2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Offfff kızlar cok hastayım ya 2 dkda bir sümkürmekten ve öksürmekten nefes alamıyorum.allahtan ateşim cok yukselmeden hallettik ama cok zorlanıyorum(((((
Geçmiş olsun canım ben de gribi zor atlatmistim bol bol dinlen tavuk çorbası yap karabiberli limonlu bol bol ic

Aynen boşver ya bende tam buldum diyorum biri kulp takiyo.ama benim asıl mesele kocam yiğit ismine takıldı başka hiç bisey dusundurtmuyo ben de beğeniyorum ama o çok israr edince başka isimlerde inatlasiyorum.hepsi adıyla gelecek saglikla dogsunlar da

Gogus ucu catlayan annisler bende de olmustu, Lansinohun gogus kremini surup gogus pedi kapatmistim cok iyi gelmisti. Ertesi gune rahatlamistim.
Tavsiye ederim

Altim cok aciyor benim de yaaa, pantolon giyemiyorum, esim giydiriyor ya, geceleri yatakta donemiyorum bile.. Benim bebis 30. Haftadan beri bas asagi duruyor acaba ondan mi

Benim daha 30 olmadan donmuştu ama onun etkisi var bence ben de çok zorlanıyorum hele ayakkabı giymek bi savaş oluyo.lansinoh kremin bi küçük bi büyük boyu var küçüğü yeterli olur mu acaba yoksa büyük mü almaliyim

Valla ben 3 tane aldim ama 3 tanesi de kucuk, ancak yeter diye dusundum, yetmezse gene alirim artik. Buyuk varsa 1 tane al istersen yetmezse yine alirsin. Goguslerim catlayinca stok yapistim azcik

Valla ben 3 tane aldim ama 3 tanesi de kucuk, ancak yeter diye dusundum, yetmezse gene alirim artik. Buyuk varsa 1 tane al istersen yetmezse yine alirsin. Goguslerim catlayinca stok yapistim azcik
Bi büyük alayim evde bulunsun belli ki çok gerekecek

canım inşallah işe yarar bebeğinde bende çok yaramamamış iğneler sanırım doğum yaptm bebeğim küvözde
İnşallah bende küveze girmesini hiç istemiyorum özelde doğum yapicam çok uçuk fiyatlar çıkıyor maddi manevi çok zorlaniriz senin bebeğinin kilosuda iyiydi niye tutuyorlar kuvezde bir an önce çıkarda kavusursunuz inşallah

Bebek içinde senin içinde hakkınızda hayırlısı olsun ama ben kalabildigi kadar anne karnında kalması taraftariyim

Kaçıncı haftada 2200 Dü

Benim bebiş sarılık oldu :/ sınırda su an emiyor ama iki günde hiç kilo almamıs 2950 dogdu 2740 a indi cıktıgımızda hala öyle :/ dua edin ilerlemesin kızlar :/

Canim ne yaptın nasıl oldun ?,

Tööbe yarabbi herkes çok meraklı yüzden bi anlam çıkarmalara.. komiğime gitti. :))

Ben de tam olarak hangi gün ve saat ona da bi baksana dedim onu Allah bilir diyo

Benim bebiş sarılık oldu :/ sınırda su an emiyor ama iki günde hiç kilo almamıs 2950 dogdu 2740 a indi cıktıgımızda hala öyle :/ dua edin ilerlemesin kızlar :/
Yanlış yönlendirmek istemem canım da bana ebe oğlum sarılık olduğunda birkaç gün mama ver demişti vücuttan atsın sarılığı diye tam olarak doymuyo diye düşündü sanırım. Kaşıkla veya biberonla verin demişti. Denedik bizde işe. Yaramıştı.
Öyle bişey söyledimi doktorun veya hemşireler. Atlatır inşallah çabucak

Ben de tam olarak hangi gün ve saat ona da bi baksana dedim onu Allah bilir diyo
Biz boşuna gidiyoz zaten doktora , kadınlar yüzümüze bakarak ne zaman doğuracağımızı bile anlıyolar baksana.
Telefonunu verde bir foto atayım bacım , bide bana baksın ne kadar var doğumuma bende kafayı yemekten kurtulurum böylelikle :):)

Bol su iciyormusun az kaldı allah yardımcımız olsun

Havuç suyu iyi geliyormuş yaslanmaya bu ön gün onu dene istersen

Benim kizkardesimedw doktoru öyle söyledi iki gün mama ver geçer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…