getirmemişler bekledim ama küvöze aldıklarını söylediler gelip üzerimi giyindim yanına çıktm hemen gördüm kuzumu camların arkasından Allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu 35+5 de 2700 gr 47cm doğdu kuzum kucağıma alamadım ama inşallah o günlerde gelicek tam olarak kaç günde çıkar bilgi vermiyorlar malesef hele yoğunbakımdakiler hep politik cvplar veriyor bazı değerleri sınırda dediler o yüzden hemen sütte veremiyebilirlermiş yinede sağmamı söylediler eşim getirdi odada sağdım verdik hergün süt sağıp götürcem inş çabucak içer sütleri faydası olur kuzuma aynı gün yani dün akşam 10da çıktm hastaneden eve geldim haftada 2gün görebiliyormuşum bebişimi inş bi haftaya kalmadan kavuşuruz tek duam bu hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…