2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım benim hayırlısı ile tez zamanda çıkar inşallah. Doğumunda çok uzamamış çok sevindim ona. Dikişlerinde çabucak düzelir ve toparlanırsın umarım. Allah bundan sonrası içinde güç kuvvet versin, bir an önce kavuşun inşallah. Fırsatın olduğunda gelişmelerden bizide haberdar et olur mu. Dualarım senin ve bebeğinle..

Güzel bi doğum olmuş,bebis de hemen gelince herşey daha güzel olacak.dualarimiz bebisle canım.Allahin izniyle hemen çıksın gelsin evine

çok şükür canım bunada inşallah tez zamanda kavuşuruz haber veririm tabi Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin

kilosu askında çok da küçük değil sezeryan tarihine kadarsa alır daha birde imkanın varsa yat dinlen sen çok fazla enerji harcamazsan bebeğe saha çok enerji gider, hakkınızda hayırlısı olsun

Canım benim de bebeğin gelişimi seninle hemen hemen aynı 35+2 de 2480 idi.doktor iyi dedi bana da zayıf geldi ama o zayif uzun olacak ama iyi dedi yani.seninki niye zayıf demiş ki.gelisiminin az da olsa devam etmesi onemli

Canım çok geçmiş olsun ve de gözün aydın. inş hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinle. dikişlerinin çabuk iyileşmesi için vajinel jel ile yıkayıp kurutma mak. ile her tuvalete girdikten sonra kurutmanı öneririm. çok çabuk iyileşiyor o zaman

Kızlar herkesin göğus ucu çıktı mı ya,benim biri azcik var diğeri hiç yok ama kahverengi kısım çok genişledi ve sertleşti hatta catlamaya başladı,bugun biraz dokundum sert diye kanadi, bu sefer de süt olur mu böyle bebek emebilir mi diye düşünmeye basladim

Canım zeytinyağını fazla ovalamadan sür günlük o yumuşatır. Süt olur mu diye hiç strese girme şimdiden, beynine hep olumlu sinyaller gönder. Benim de ilkinde ucum cok kücüktü ama sağmakla, göğüs ucuyla bebek emerken çıktı zamanla. Göğüs ucu çıkarıcı kullanıp memnun olanlarda var, alternatif çok yani moral bozmak yok :)

İyim canım teşkl hersey yolunda kilosu 2800 olmus ben almis basimi gitmisim 73 kilo olmusumsen nasılsın senin bebis kac haftalikti canım
Maşallah canım bebike :)
Yihuuuu yalnız değilim :)) ilkünde 74le kapattım. Bunda kaçı bulur bilmiyorum, 5 haftadır acayip ödem tutmuş vücudum onun ağırlığıda olmuş bende. +16dayım suan. Toplam kaç oldu senin?

İyim canım teşkl hersey yolunda kilosu 2800 olmus ben almis basimi gitmisim 73 kilo olmusumsen nasılsın senin bebis kac haftalikti canım
Oy oy maşAllah :) bende 33 haftalığım daha canim :) ama benimde az kaldı 70li rakamlara 66 kiloyum bende 12 kilo almismim senin bebis kaç haftalık

Haklisin aslında bi şekilde çıkar Allahin izniyle,tavsiyen için teşekkürler canım kalkıp surdum şimdi kasinip sizlamaya başladı ama geçer herhalde çok sertti böyle etki etmesi normal diye düşünüyorum

Kilo da rekor bendedir herhalde
Kaç kilo aldın canim ? Kızlar bende kiloya çok takıyordum ama 60a cikinca artık takmamaya başladım . Çünkü biz hamileyiz illaki kilo alacağız ve doğumdan sonrada prenses ve prenslerimizle ilgilenmekten çabucak zayiflayacagiz inşAllah . Benim iki ablamda biri 30 diğeri 25 kilo aldı su an ikiside çöp gibi :) yani hiç üzülme :) bende göbeğimdeki catlaklara üzülüyorum bu ara çünkü baya catladi dün acil de nstde benden yaşça büyük bir abla vardı 3 hamileligi ve karnında bir tane çatlak yoktu maşAllah . O an bi tuaf oldum çünkü ilk hamileliğin ve daha 21 yaşındayım ama sonra dedim ki buna da şükür ben bir can taşıyorum ,bir evlat ,bir emanet :) hersey boş hersey anlamsız :)

33 haftaligim daha kızıma beşik bile almadım onu bırak evde beşiği koyacak yer bile yok küçücük ev hiç biseymi yok daha kızımın of

Canım 67 ile başladım boyum 170, şuan kilim 84 :)17 kilo yani ama ben boyle olacağını tahmin ediyordum şekerim yüksek ciktigindan beri yeme icmeme dikkat ediyorum ama önce ne bulduysam yedim böyle oldu:)çatlaklara artık hicc üzülmüyorum valla benim de ilk bebek komple catladi .kiloyu da veririz Allahin izniyle,bebisler saglikla dogsun biz iyi olalım kilo çatlak napalim işte anneligin cilvesi

Rabbim sagliklatez zamanda kavustursun yavruna inşallah gözün aydın Rabbim güzel ömür nasip etsin ailesiyle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…