2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canm sen subat annesisin dimi ben yanlışlıkla sana buradan alıntı yapmisim şende ondan mı buraya yazdin
Aaa ben şok yanlış sayfadayim olsun vardir bunda da bir hayir. Ben de diyorum bu kiz beni alintilamis ama ben hiç görmemistim daha önce:)) evet şubat annesiyim zaman geçmiyor derken simdi ne çabuk subat geldi anlamadim :)) yarın doğumum var sizlerin de duasini isterim hepimizin hakkinda hayırlısı olsun inşallah hepiniz yavrularinizi saglicakla alırsınız kucaginiza

Yok yok merak etme tek değilsin bende aynıyım ne yapalım idare edıyoruz artık ..işler hallolmayınca oda insanı yoruyor uzuyor ama ne yapalım...

evet yapmayınca daha çok dert ediyorum içime, yapınca da eğil, kalk alttan bıçaklanır gibi kramp giriyor, bulaşık yıkamak zaten ölüm, göbek kocaman lavaboya yetişmek zor belim ağrıyor, amma nazlı gelin oldum ben ya bu hamilelikte

Yok yok yalnız değilsin, bende öyleyim. Bazen bir enerji geliyor ama çabuk yorulma yüzünden bütün zevki kaçıyor işlerin :))

evet bu sefer diyorum bütün işleri halledecem odaları vs, ama bir iki iş yaptıktan sonra bir yorgunluk çöküyor ki sorma adım adım yapıyorum doğuma az bi farkla ya yetişirim ya yetişemem sanırım

yanlız değilsin canım hiç is yapamiyorum kalkip niyetleniyorum ayağım bosaliyor sanki biri zorla geri beni uzatiyor yapmayincada çok canım sıkılıyor ama ne yapim olmuyor

yapmayınca öyle bir dert oluyor ki, yığınla birikiyor bir de üstüne, benim kv gelecek doğumdan sonra, kadın temizlik manyağı titiz diye geçinir her yeri didik didik eller açar bakar, sırf o kadının yüzünden uğraşıyorum bu kadar, yoksa 2 güne bir genel temizlik yapıp oturuyorum oh mis

İki tane beğendigim
kızım olsaydı asmin roza yada rozeli koyardim

Ya şu isimlere olumsuz yorum yapanlara ayar oluyorum. Ben begenmisim demekki koymayi dusunuyorum niye moral bozuyosun ki. Ben olsam vazgecmem canm. Icinize sindiyse koyun bosver. Biz seviyoruz begendik de geç. Sinirler yaa.. sirf onlar begenmedi diye vazgecmeyin

A Albeni7 Canım sen niye sağı solu düşünüyosun, bebiş senin. İsim koymak en çok senin hakkın. Sen başkasının çocuğuna koyduğu isme çok mu bayılıyosun sanki :) biz kimseye karışmıyoruz ama millet ne rahat ya sinir oluyorum.

Benim adım begüm ve çok severim adımı sırf bu yüzden kızlarıma kendi adımdan daha güzel isimler bulamadığım için 9. Aya kadar isim bulamadım nesi hoş gelmiyor ki hem anlamı çok güzel hem tınısı

Bende betül :)
Valla anlamadım gayet kibaar , naif geliyor kulağa , anlamıda güzel evet turancı bir yapım var benim :) ondan dolayıda Begümü seçtim aslına bakarsan.
Bak bak bak bahaneye bak , şarkıcı adı gibiymiş ahaha bengüyle karıştırdı sanırım haspam . Hoş o olsa nolurrr dövecem hepsini sonrada ben bişey yapmadım hormonlarım patladı dicem...

Sağolun kızlar , doğru diyosunuz ne diye dinliyosam sanki milleti asıl bu lafın üzerine koymam lazım y4zy4qmurum M meyremasin

Canım herkese aynı ismi begendirmek cok zor başka isim bulsan görümcen beğense komşun o nasıl isim der.O yüzden sen kendi gönlünden geçen neyse onu seç.

Offfff kızlar cok hastayım ya 2 dkda bir sümkürmekten ve öksürmekten nefes alamıyorum.allahtan ateşim cok yukselmeden hallettik ama cok zorlanıyorum(((((

Offfff kızlar cok hastayım ya 2 dkda bir sümkürmekten ve öksürmekten nefes alamıyorum.allahtan ateşim cok yukselmeden hallettik ama cok zorlanıyorum(((((
Geçmiş olsun canım. Öksürük için bal + bolca karabiber karıştırp 1 2 tatlı kasıgı deneyebilirsin, sümkürme içi de en azı dan ağzına varsa bi naneli seker atıp sıcak su buharında kalabildiğin kadar kalsan faydası olur. Viks yasak oldugundan en cok rahatlatan seylerden biri bu

Kızlar karnım iğnelerden sonra yukarı cıkmıştı biraz. Az önce baktım hafiften aşağı inmiş yine, eşime gösterdim o da aynısını söyledi. Altta fena batmalar oluyor, iğneleniyor gibi. 1 2 saat kadar da kasılmalar sık oluyor ama düzensiz. Sonra geçiyor. Sanırım bebek iniyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…