- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.181
Kizlar karbonatli suda cok iyi geliyor bilginiz olsun, sirke kokuyor derseniz.Tmm canım denicem. En azından doğal bir yöntem :)
Valla bende ne düşünücemi şaşırıyorum bazen, belirtiler o kadar benziyoki :)) Habire kendimi dinler oldum bu kızçenin sayesinde :))
Canım benim hayırlısı ile tez zamanda çıkar inşallah. Doğumunda çok uzamamış çok sevindim ona. Dikişlerinde çabucak düzelir ve toparlanırsın umarım. Allah bundan sonrası içinde güç kuvvet versin, bir an önce kavuşun inşallah. Fırsatın olduğunda gelişmelerden bizide haberdar et olur mu. Dualarım senin ve bebeğinle..selam herkese kızlar bugün biraz daha iyiyim baştan anlatim size olanları 1gün yatış yapmıştım erken doğum riskinden biliyorsunuz ertesi gün taburcu oldum çarşamba sabahı evime geldim hiç bir sorun yoktu sonrasımda gece yatmaya yakın hafif sızı gibi adet sancısı tarzımda ağrım oldu yattım uyudum sabaha karşı wcye kalktım bi anda bi bardak su geldi resmen emin olamadm akıntım olduğundan altımda ped vardı pedi çıkardm bekledim devamı geldi suyumun böyle bi bardak bi bardak bi anda boşalmadı ama sonra duşumu aldım kahvaltımı ettim hastaneye gittik alttan muayene ettiler açılmam 1,5cm miş suni sancı taktılar serumla hala suyum geliyodu odaya indirdiler ilk baş hafifdi sonra çoğaldı sancılarım tekrar muayene ettiler 3cm olmuş doğumhaneye aldılar kalan suyumu çıkarttı dr ordada bi saat sancı çektim sonra doğum yaptım sabah 10gibi suni takılmıştı 13:25gibi doğum yapmıştım yanlız alttan çok dikişim var kaçtane olduğunu söylemediler şuan o çok zorluyo beni tam uyuşmamışım galiba tüm dikişleri hissettim malesef ama süre olarak çok şükür kısa zamanda doğum yaptım odaya indiğimde eşim odayı süslemiş falan kapıdan girdim bebeğimi getirmemişler bekledim ama küvöze aldıklarını söylediler gelip üzerimi giyindim yanına çıktm hemen gördüm kuzumu camların arkasından Allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu 35+5 de 2700 gr 47cm doğdu kuzum kucağıma alamadım ama inşallah o günlerde gelicek tam olarak kaç günde çıkar bilgi vermiyorlar malesef hele yoğunbakımdakiler hep politik cvplar veriyor bazı değerleri sınırda dediler o yüzden hemen sütte veremiyebilirlermiş yinede sağmamı söylediler eşim getirdi odada sağdım verdik hergün süt sağıp götürcem inş çabucak içer sütleri faydası olur kuzuma aynı gün yani dün akşam 10da çıktm hastaneden eve geldim haftada 2gün görebiliyormuşum bebişimi inş bi haftaya kalmadan kavuşuruz tek duam bu hakkımızda hayırlısı olsun
Güzel bi doğum olmuş,bebis de hemen gelince herşey daha güzel olacak.dualarimiz bebisle canım.Allahin izniyle hemen çıksın gelsin evineselam herkese kızlar bugün biraz daha iyiyim baştan anlatim size olanları 1gün yatış yapmıştım erken doğum riskinden biliyorsunuz ertesi gün taburcu oldum çarşamba sabahı evime geldim hiç bir sorun yoktu sonrasımda gece yatmaya yakın hafif sızı gibi adet sancısı tarzımda ağrım oldu yattım uyudum sabaha karşı wcye kalktım bi anda bi bardak su geldi resmen emin olamadm akıntım olduğundan altımda ped vardı pedi çıkardm bekledim devamı geldi suyumun böyle bi bardak bi bardak bi anda boşalmadı ama sonra duşumu aldım kahvaltımı ettim hastaneye gittik alttan muayene ettiler açılmam 1,5cm miş suni sancı taktılar serumla hala suyum geliyodu odaya indirdiler ilk baş hafifdi sonra çoğaldı sancılarım tekrar muayene ettiler 3cm olmuş doğumhaneye aldılar kalan suyumu çıkarttı dr ordada bi saat sancı çektim sonra doğum yaptım sabah 10gibi suni takılmıştı 13:25gibi doğum yapmıştım yanlız alttan çok dikişim var kaçtane olduğunu söylemediler şuan o çok zorluyo beni tam uyuşmamışım galiba tüm dikişleri hissettim malesef ama süre olarak çok şükür kısa zamanda doğum yaptım odaya indiğimde eşim odayı süslemiş falan kapıdan girdim bebeğimi getirmemişler bekledim ama küvöze aldıklarını söylediler gelip üzerimi giyindim yanına çıktm hemen gördüm kuzumu camların arkasından Allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu 35+5 de 2700 gr 47cm doğdu kuzum kucağıma alamadım ama inşallah o günlerde gelicek tam olarak kaç günde çıkar bilgi vermiyorlar malesef hele yoğunbakımdakiler hep politik cvplar veriyor bazı değerleri sınırda dediler o yüzden hemen sütte veremiyebilirlermiş yinede sağmamı söylediler eşim getirdi odada sağdım verdik hergün süt sağıp götürcem inş çabucak içer sütleri faydası olur kuzuma aynı gün yani dün akşam 10da çıktm hastaneden eve geldim haftada 2gün görebiliyormuşum bebişimi inş bi haftaya kalmadan kavuşuruz tek duam bu hakkımızda hayırlısı olsun
çok şükür canım bunada inşallah tez zamanda kavuşuruz haber veririm tabi Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinCanım benim hayırlısı ile tez zamanda çıkar inşallah. Doğumunda çok uzamamış çok sevindim ona. Dikişlerinde çabucak düzelir ve toparlanırsın umarım. Allah bundan sonrası içinde güç kuvvet versin, bir an önce kavuşun inşallah. Fırsatın olduğunda gelişmelerden bizide haberdar et olur mu. Dualarım senin ve bebeğinle..
inşallah canım Allah razı olsunGüzel bi doğum olmuş,bebis de hemen gelince herşey daha güzel olacak.dualarimiz bebisle canım.Allahin izniyle hemen çıksın gelsin evine
kilosu askında çok da küçük değil sezeryan tarihine kadarsa alır daha birde imkanın varsa yat dinlen sen çok fazla enerji harcamazsan bebeğe saha çok enerji gider, hakkınızda hayırlısı olsunBenim kızında gelişimi yavaşladı, kilo alımı yani. Plesantada kireçleme başlamış, diğer bir ifadeyle eşi yaşlanmaya başlamış, beslenme yavaşladı yani. Ama zaten bende minyonum, babası uzun boylu, ince uzun bu kız diyor doktor. En azından 3 kilo olsaydı iyiydihakkımızda hayırlııs artık, sağlıkla gelsinler.
Eş yaşlanması son aylarda görülebilşrmiş, 32. Haftadan önce görülmesi tehlikeliymiş. 36.haftada 2600gram, 19 şubatta sezeryanla alınacak, inşallah 10 günde kilo alır.
Canım benim de bebeğin gelişimi seninle hemen hemen aynı 35+2 de 2480 idi.doktor iyi dedi bana da zayıf geldi ama o zayif uzun olacak ama iyi dedi yani.seninki niye zayıf demiş ki.gelisiminin az da olsa devam etmesi onemliBenim kızında gelişimi yavaşladı, kilo alımı yani. Plesantada kireçleme başlamış, diğer bir ifadeyle eşi yaşlanmaya başlamış, beslenme yavaşladı yani. Ama zaten bende minyonum, babası uzun boylu, ince uzun bu kız diyor doktor. En azından 3 kilo olsaydı iyiydihakkımızda hayırlııs artık, sağlıkla gelsinler.
Eş yaşlanması son aylarda görülebilşrmiş, 32. Haftadan önce görülmesi tehlikeliymiş. 36.haftada 2600gram, 19 şubatta sezeryanla alınacak, inşallah 10 günde kilo alır.
Canım çok geçmiş olsun ve de gözün aydın. inş hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinle. dikişlerinin çabuk iyileşmesi için vajinel jel ile yıkayıp kurutma mak. ile her tuvalete girdikten sonra kurutmanı öneririm. çok çabuk iyileşiyor o zamanselam herkese kızlar bugün biraz daha iyiyim baştan anlatim size olanları 1gün yatış yapmıştım erken doğum riskinden biliyorsunuz ertesi gün taburcu oldum çarşamba sabahı evime geldim hiç bir sorun yoktu sonrasımda gece yatmaya yakın hafif sızı gibi adet sancısı tarzımda ağrım oldu yattım uyudum sabaha karşı wcye kalktım bi anda bi bardak su geldi resmen emin olamadm akıntım olduğundan altımda ped vardı pedi çıkardm bekledim devamı geldi suyumun böyle bi bardak bi bardak bi anda boşalmadı ama sonra duşumu aldım kahvaltımı ettim hastaneye gittik alttan muayene ettiler açılmam 1,5cm miş suni sancı taktılar serumla hala suyum geliyodu odaya indirdiler ilk baş hafifdi sonra çoğaldı sancılarım tekrar muayene ettiler 3cm olmuş doğumhaneye aldılar kalan suyumu çıkarttı dr ordada bi saat sancı çektim sonra doğum yaptım sabah 10gibi suni takılmıştı 13:25gibi doğum yapmıştım yanlız alttan çok dikişim var kaçtane olduğunu söylemediler şuan o çok zorluyo beni tam uyuşmamışım galiba tüm dikişleri hissettim malesef ama süre olarak çok şükür kısa zamanda doğum yaptım odaya indiğimde eşim odayı süslemiş falan kapıdan girdim bebeğimi getirmemişler bekledim ama küvöze aldıklarını söylediler gelip üzerimi giyindim yanına çıktm hemen gördüm kuzumu camların arkasından Allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu 35+5 de 2700 gr 47cm doğdu kuzum kucağıma alamadım ama inşallah o günlerde gelicek tam olarak kaç günde çıkar bilgi vermiyorlar malesef hele yoğunbakımdakiler hep politik cvplar veriyor bazı değerleri sınırda dediler o yüzden hemen sütte veremiyebilirlermiş yinede sağmamı söylediler eşim getirdi odada sağdım verdik hergün süt sağıp götürcem inş çabucak içer sütleri faydası olur kuzuma aynı gün yani dün akşam 10da çıktm hastaneden eve geldim haftada 2gün görebiliyormuşum bebişimi inş bi haftaya kalmadan kavuşuruz tek duam bu hakkımızda hayırlısı olsun
İyim canım teşkl hersey yolunda kilosu 2800 olmus ben almis basimi gitmisim 73 kilo olmusumCanim nasıl oldun ?,
Canım zeytinyağını fazla ovalamadan sür günlük o yumuşatır. Süt olur mu diye hiç strese girme şimdiden, beynine hep olumlu sinyaller gönder. Benim de ilkinde ucum cok kücüktü ama sağmakla, göğüs ucuyla bebek emerken çıktı zamanla. Göğüs ucu çıkarıcı kullanıp memnun olanlarda var, alternatif çok yani moral bozmak yok :)Kızlar herkesin göğus ucu çıktı mı ya,benim biri azcik var diğeri hiç yok ama kahverengi kısım çok genişledi ve sertleşti hatta catlamaya başladı,bugun biraz dokundum sert diye kanadi, bu sefer de süt olur mu böyle bebek emebilir mi diye düşünmeye basladim
Maşallah canım bebike :)İyim canım teşkl hersey yolunda kilosu 2800 olmus ben almis basimi gitmisim 73 kilo olmusumsen nasılsın senin bebis kac haftalikti canım
Oy oy maşAllah :) bende 33 haftalığım daha canim :) ama benimde az kaldı 70li rakamlaraİyim canım teşkl hersey yolunda kilosu 2800 olmus ben almis basimi gitmisim 73 kilo olmusumsen nasılsın senin bebis kac haftalikti canım
Haklisin aslında bi şekilde çıkar Allahin izniyle,tavsiyen için teşekkürler canım kalkıp surdum şimdi kasinip sizlamaya başladı ama geçer herhalde çok sertti böyle etki etmesi normal diye düşünüyorumCanım zeytinyağını fazla ovalamadan sür günlük o yumuşatır. Süt olur mu diye hiç strese girme şimdiden, beynine hep olumlu sinyaller gönder. Benim de ilkinde ucum cok kücüktü ama sağmakla, göğüs ucuyla bebek emerken çıktı zamanla. Göğüs ucu çıkarıcı kullanıp memnun olanlarda var, alternatif çok yani moral bozmak yok :)
Kilo da rekor bendedir herhaldeOy oy maşAllah :) bende 33 haftalığım daha canim :) ama benimde az kaldı 70li rakamlara66 kiloyum bende 12 kilo almismim senin bebis kaç haftalık
Kaç kilo aldın canim ? Kızlar bende kiloya çok takıyordum ama 60a cikinca artık takmamaya başladım . Çünkü biz hamileyiz illaki kilo alacağız ve doğumdan sonrada prenses ve prenslerimizle ilgilenmekten çabucak zayiflayacagiz inşAllah . Benim iki ablamda biri 30 diğeri 25 kilo aldı su an ikiside çöp gibi :) yani hiç üzülme :) bende göbeğimdeki catlaklara üzülüyorum bu ara çünkü baya catladi dün acil de nstde benden yaşça büyük bir abla vardı 3 hamileligi ve karnında bir tane çatlak yoktu maşAllah . O an bi tuaf oldum çünkü ilk hamileliğin ve daha 21 yaşındayım ama sonra dedim ki buna da şükür ben bir can taşıyorum ,bir evlat ,bir emanet :) hersey boş hersey anlamsız :)Kilo da rekor bendedir herhalde
Canım 67 ile başladım boyum 170, şuan kilim 84 :)17 kilo yani ama ben boyle olacağını tahmin ediyordum şekerim yüksek ciktigindan beri yeme icmeme dikkat ediyorum ama önce ne bulduysam yedim böyle oldu:)çatlaklara artık hicc üzülmüyorum valla benim de ilk bebek komple catladi .kiloyu da veririz Allahin izniyle,bebisler saglikla dogsun biz iyi olalım kilo çatlak napalim işte anneligin cilvesiKaç kilo aldın canim ? Kızlar bende kiloya çok takıyordum ama 60a cikinca artık takmamaya başladım . Çünkü biz hamileyiz illaki kilo alacağız ve doğumdan sonrada prenses ve prenslerimizle ilgilenmekten çabucak zayiflayacagiz inşAllah . Benim iki ablamda biri 30 diğeri 25 kilo aldı su an ikiside çöp gibi :) yani hiç üzülme :) bende göbeğimdeki catlaklara üzülüyorum bu ara çünkü baya catladi dün acil de nstde benden yaşça büyük bir abla vardı 3 hamileligi ve karnında bir tane çatlak yoktu maşAllah . O an bi tuaf oldum çünkü ilk hamileliğin ve daha 21 yaşındayım ama sonra dedim ki buna da şükür ben bir can taşıyorum ,bir evlat ,bir emanet :) hersey boş hersey anlamsız :)
selam herkese kızlar bugün biraz daha iyiyim baştan anlatim size olanları 1gün yatış yapmıştım erken doğum riskinden biliyorsunuz ertesi gün taburcu oldum çarşamba sabahı evime geldim hiç bir sorun yoktu sonrasımda gece yatmaya yakın hafif sızı gibi adet sancısı tarzımda ağrım oldu yattım uyudum sabaha karşı wcye kalktım bi anda bi bardak su geldi resmen emin olamadm akıntım olduğundan altımda ped vardı pedi çıkardm bekledim devamı geldi suyumun böyle bi bardak bi bardak bi anda boşalmadı ama sonra duşumu aldım kahvaltımı ettim hastaneye gittik alttan muayene ettiler açılmam 1,5cm miş suni sancı taktılar serumla hala suyum geliyodu odaya indirdiler ilk baş hafifdi sonra çoğaldı sancılarım tekrar muayene ettiler 3cm olmuş doğumhaneye aldılar kalan suyumu çıkarttı dr ordada bi saat sancı çektim sonra doğum yaptım sabah 10gibi suni takılmıştı 13:25gibi doğum yapmıştım yanlız alttan çok dikişim var kaçtane olduğunu söylemediler şuan o çok zorluyo beni tam uyuşmamışım galiba tüm dikişleri hissettim malesef ama süre olarak çok şükür kısa zamanda doğum yaptım odaya indiğimde eşim odayı süslemiş falan kapıdan girdim bebeğimi getirmemişler bekledim ama küvöze aldıklarını söylediler gelip üzerimi giyindim yanına çıktm hemen gördüm kuzumu camların arkasından Allahım herkese nasip etsin çok güzel bi duygu 35+5 de 2700 gr 47cm doğdu kuzum kucağıma alamadım ama inşallah o günlerde gelicek tam olarak kaç günde çıkar bilgi vermiyorlar malesef hele yoğunbakımdakiler hep politik cvplar veriyor bazı değerleri sınırda dediler o yüzden hemen sütte veremiyebilirlermiş yinede sağmamı söylediler eşim getirdi odada sağdım verdik hergün süt sağıp götürcem inş çabucak içer sütleri faydası olur kuzuma aynı gün yani dün akşam 10da çıktm hastaneden eve geldim haftada 2gün görebiliyormuşum bebişimi inş bi haftaya kalmadan kavuşuruz tek duam bu hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?