2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Hadi bakalm canm artk geliyo zamanın tabiki.İnşallah hayrlısyla kavuşalm bebklerimize

Canım insede senin haftan artık yaklaştığı için iniyordur.Normaldir artık.

Deneyeceğim cnm cok saol

Benim 3 haftadır inik halde sanki heran elini kolunu cıkartacakmıs gibi. Ama gelen giden yok tabi daha. Gelirse de gelsin hayırlısıyla haftan cok iyi.

Hadi bakalm canm artk geliyo zamanın tabiki.İnşallah hayrlısyla kavuşalm bebklerimize
İnşallah canım, şaka maka gün bitiyor gerçekten :)
Canım insede senin haftan artık yaklaştığı için iniyordur.Normaldir artık.
Bu hep aşağıdaydı, iğnelerden sonra azcık yukarı çıkmıştı. Bakalım zaman geldiğinden mi yoksa eski tahtına döndüğünden mi iniyor :))

Evet oda olablr :) benmkide hep aşağıda ya acaba doğurması daha mı kolay olur

Olcak gibiyse bile zeytinyağı sür en azından canım.
Yani pek tecrübem yok ama bu kabuklanmanın sonu öyle gibi sürüyüm en iyisi

Cok guzel beyendigim isim sen herkese sorarsan bizede cok karistilar

Benim 3 haftadır inik halde sanki heran elini kolunu cıkartacakmıs gibi. Ama gelen giden yok tabi daha. Gelirse de gelsin hayırlısıyla haftan cok iyi.
Benim başından beri öyleydi, kafası aşağıda olunca bacaklarda kapanmıyodu bnm :))
Gelsede korkum kalmadı çok şükür. İnşallah sağlıcakla kavusuruz :)
Evet oda olablr :) benmkide hep aşağıda ya acaba doğurması daha mı kolay olur

Yani pek tecrübem yok ama bu kabuklanmanın sonu öyle gibi sürüyüm en iyisi
Haha hiç öyle düşünmemiştim. Ah keşke öyle olsa :))
Bugün bana doğumun yaklaşmış yüzüne yansımış dediler nasıl oluyo ki yüzü doğumu yaklaşanın anlamadım
Ay Allahım ne insanlar ne laflar var ya, bazen cidden anlamsızca kalakalıyorum :)) doğruluk payı vardır belki tamam ama herkesin herşeye bir kulp taktığı sonrada ben bilirim diye ortada dolaştığı bir zamanda yaşıyoruz :)

Keşke öyle olsa

Kızlae günaydın dün gece ağrıdan uyuyamadım cok değişik bir ağrı sancı değil,Kasılma yok.Bir tarif edeyim yaşayan var mı?
Göbek deliğinizin bir karış soluna dokunun.
Göbeğim ince ince acıdı tüm gece batıyo ağrıyor nasıl bşy anlamadım bayağı yukarsı.Bebeğimde hareket ediyordu.Eli ayağı mı var desem daha ortadaydı bebeğim.Hiç anlam veremedim

Canım herkese aynı ismi begendirmek cok zor başka isim bulsan görümcen beğense komşun o nasıl isim der.O yüzden sen kendi gönlünden geçen neyse onu seç.
Ay yok bide gıcıklarkii hadi biri beğenmedi diğeride mi beğenmemiş :):)
Evleneceem evleneceem vermezleerse gaçacam :) he ya ben mantıklı düşünemedim travma yaşattılar o an bana çokda tın yapıyım en iyisi

Ben zumra koydum basında kocam begenmedı çok kotu dedi ama bn sevdim açıkçası çokça umursamadım

Canım benimki de çok indi ayağa kalkınca hemen ağrı oluyo o kadar ansagi daki elini atsa çıkacak gibi.doktorum da çok yurume demişti aşağıda diye nerdeyse hiç yurumuyorum bisey çıkmadıkça.cogu zaman sünnet olmuş gibi elim altta tutunarak yuruyorum valla sizidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…