2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen canım. Amin inşallah..
Ah bu hormonlar yaa.. ben acayip sinir olmaya başladım yine, gerçi gereksiz insanlarında etkisi var buna. Hayırlısıyla bi tamamlasak artık.

İnşaallah canım bebis emerse ben de alternatif yollarla çıkarmaya çalışırım.benim şimdiden catlayip kanamaya başladı kahverengi kısmı biraz da ona takildim.hele bi dogsun da bu süt mevzularini daha çok konuşacağız galiba burda

Aynen canım. Amin inşallah..
Ah bu hormonlar yaa.. ben acayip sinir olmaya başladım yine, gerçi gereksiz insanlarında etkisi var buna. Hayırlısıyla bi tamamlasak artık.
Sen de mi tasinacaksin ya tüh kızlar Allah yardımcınız olsun bu ev sahiplerine uyuz oluyorum

Sen de mi tasinacaksin ya tüh kızlar Allah yardımcınız olsun bu ev sahiplerine uyuz oluyorum
Evet canım, ilanlara bakıyorum ama şuan bulmak zor gibi. Ne zaman nasip olursa çıkıcaz inşallah. Biz apar topar 2 saatin içinde bulup yerleştik, eşimin işinden aniden haber gelince vaktimiz olmadı dolaşmaya. Evdende memnun değiliz, kışın felan görmüş olsak girmezdik muhtemelen. İnşallah gönlümüzce bir yer olur:)

Aslında karışık değil durumunuz :)) ama siz takilmissiniz doktorlar verilen kilolari tekrar geri almanız durumunda da alınan kilodan saymiyorlar önemli olan hamile kaldığınız kilo yani şu an sadece 6 kilo almissiniz

Hmmm öyle mi sayıyolarmş demekki ondan kilo almş gibi durmuyorm.Ya çünkü düşününce 14 kilo yani toplaynca

İnşaallah canım ama bebisten sonra olsa senin için daha kolay olurdu,simdi tasinirsan da kv yi falan çağır Allah yardımcın olsun ya ev tasimak zor ,Allah gönlünüze göre versin

ev işlerini boşveren bir ben mi varım? o kadar çok yorgun, halsiz ve şevksiz hissediyorum ki, ayağa kalkınca idrarım geliyor gibi oluyor rahat hareket edemiyorum zaten, ( aşırı kilo aldım 23 kilo kadar) kaç gündür yemekte yapmıyorum, koca beni boşayacak az kaldı her gün uyandığımda yarın şunu yapmam lazım diyorum, daha hazırlıklarım da tam değil, ev temizliği vs, ama uyanıp kahvaltı yapıyorum sonra bir uyku çöküyor uyu akşama kadar, akşam olunca bir şey yapasım gelmiyor, gün bitiyor. ertesi gün yine aynı şeyler... tabii nerede doğuracam hala kesin değil, hastane ve şehir neresi olacak bunlar da çok canımı sıkıyor ama çözüm bulamadım hala offf çok sıkıntılıyım, moralim çok bozuk son 10 gündür durduk yere ağlamam da cabası, ağlayacak sebep arıyorum hep

sizi de sıktıysam kusura bakmayın, çok uzun yazmışım

Benim hıc yoktu merak etme bende ne yapacam diyordum ama ilk bir kaç gün zorluk oldu sonra sıkıntı olmadı ...

Saol canım Allah razı olsun. Gercekten ev alma komsu al demelerı cok dogru ..

Yok yok merak etme tek değilsin bende aynıyım ne yapalım idare edıyoruz artık ..işler hallolmayınca oda insanı yoruyor uzuyor ama ne yapalım...

Oy oy maşAllah :) bende 33 haftalığım daha canim :) ama benimde az kaldı 70li rakamlara 66 kiloyum bende 12 kilo almismim senin bebis kaç haftalık
Çok şükür 35 haftamıza girdik canım

Canım 15 kilo almışım benimde ayaklarda ödem oluştu son günlerde ellerimde falanda şişlikler hissediyorum bakalım kaçla tamamlıcaz bide bu aralar iştahım pek yok nedense anlamadım heralde vücudum epey yicek stokladı

Canım yatak odan çok darsa anne yanları var bi araştır derim

İnşaallah canım ama bebisten sonra olsa senin için daha kolay olurdu,simdi tasinirsan da kv yi falan çağır Allah yardımcın olsun ya ev tasimak zor ,Allah gönlünüze göre versin
Amin canım sağol inşallah. Eşimin işi ve servisi gereği mahalle olarak fazla seçeneğimiz yok canım. Semt olarak okul vs yönleriyle de seçkin bir yer. O yüzden düzgün bir yer bulursak kaçırmak istemiyorun. Kv her zaman yanımda, kafalar bir bizim. sağolsun kankim :)
Yok yok yalnız değilsin, bende öyleyim. Bazen bir enerji geliyor ama çabuk yorulma yüzünden bütün zevki kaçıyor işlerin :))
Bnm bacaklarda komple var sanırım çok huzursuz bayadır. Kiloda etkiliyodur dicem ama ilkinde de böyle almıştım ağrı sızı yoktu..Ben evde bunaldıkça yicek bişiler arıyorum artık :))

Ödem rahatsız ediyor insanı canım sinir bozucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…