2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
halee91 sonlara doğru hepimiz bi tuhaf olduk, normal yani canım :) beşiğin boş durması ilkinde benide huzursuz etmişti. Napalım elde değil, hormoncuklar yönetiyo bedeni :))
Dediğin gibi hormonlar yönetiyor :)) az daha sabır bakalım sonra da bi lohusalık halleri gelir sonra normale döner herhalde her şey :)

Ben uyku seti serikiyken çok seviniyodum gordukce ama toplayinca sinir oldum.valla kafalar güzel işte kendimize bisey buluyoruz takılacak:)
Demek ki hepimizde olan şeyler bunlar :)) hamileler olarak tuhaf ve tatlıyız :)) eşlerimize de sabır diliyorum sabrede sabrede sabır taşına döndü adamcağız :)) bazen içinden az kaldı az daha sabır diye mırıldanıyor yazık ya

canım o zaman bir marka verdiler ama onu bulamamıstım uni marka vajinal temizlik jeli aldırdım eşime. onunla yıkayıp kurutuyordum güzelce. cok cabuk iyileşti dedigim gibi. ıslak kalmaması dha cabuk iyileşmesini sağlıyormus.

Dediğin gibi hormonlar yönetiyor :)) az daha sabır bakalım sonra da bi lohusalık halleri gelir sonra normale döner herhalde her şey :)
bu da kişiden kişiye değişiyor herhalde benim hormonların az kesin :)) bende ne bulantı ne baş dönmesi ne aşerme hiç bir şey olmadı şimdi de öyle değişik bir halim Yok lohulasılıkta da normal oluyorum ben tuhafım herhalde :))

Yok bnce bi anormallik hormonlardan kafayı yedik :))

Kızlar bende kiloma taktm bu ara ya benm gibi olan var mı ki iöyle anlatıym bnde ilk 3 buçuk ay 7 kilo verdm ben snra 4.5 aya kadr vermedmde almadmda ama smra bi aldm bi ayda 3 4 kilo.Yani şuan verdiğim 7 kilo artı üstünede 6 kilo aldm.toplamda 13 ama kndi normal kilomun üstüne 6 kilo almş oldum.Ama habire alıyorm ya ben anlamdm herkes kilo almdan gayet iyisn diyo ama ben alıyorm ya nerde bu kilolar iki günde yine 1 kilo almş gibi görünüyorm.Bu kadar kilo karnm ve rahim şu bu deil ya görünüşte bişey yok ama ben kilo alıyorm evet çok karışık anlattm farkndaym ama durumn kndi karışk ya

Beşik benmde yanımda yatak odasında şuan aynı şekilde.Aklına hiç öyle şeyler getirme psikolojik tamamen.Benm tam tersi hoşuma gidiyor gördükçe gülümseme geliyor.Toz olmasın diye eski bir pike serdim üstüne.Şuan bazen ıvır zıvır bile koyduğumuz oluyor üstüne :)

İnsallah canım ınsallah .. valla üzüldüm sımdı senın adına .. Rabbım yar ve yardımcımız olsun ınsallah. Bır an once dogurmadan tasınmak nasıp olsun.

Kızlar bende bugün geniş ulturasyona girdim 2811 gram olmuş doktor bir sıkıntı gözükmüyor dedi biz bugün 36+5 olduk doktor sıkıntı gözükmüyor dedi ..sunu söyleyim iki ayrı doktora gidiyorum ıkısıde farklı ölçümler veriyor o yüzden çok takmıyorum ...rabbjm sağlıkla sıhhatle kucagımıza almayı nasıp etsin. Benimde dun ruh halim hıc iyi degıldı bugünde eh idare eder ..bizde dun beşiği kurduk elh..yatağını alacağız sımdıde

Çok güzel canım ruh halini pozitif tut o yüzden Dicemde demesi kolay öyle olmuyor biliyorum.
Bende cok tuhafım ruh halim eşime diyorum ev arkadaşı gibi olduk iyice bende farklı şeyler düşünüyorum kafamda işte.

Yok canım ben baya rahatsız oldum. Tatlı ponçik şeyler hayal edip kurdum bi de sürpriz yaptım akşamına kaldırttım bebişim doğsun alırız odamıza içi dolu bir şekilde :))

Bilemedim canım maşallah rahat bi süreçmiş seninki :))

İnsallah canım ınsallah .. valla üzüldüm sımdı senın adına .. Rabbım yar ve yardımcımız olsun ınsallah. Bır an once dogurmadan tasınmak nasıp olsun.
Sürekli dert yanıyo her konuda, vallahi kal geldi artık. Durumlarıda kötü olsa anlıcam. Maddi yönden dem vuruyo, bu bollukta o dem vuruyosa bizler ne yapalım? Sürekli pohpohlarsan, bahçesine bakarsan, gülersen iyi.. el insaf, şuan hiç çekemicem. Bnm kv geldiğinde halleder onu alttan alttan kırmadan. Umarım sizde tez elden bulursunuz canım.

Maşallah canım, haberler güzel geldi şükür. Beşiğinizde hayırlı olsun, huzurlu mutlu uykularınız olsun inşallah :)
Ben devlettekine gitmeyi bıraktım hasstaneye yattıgımdan beri. Gidince strese girip dönüyodum zaten. Az da dese çok da dese kendi dr.umda kaldım. Zaten rahat bir dr panikletmiyor, yardımcı oluyor sağolsun.
Sen neden iyi değldin dün hayır olsun..

Yok canım ben baya rahatsız oldum. Tatlı ponçik şeyler hayal edip kurdum bi de sürpriz yaptım akşamına kaldırttım bebişim doğsun alırız odamıza içi dolu bir şekilde :))
Valla ben öyle desemde çıkmaz kapıdan beşik kurulduktan sonra :) başka çarem yok :) biraz büyük bizim ki...pozitif düşünmek zorundayım

Zaten çok da önemli değil canım sağlıklı olsunlarda bilmem hormonlar galiba sonlara doğru da iyice zorlanıyoruz ya onun da etkisi oluyor galiba olumsuz anlamda hıc bir şey yapamıyorux sürekli bir yorgunluk uyku hali...insan ele ayağa kavuşmak istiyor ...sağlıkla sıhhatle Rabbim hepimize nasıp etsin

Az kaldı canım azcık daha sabredecegiz evet takmamamız gerekiyor ama insanoğlu düşünüp üzülüp dertleniyoruz ..Rabbim hepımızı hayırla kurtarsın..

Ben sütüm çoğalsın diye elle kullanılan pompalardan kullanırken bayağı büyümüştü göğüs ucum. Çıkar seninkide kafanı yorma olmadı göğüs ucu gibi silikonlar varya onlardan kullanırsınız çıkana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…