2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canm 1 hafta onceydi hatta 2295 mis.bugun gittik 2266 gr cikti ben bu isten hicbise anlamadim.odemim fazla biraz tansiyonumuda yuksek buldu bgn doktor tansiyonunu sık sık olctur yuksek oldugu anda haber ver dedi
Bende de önce ödem vardı tansiyon iyiydi sonra birden yükseldi eve tansiyon aleti aldım sürekli kontrol ediyorum kaç çıktı tansiyonun

Canm morel oldu inanki çok sağol cok suçlu hissettm kendimi.Bizim evde pilav bile pişmez doğru dürüst insanında canı istiyor arada öyle işte.Bebeğin kilosu haftasınla uyumlu hatta düşük bile hafiften cnm

Valla demedim doktoru arayıp utandım resmen ya o kdr üzgünüm ki ben boğazımı tutamadım dicem resmen doktora adam bana dedi cok abartma diye.Birde bugün haftasonu ya ondan aramadım doktoru.
Günde 1 bardak ıspanak suyunun şekerin düşmesine yardımcı olduğunu duymuştum canım bi araştır istersen

Ben minik sepet besiklerden ayarladım bi tane şimdi tullerle falan susluyorum ama onlarda 6 ay kadar yatabiliyor 6 ay sonra yigenimin beşiği var mobilya bunu kaldırıp onu koyucam cünKu evde bende de yer yok ama allah büyük belki diyorum o 6 ay için de bişey olur tasiniriz belki kızımın kendi odası olur kısmet artık

Cnm uzulme diyecem ama benjmde kucuk kan dolasimi iyi denioo ama egerki ini haftada 200 gr alirsa benimde ancaa 2200 olcak cnm suan 31+1 deyken 1407 dusun 33 de bidaha gidecem dua edin insaAllah 1800 olmustur diol ama karnim sanki indi gubi

Sordum canım nasıl olmuş ki yüzüm dedim. net bir şey değil yüzüne değişik bir hal çökmüş dedi beyazlamış gibi yorgun gibi soluk gibiymişim. :)) gözlerimle alakalı bir şey demedi ama senin dediğinden sonra artık ben de gözlerimi kontrol ederim

Bir de yere oturup duvara sırtını yaslayıp bir bacağını diğerinin üzerine atmaya çalışıyorsun eğer atamazsan doğum yakın demekmiş. İlginç yöntemler doğruluk payı varmı bilmiyorum :)) ben sol bacağımı atamıyorum

Canım bisey olmaz Allahin izniyle.benim de şeker yüksek çıkmıştı.diyet yapıyordum ama bebis geri çıkıyor kilo olarak suyum da normal ben de artık takilmiyorum bu hafta 3 kez tatlı yedim canım çok istiyo resmen deli gibi aseriyorm sonra vicdan azabı cekiyorum ama daha önce de kaçamak yapıyordum bebis iri değil hatta doktor zayıf diyo diye takilma maya çalışıyorum.ama tabi sen yine de dikkatli ol.ben günlük ölçüm yapmadim hiç

Isim konusu konuşulmuş. Kimseye isim beğendirmek zorunda degiliz. Çünkü birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor . Icimize en sinen ismi koymak önemli.
Oglumuz olacak fakat Bizde henüz karar veremedik ama o beğenir mi öteki ne der diye düşünmüyoruz .

Dun kontrolüm vardı. Daha kanala inmemis 2 hafta daha dursun isterim dedi , istediğini yap gez toz ilişki serbest dedi. Haftaya nst istedi dr.um biraz uzak nst yaptırıp sonucunu yolla dedi. Devlet hastanesine gitsem nst istiyorum desem yaparlar mi, yoksa gıcıklık çıkarırlar mi?

Canim benimde oluyodu dr sordum oda bisey diyemedi boyle yaniyomuş gibi bişeydi dr daha önce boyle bisey duymadim dedi sanirim karnin büyüdügü için oluyo demişti

Tabiki sizin hakkınız.gerçekten saçmalıyorlar.benimkide laf sokup duruyor ama hiç kusura bakmasın.hamile kalamıyorum diye o kadar erkeğin içinde beni ağlattığı günleri asla unutmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…