2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

bacım yüzüne bakmaya gerek yok nickini söylesem bile yeter vaktini saatini kilo boy saçlı mı saçsız mı merak ettiğin herşeyi sorarım ne işin var doktorda.

Benimde sol meme ucundabisey çıktı anlam veemedim sivilce gibi ama sert sıkılacak bişey değil bu gün Dr kontrolüm var göstersem mi bilemedim

Selam kızlar dün kontrolüm vardı nst de ağrım çıktı yine 85 'le 40 arasında değişiyor değer. Zaten 2 gündür çok sıklaştı canım açıyor karnım kasılıyor. Doktora söyledim sonucu da gösterdim bebek gelmek istiyorsa gelsin neyin paniği bu dedi. Evine git suyun yada kanamam gelirse gelirsin dedi. Kilosuna bakmadı gerek yok salı gel bakarız dedi. Doktora olan sinirimden bugün ağrım daha çok sanki. Bide özel hastane

bacım yüzüne bakmaya gerek yok nickini söylesem bile yeter vaktini saatini kilo boy saçlı mı saçsız mı merak ettiğin herşeyi sorarım ne işin var doktorda.
Kadınla arayı iyi tutalım bak demedi deme , paraya para demeyiz ticarete dökersek ohhoo :):)
Ayaklı ultrason desene :)

Telaşmı yapmış oluyoruz Allah Allahh sonucu göstermek istiyoz , birde trip yiyoz anasını satıyım. Anlasak sormayız zaten , niye öyle gerildiki acaba? Hepmi öyle doktorun , belkide canı bişeye mi sıkkındı sana denk geldi
neyse canım sıkma canını , hayırlısı inşallah ağrıların , kasılmalarını kontrol et düzenli olursa gidersiniz. Maşallah haftan iyi gelirsede sorun yoktur umarım.

Hep öyle değil aslında kendisi paniktir. 34. haftamda bebekte gelişim geriliği var hemen almalıyız diyen doktor 3 gün sonra gayet sağlıklı dedi. İğneden dolayı sana sadece spinel yapabiliriz dedi bidahaki gidişimde epidural yapalım dedi. Yapamayız demiştiniz geçen dedim iyi ozaman yapmayız diyor. Kendi kafası net değil benimkini de karistiriyor

Benim de 40 50 civari cıkıyordu. Beni de gönderdi cnm 1 hafta sonra gel dedi.

Canım doktorun sonuçta seni düsünüyor sancın var ama sık değil hastanede perisan ediyorlar adamı doğum belli düzeyde olduğu zaman gitmek bizim için daha iyi

Canım doktorun sonuçta seni düsünüyor sancın var ama sık değil hastanede perisan ediyorlar adamı doğum belli düzeyde olduğu zaman gitmek bizim için daha iyi
Öyle tabi ama kontrole çağırıp ultrasona bile almaması ilgisizliği canımı sıktı. Hayırlısıyla bi doğsaydı sona geldikçe iyice geriliyorum sanirim

Kontrolden ciktik.1 hafta once 2295 gr olan bebek bugun 2266 gr olculdu ben hicbise anlamadim valla.odemim fazla biraz kucuk tansiyonumuda biraz fazla buldu doktor gunde 3 kez olctur odemle birlikte yuksek tansiyon bebegi riske atar dedi.bu bebis niye kilo almiyor yaa

Bazen benimkide aynı şeyi yapıyor , geçen hafta dediği şeyle o günkü birbirine uymuyor. Bir hafta felaket tellalı gibi konuşurken bi bakmışın diğer gün herşey olağanmış gibi davranıyor. Bende , hatta bizde şaşırdık. Hayırlısıyla bir bitirseydik bu süreci

Bazen diyorum amaan içimde kalacak değil ya bi şekilde çıkacak düşünme boşver . Yine de 3 yıllık beklemenin ardından gelince ona bişey olacak diye korkuyorum

Çok morelim bozuk kızlar
Bende gebelik şekeri vardı hep evde açlık tokluk ölçüyordum iyi gidiyordu...Nasılsa iyi gidiyor yüksek değil diye son zamanlar ölçmedim.Sabah simit yemiştim.Kötü hissettim.tansiyon ölçtüm tansiyon normal.Ama o kdr kötü oldum ki nefes darılıyor uykum geliyor.Şekerimi bir ölçtm yazmak dahi istemiyorum cok yüksek çıktı.
Bebeğime sırf boğazım yüzünden kötülük ettiğim için cok üzüldüm ağladım.
Sinirlerim cok bozuldu ya.

Bugün bana doğumun yaklaşmış yüzüne yansımış dediler nasıl oluyo ki yüzü doğumu yaklaşanın anlamadım
Canim ben edebiyat öğretmeniyim Oğuz Kağan destanında Ay Kağanın gözü parlıyor ve ardından sancıları başlıyor:) Ben de aynada gözlerimin içine bakıyorum bu aralar parlarsa doğum yakındır :) Tabi gerçekte nasıl anlaşılır bilmiyorum sorsaydın diyenlere nasıl bilmişler :)

Canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah doktorunla görüştün mü. Sen üzme kendini bebeğinde üzülmesin bundan sonra dikkat edersin

Canım Allahın izniyle birşey olmaz inşallah doktorunla görüştün mü. Sen üzme kendini bebeğinde üzülmesin bundan sonra dikkat edersin
Valla demedim doktoru arayıp utandım resmen ya o kdr üzgünüm ki ben boğazımı tutamadım dicem resmen doktora adam bana dedi cok abartma diye.Birde bugün haftasonu ya ondan aramadım doktoru.

Yok canım üzülme , ikinci gwbwliğimde bende yaşadım. Dört kez insülinle bitiriyodum günü, doktorun suyunda artış ve bebeğin kilosunda önemli artış söylemediyse içini ferah tut , o zaman bebek etkilenmemiş demektir.
Doktor bir arkadaş bana , her hamilede yüksek çıkar gayet bormal vücudunda bir canlı yetişip varoluyor demişti. Zaten en çok etkilendiği ve varsa riskli dönem 24-28. Haftalar ölçümün yüklemenin yapıldığı haftalar yani.
Bişeycik olmaz inşallah çok kafanı takıyosan , dikkat edersin yine , diyetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…