2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayyy inşaallah canım önemli olan kahve kısmıysa ben de avuç içi kadar masallah:)Allah hepimize bol süt versin
evet bizim hastanede emzirme eğitimimde veriyorlar bazen kadınlar soruyor meme ucum yok ne olacak diye onlarda hep önemli olan ucu değil kahverengi kısım diyorlar ki bence de öyle ilk bebeğimde bilmiyordum hep ucunu emdi hemen yara olmuştu sonradan öğrendim bende

Niye saçma olsun canım sen ne istersen onu yap.valla benim ev geniş ama küçük bi beşik aldım tekerlekli heryere götürmek için.mutfaga odalara tasirim rahat olur dedim
Ay ne desem herkes karışıp öyle olmaz şöyle yap böyle yap deyip duruyor benim ilk bebeğim sonuçta heves ediyorum ama insanlar karistikca bunalıma girdim valla. Allahtan eşim sen ne dersen o diyor ama bu evde de pek çözüm de bulamıyorum kızıma vereceğim isim konusunda bile kvlidem sürat asti Allahtan eşim hiç karıştırmadi annesini içkiden Bide yüzsüzce bebeğe isim koymak sizin mi hakkınız dedi bana ben şok :0 tabi eşimle benim istediğim ismi koyduk çok şükür :) şimdiden böyle herseyine karışıyor ya dogunca neler olacak çok merak ediyorum -,- (konudan konuya atlamada bir nunarayim )

Senin bboyda uzun maşAllah ben 1.58 boy ile küçük bir ayı yavrusu gibiyim
:):):)Ayı yavrusu mu:)o da güzelmiş amaannn canım boyum uzun ama boyun kemigim yamuldu karnım ağırlaştı hep öne egildim onun da ekşi tarafı var iste

Suda Doğum ünitesi açmışlar bende suda Doğum istiyorum aslında :) ben çok fazla birşey duymadım ama her hastanede oluyordur illa olumsuz şeyler iyi düşünelim iyi olsun :)
Oo suda doğumda güzel olur aslında :) aynen canim hayırlısı ne ise o olsun bizim için :) dogum yapınca yaz bana ama merak ederim ben şimdi seni :)))

Sevindim valla ya bende bunu takiyordum için yok ne olacak diye.Ama hepsi rizkiyla gelecek kismetlerini emecek rahat olmak en iyisi

İsmini bizimle de paylaşır msn canım alınca,benim çok kanayacak belli ki şimdi bile kanadiysa
Tabiki paylaşırım canım. Arayıp sorayım ben ona musait olduğu bir zamanda. Bebişin 40ı çıkınca yoğunluk başladı onda, gelen gideni bitmiyor :)

Kızlar biz beşik aldık yatak odasına kurdum.Çarşafını yastığını kenar minderlerini herşeyini yıkadım hazırladım beşiği yatağımızın yanına koydum ama gecenin bi yarısı tuvalete kalktığımda eşime dedim bu beşiği kaldır burdan kendimi iyi hissetmiyorum dedim. Boş beşik bi an çok soğuk geldi bana. Kalktı diğer kullanmadığımız odaya kaldırdı o da. Niye böyle oldu anlamadım ya halbuki bi hevesle hazırladım akşam eşime de süpriz yaptım beşik hazır diye. Bende mi anormallik var

Canım valla kulaklarimizi tikamasak milletin lafiyla depresyonda çıkışı bulamayacağız.herkes çok biliyor da biz de bilmiyo degiliz ki sen içinden geleni yap

Oo suda doğumda güzel olur aslında :) aynen canim hayırlısı ne ise o olsun bizim için :) dogum yapınca yaz bana ama merak ederim ben şimdi seni :)))
Belki sen benden önce doğurursun kim bilir :)) bende daha tık Yok şimdilik 36+4 olduk ama doğurursam yazarım :)

Sevindim valla ya bende bunu takiyordum için yok ne olacak diye.Ama hepsi rizkiyla gelecek kismetlerini emecek rahat olmak en iyisi
aynen canım yediğin içtiğin kadar stres de çok önemli rahat olursan her şey güzel olur inşallah :)

Belki doğum yaklaşıyor ya onun telasi,endisesidir canım.bende kurmustum herşeyi tozlanir diye geri topladım beşik bomboş duruyor odamda öyle boş olmasına da ben gıcık oluyorum

Belki doğum yaklaşıyor ya onun telasi,endisesidir canım.bende kurmustum herşeyi tozlanir diye geri topladım beşik bomboş duruyor odamda öyle boş olmasına da ben gıcık oluyorum
Evet boş boş bi gıcık geldi bana da. Tozlanmasından değil aslında çok garip oldu bi soğuk geldi sanki bi an anlamadım. Eşim de iyice bi tuhaf oldun diyip gülüyor bana napalım ya iyice kafa gitti sonlara doğru

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir .ben annemin evindeyim önümüzdeki hafta sonuna kadar. Evimi özledim ama artık o eve gitmek istemiyorum .hala ev arayışındayız insallah bir an önce buluruz gönlümüze göre .inanın doguracam diye korkuyorum onun dışında annemlerde rahatım cok şükür yemegim hazır önüme geliyor yatıyorum kalkıyorum. Bugün Anneanneleri ogluşlarımın saçınıda kesti ohh miss gibi oldular dogum yapanlar oldu sanırım Rabbim analı babalı büyütsün insallah. Darısı biz bekleyenlere. Kızıma diyorum vakitlice gel diye insallah beni dinler.Tek istegim bir an önce ev bulmak.

Ben uyku seti serikiyken çok seviniyodum gordukce ama toplayinca sinir oldum.valla kafalar güzel işte kendimize bisey buluyoruz takılacak:)

Al korkuttun şimdi beni yok ben daha dogurmayayim dursun bizim kız içerde çünkü daha 33 haftaligiz biz bi yanım hemen dogsun kavusayim kızıma diyor diğer yanım hemen diğer yanıma kızıp ddaha cok erken diyor . Hayirlis zamanda sağlıkla ggelsin tum bebisler inşAllah

Bizimde ev sahibi üstte oturuyor 70 yasında kadın. Ama benimde sabrım taşmaya başladı gerçekten. Her defasında hoşgöreyim diyorum ama olmuyor, eşimde sıkıldı sinir oluyor. Her defasında yeni bir mesele ile geliyor. Hiçbirşeyine laf söz kondurmuyor. Bende ev bakıyorum dünden beri, bi denk gelse durmayı düşünmüyorum. Allah yardımcımız olsun, iyilerle karşılaştırsın inşallah.

hayırlısı olsun canım, bende bir kaç hafta önce artık gelse falan diyordum ama şimdi daha gelmesin dursun biraz daha diyorum, benim ilki 39+1 de ikinci 39+6 da doğdu bu da 39 olsun diyorum içimden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…