2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
saol canım Allah razı olsun
ılık suya batırdığım pamukla temizleyip arkasından sargı bezine batikon sürüp temizliyorum kurutma makinesi denemedim yakmaz mı ki öyle

yanlız değilsin canım hiç is yapamiyorum kalkip niyetleniyorum ayağım bosaliyor sanki biri zorla geri beni uzatiyor yapmayincada çok canım sıkılıyor ama ne yapim olmuyor

Bnde 4 yasında bi oğluş var. Kartondan ev yapalım dedik dün yapıştırıcıyı buldum oyuncakların içinden, kenara koydum. Onları toplarken yapıstırıcıyı koydugum yerde unuttum. Sabah odayı talan ettim ama yeller esiyo yerinde :))

Kv ne güzel destekse.insallah gönlünüzce olur bulursunuz istediğiniz gibi bi ev

Canım o unutkanlık bende de var hem de çoookk

Benim bugün saat 00:00 itibarıyle şafak mafak kalmamiştır doğum mu? O da ne :) artik gereği yapilacak cumartesi sabahı. Yoksa yaza kadar gideriz biz böyle

Can'ım yaa Nasıl heyecanlı olmus hersey cok sukur sagsalim kurtuldunuz bebeğinde cikar yakında insaallah CNm uzme sen kendini kilosu filan gayet guzel
Oyy şimdiden kanadı mı hemen nem ver CNm lansinoh baska masaj yapmadan tampon yaparsan uyarmaz rahimi zeytinyağı sur hep yumuşak
Tut hematan ve bepanten de huzel ben veriyor surekli nemlendirici sürüyorum göğüslerime karnıma sürerken cunku oralarda catliyor gibek gibi
Kizlar gogus ucu catlamasin emzirirken diye bise suruyormusunuz
Ben lansinoh basladim ayrica hematan bio oil de sürüyorum komple göğsüme ama masaj yapmıyorum rahimi uyarıyor cunku

Dostlar benım kızce çıldırdı şuan boyle oynama yok sağ tarafıma sıkıstıda çıkmaya mı çalışıyor acaba
Aynen oyle benimki de bazen resmen sanki sağdan yada sokdan cikacak gibi oluyir
Yaramaz cadi kızlar

Ay canm zor ev isi insaallah Doğum sonrası Gönül'üne gore bulur kurtulursun sinir oluyorum
Oyle ev sahiplerine Bizimde ilk evimiz kiraydi ayyy ne cektim oglum 4 aylıkken kurtulduk cok sukur hamileyken asansörü kapatıp
Koye giderlerdi manyaklar bozuluyormuş asonsor tam sonradan görmeydi evim büyüktü diye sabrettik uc sene adamlara
jtaime020626 neyse allahtan Suan rahatsın aman dur doğurma sabret ins evine tasın rahat rahat doğur cocuklar da oynasın zıplasın doya doya NE uyuz insanlar var yaa su dunya da

Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Canm sen subat annesisin dimi ben yanlışlıkla sana buradan alıntı yapmisim şende ondan mı buraya yazdin

Kizlar sabah erkenden hastaneye yatacagim ağrısız açilmasiz.. Artık normal doğum diye diretmiyorum hakkimizda hayırlısı olsun. Benim için dua edin insallah ben de hepiniz için edecegim..
Hayırlısı olsun canım... İnşallah sende bebeğinde hayırla kurtulursunuz çabucak...
Kaçıncı haftandasın ve neden yatışın yapılcaktı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…