- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.261
Aynen canım. Amin inşallah..Zaten çok da önemli değil canım sağlıklı olsunlarda bilmem hormonlar galiba sonlara doğru da iyice zorlanıyoruz ya onun da etkisi oluyor galiba olumsuz anlamda hıc bir şey yapamıyorux sürekli bir yorgunluk uyku hali...insan ele ayağa kavuşmak istiyor ...sağlıkla sıhhatle Rabbim hepimize nasıp etsin
niye 36 gün canım ?Selam kızlar.nasılsınız?kaldı 36 gün,heyecan basıyor beni
İnşaallah canım bebis emerse ben de alternatif yollarla çıkarmaya çalışırım.benim şimdiden catlayip kanamaya başladı kahverengi kısmı biraz da ona takildim.hele bi dogsun da bu süt mevzularini daha çok konuşacağız galiba burdaBen sütüm çoğalsın diye elle kullanılan pompalardan kullanırken bayağı büyümüştü göğüs ucum. Çıkar seninkide kafanı yorma olmadı göğüs ucu gibi silikonlar varya onlardan kullanırsınız çıkana kadar
Sen de mi tasinacaksin ya tüh kızlar Allah yardımcınız olsun bu ev sahiplerine uyuz oluyorumAynen canım. Amin inşallah..
Ah bu hormonlar yaa.. ben acayip sinir olmaya başladım yine, gerçi gereksiz insanlarında etkisi var buna. Hayırlısıyla bi tamamlasak artık.
Sezaryen mi olacaksn canm niye ,36 günSelam kızlar.nasılsınız?kaldı 36 gün,heyecan basıyor beni
Evet canım, ilanlara bakıyorum ama şuan bulmak zor gibi. Ne zaman nasip olursa çıkıcaz inşallah. Biz apar topar 2 saatin içinde bulup yerleştik, eşimin işinden aniden haber gelince vaktimiz olmadı dolaşmaya. Evdende memnun değiliz, kışın felan görmüş olsak girmezdik muhtemelen. İnşallah gönlümüzce bir yer olur:)Sen de mi tasinacaksin ya tüh kızlar Allah yardımcınız olsun bu ev sahiplerine uyuz oluyorum
Kızlar bende kiloma taktm bu ara ya benm gibi olan var mı kiiöyle anlatıym bnde ilk 3 buçuk ay 7 kilo verdm ben snra 4.5 aya kadr vermedmde almadmda ama smra bi aldm bi ayda 3 4 kilo.Yani şuan verdiğim 7 kilo artı üstünede 6 kilo aldm.toplamda 13 ama kndi normal kilomun üstüne 6 kilo almş oldum.Ama habire alıyorm ya ben anlamdm herkes kilo almdan gayet iyisn diyo ama ben alıyorm ya nerde bu kilolar iki günde yine 1 kilo almş gibi görünüyorm.Bu kadar kilo karnm ve rahim şu bu deil ya görünüşte bişey yok ama ben kilo alıyorm evet çok karışık anlattm farkndaym ama durumn kndi karışk ya
Aslında karışık değil durumunuz :)) ama siz takilmissiniz doktorlar verilen kilolari tekrar geri almanız durumunda da alınan kilodan saymiyorlar önemli olan hamile kaldığınız kilo yani şu an sadece 6 kilo almissiniz
İnşaallah canım ama bebisten sonra olsa senin için daha kolay olurdu,simdi tasinirsan da kv yi falan çağır Allah yardımcın olsun ya ev tasimak zor ,Allah gönlünüze göre versinEvet canım, ilanlara bakıyorum ama şuan bulmak zor gibi. Ne zaman nasip olursa çıkıcaz inşallah. Biz apar topar 2 saatin içinde bulup yerleştik, eşimin işinden aniden haber gelince vaktimiz olmadı dolaşmaya. Evdende memnun değiliz, kışın felan görmüş olsak girmezdik muhtemelen. İnşallah gönlümüzce bir yer olur:)
Benim hıc yoktu merak etme bende ne yapacam diyordum ama ilk bir kaç gün zorluk oldu sonra sıkıntı olmadı ...İnşaallah canım bebis emerse ben de alternatif yollarla çıkarmaya çalışırım.benim şimdiden catlayip kanamaya başladı kahverengi kısmı biraz da ona takildim.hele bi dogsun da bu süt mevzularini daha çok konuşacağız galiba burda
Saol canım Allah razı olsun. Gercekten ev alma komsu al demelerı cok dogru ..Sürekli dert yanıyo her konuda, vallahi kal geldi artık. Durumlarıda kötü olsa anlıcam. Maddi yönden dem vuruyo, bu bollukta o dem vuruyosa bizler ne yapalım? Sürekli pohpohlarsan, bahçesine bakarsan, gülersen iyi.. el insaf, şuan hiç çekemicem. Bnm kv geldiğinde halleder onu alttan alttan kırmadan. Umarım sizde tez elden bulursunuz canım.
Yok yok merak etme tek değilsin bende aynıyım ne yapalım idare edıyoruz artık ..işler hallolmayınca oda insanı yoruyor uzuyor ama ne yapalım...ev işlerini boşveren bir ben mi varım? o kadar çok yorgun, halsiz ve şevksiz hissediyorum ki, ayağa kalkınca idrarım geliyor gibi oluyor rahat hareket edemiyorum zaten, ( aşırı kilo aldım 23 kilo kadar) kaç gündür yemekte yapmıyorum, koca beni boşayacak az kaldıher gün uyandığımda yarın şunu yapmam lazım diyorum, daha hazırlıklarım da tam değil, ev temizliği vs, ama uyanıp kahvaltı yapıyorum sonra bir uyku çöküyor uyu akşama kadar, akşam olunca bir şey yapasım gelmiyor, gün bitiyor. ertesi gün yine aynı şeyler... tabii nerede doğuracam hala kesin değil, hastane ve şehir neresi olacak bunlar da çok canımı sıkıyor ama çözüm bulamadım hala offf çok sıkıntılıyım, moralim çok bozuk son 10 gündür durduk yere ağlamam da cabası, ağlayacak sebep arıyorum hep
sizi de sıktıysam kusura bakmayın, çok uzun yazmışım
Canım çok geçmiş olsun ve de gözün aydın. inş hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuz bebeğinle. dikişlerinin çabuk iyileşmesi için vajinel jel ile yıkayıp kurutma mak. ile her tuvalete girdikten sonra kurutmanı öneririm. çok çabuk iyileşiyor o zaman
Çok şükür 35 haftamıza girdik canımOy oy maşAllah :) bende 33 haftalığım daha canim :) ama benimde az kaldı 70li rakamlara66 kiloyum bende 12 kilo almismim senin bebis kaç haftalık
Canım 15 kilo almışım benimde ayaklarda ödem oluştu son günlerde ellerimde falanda şişlikler hissediyorum bakalım kaçla tamamlıcazMaşallah canım bebike :)
Yihuuuu yalnız değilim :)) ilkünde 74le kapattım. Bunda kaçı bulur bilmiyorum, 5 haftadır acayip ödem tutmuş vücudum onun ağırlığıda olmuş bende. +16dayım suan. Toplam kaç oldu senin?
Canım yatak odan çok darsa anne yanları var bi araştır derimEvet onlara da baktım ama insan hheves ediyor büyük bir beşik almak istiyoruminşAllah yaza tasinacagiz buradan ama o zamana kadar büyük besigini salonun olduğu odaya koyup salonda otururum diyorum bide küçük bir beşik alırsam onuda yatak odasina koyarım gecede yanımda yatar diyorum sacmami olur ki
Amin canım sağol inşallah. Eşimin işi ve servisi gereği mahalle olarak fazla seçeneğimiz yok canım. Semt olarak okul vs yönleriyle de seçkin bir yer. O yüzden düzgün bir yer bulursak kaçırmak istemiyorun. Kv her zaman yanımda, kafalar bir bizim. sağolsun kankim :)İnşaallah canım ama bebisten sonra olsa senin için daha kolay olurdu,simdi tasinirsan da kv yi falan çağır Allah yardımcın olsun ya ev tasimak zor ,Allah gönlünüze göre versin
Yok yok yalnız değilsin, bende öyleyim. Bazen bir enerji geliyor ama çabuk yorulma yüzünden bütün zevki kaçıyor işlerin :))ev işlerini boşveren bir ben mi varım? o kadar çok yorgun, halsiz ve şevksiz hissediyorum ki, ayağa kalkınca idrarım geliyor gibi oluyor rahat hareket edemiyorum zaten, ( aşırı kilo aldım 23 kilo kadar) kaç gündür yemekte yapmıyorum, koca beni boşayacak az kaldıher gün uyandığımda yarın şunu yapmam lazım diyorum, daha hazırlıklarım da tam değil, ev temizliği vs, ama uyanıp kahvaltı yapıyorum sonra bir uyku çöküyor uyu akşama kadar, akşam olunca bir şey yapasım gelmiyor, gün bitiyor. ertesi gün yine aynı şeyler... tabii nerede doğuracam hala kesin değil, hastane ve şehir neresi olacak bunlar da çok canımı sıkıyor ama çözüm bulamadım hala offf çok sıkıntılıyım, moralim çok bozuk son 10 gündür durduk yere ağlamam da cabası, ağlayacak sebep arıyorum hep
sizi de sıktıysam kusura bakmayın, çok uzun yazmışım
Bnm bacaklarda komple var sanırım çok huzursuz bayadır. Kiloda etkiliyodur dicem ama ilkinde de böyle almıştım ağrı sızı yoktu..Ben evde bunaldıkça yicek bişiler arıyorum artık :))Canım 15 kilo almışım benimde ayaklarda ödem oluştu son günlerde ellerimde falanda şişlikler hissediyorum bakalım kaçla tamamlıcazbide bu aralar iştahım pek yok nedense anlamadım heralde vücudum epey yicek stokladı
Ödem rahatsız ediyor insanı canım sinir bozucu oluyorAmin canım sağol inşallah. Eşimin işi ve servisi gereği mahalle olarak fazla seçeneğimiz yok canım. Semt olarak okul vs yönleriyle de seçkin bir yer. O yüzden düzgün bir yer bulursak kaçırmak istemiyorun. Kv her zaman yanımda, kafalar bir bizim. sağolsun kankim :)
Yok yok yalnız değilsin, bende öyleyim. Bazen bir enerji geliyor ama çabuk yorulma yüzünden bütün zevki kaçıyor işlerin :))
Bnm bacaklarda komple var sanırım çok huzursuz bayadır. Kiloda etkiliyodur dicem ama ilkinde de böyle almıştım ağrı sızı yoktu..Ben evde bunaldıkça yicek bişiler arıyorum artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?