2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
33 haftaligim daha kızıma beşik bile almadım onu bırak evde beşiği koyacak yer bile yok küçücük ev hiç biseymi yok daha kızımın of
Canım hiç yerin yoksa su katlanan park besinlerin küçükleri oluyo ya fiyatları da uygun onlardan alabilirsin

Kız Allah seni bende rekor deyince gerçekten fazla kilo aldım sanıyorum de bende yetisiyorum sana hem hafta nda benden ileri :) valla bende ne bulsam yiyorum bakalım sonum nasıl olacak :) aynen öyle. canim o cennet kokululari bi kucagimiza alalım inşAllah gerisi boş :)

İnşallah iyi gelir canım. Bende şuan yok ama doğum sonrası bebiş emerse olacak inşallah :)) arkadaşım krem felan kullandı ama faydası olmamış. Bebek kan kusunca kesin çözüm olduğu söylenen organik bir krem bulmuş eczaneden. 2 3 gün sonra toparlanmış göğüsleri. Bende ismini alayımda aklımda bulunsun

Canım hiç yerin yoksa su katlanan park besinlerin küçükleri oluyo ya fiyatları da uygun onlardan alabilirsin
Evet onlara da baktım ama insan hheves ediyor büyük bir beşik almak istiyorum inşAllah yaza tasinacagiz buradan ama o zamana kadar büyük besigini salonun olduğu odaya koyup salonda otururum diyorum bide küçük bir beşik alırsam onuda yatak odasina koyarım gecede yanımda yatar diyorum sacmami olur ki

hiç moralini bozma zaten emzirmekte önemli olan ucu değil kahverengi kısmı bebek ağzını kocaman açıp kahverengi kısmı kavrayacak ucunu emerse zaten yara olur ve sütü tam çekemez, zaten hastanede hemşireler ebeler gösterir ve her annenin sütü gelir mutlaka

eğer yazın taşınacaksanız bence sadece küçük bir beşik al yatak odasına onlarda çok güzel oluyor taşınınca daha büyüğünü alırsın

Canim bende tam seni etiketleyecektim ki sen yazdın :) ankarada misin sen zübeyde ye mi gidiyorsun

Bende bugün acillik olunca asla dogurmam vazgeçtim dedim :) sancı normaldi 26 oldu en yüksek ama 26 böyleyse dogum anında neler olacak bilemiyorum
Canim cok gecmis olsun sen de bebegin de iyidir insallah simdi nasilsin? 26da cok mu hissettin benim nstlerde 30 35 civari cikiyo bise hissetmiyorum dr da bise demedi acaba bende mi anormallik var

Canin vajinal jel dedigin nedir var mi bi markasi?

Dikisleri kurutmak icin onerdiginiz bise var mi kizlar? Ona gore tedbirimizi alalim :)

Birde dogumu baslatmasi icin hurma yiyecegimiz zaman kacar tane yemeliyiz? Ben yarin 37ye giriyorum baslayayim bari hurmaya

Canim bende tam seni etiketleyecektim ki sen yazdın :) ankarada misin sen zübeyde ye mi gidiyorsun
evet ankaradayım erlik Zübeyde hanıma gidiyorum baştan beri sen nerdesin?

Ay haklısınız sanırım büyük beşik taşınırken mahvoladabilor
aynen canım taşınınca gönlüne göre alırsın hem küçükler daha tatlı geliyor bana :)

Çok sağol canim bişey çıkmadı çok şükür doktor büyük ihtimal yalancı sancı olabilir dedi ama dün gecede yine kasık ağrım oldu anlamıyorum bende 26 çok bişey değil aslında hatta hiç değil bence ama benim ağrı esigim düşük galiba dün ınan doğurcam sandım tövbe bismillah

İsmini bizimle de paylaşır msn canım alınca,benim çok kanayacak belli ki şimdi bile kanadiysa

Kendimi dozer,tanker,vinc ne bileyim onlardan biri gibi hissediyorum,sen de bana katil :)aynen ya cennet kokulularimiza kavusalim da saglikla kilo gerisi gelir geçer

ben kontrole başhekimlikteki doktora gidiyorum ama nstye poliklinikte giriyorum belki karşılaşmışızdır :))
Demi :) doğumu burada mi düşünüyorsun peki ben bu aralar iyi şeyler duymuyorum dogum konusunda vazgecicem sanırım burada dogurmaktan -,-

Niye saçma olsun canım sen ne istersen onu yap.valla benim ev geniş ama küçük bi beşik aldım tekerlekli heryere götürmek için.mutfaga odalara tasirim rahat olur dedim

Ayyy inşaallah canım önemli olan kahve kısmıysa ben de avuç içi kadar masallah:)Allah hepimize bol süt versin

Demi :) doğumu burada mi düşünüyorsun peki ben bu aralar iyi şeyler duymuyorum dogum konusunda vazgecicem sanırım burada dogurmaktan -,-
Suda Doğum ünitesi açmışlar bende suda Doğum istiyorum aslında :) ben çok fazla birşey duymadım ama her hastanede oluyordur illa olumsuz şeyler iyi düşünelim iyi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…