2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bizde şeker aleti vardı zaten annem babamda şeker hastası bnm o yüzden ölçüyordum hep.
Ay canım valla cokta yemedim aslında ama cok üzüldüm genede insanın canıda çekiyor dediğin gibi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hamileliğin Allahım sağ salim tamamlayalım inşallah.

Merhaba canim ben ikinciye hamileyim benim de onceki kizim da bu da olcumkerde hep kucuktu inceki kizim 34. haftada 1800du doguma yakin kirkinci haftada doktor 2600olur dedi ama 2185 gr dogdu ama hizli kilo aldi o hamilekigimde cok agladim ama bunda takmiyorum saglikki olsun da alir sonra

Canm 1 hafta onceydi hatta 2295 mis.bugun gittik 2266 gr cikti ben bu isten hicbise anlamadim.odemim fazla biraz tansiyonumuda yuksek buldu bgn doktor tansiyonunu sık sık olctur yuksek oldugu anda haber ver dedi
Benim evde hep 12-8 cıkae çıkar ama doktorda 14 cıkar hep büyük.Doktorda burda heycan yapıyosn bebek için oda etkiliyor demişti.Evde normal çıkıyorsa seninde heycandan olabilir canım.Sen işi bıraktın ya bebekte toplar artık kendini şişliğin azalınca.Bol kuruyemiş ye ama çiğ al badem,fındık falan protein ağırlıklı ye canım.bu hafta öyle dene bakalım.

Tabiki sizin hakkınız.gerçekten saçmalıyorlar.benimkide laf sokup duruyor ama hiç kusura bakmasın.hamile kalamıyorum diye o kadar erkeğin içinde beni ağlattığı günleri asla unutmam.
Ah ah unutucagimizi sanıyorlar ama hiç kusurbakmasinlar benimkide hep laf sokuyordu hala bebek yok bbentorun istiyorum diye o kadar çok aglardim ki sen bbuldunmu isim canim nnedusundunuz

Elimizden geldiğince dikkat ediyoruz canım valla hamilelikte şeker çok zor ya insanin canj bisey isteyince onu bırakmak çok zor oluyor ben de yemeğe ekmeğe pişince meyveye herşeye dikkat ediyorum ama tatlı krizlerimin önüne gecemiyorum

Ay keşke bilebilsek gününü saatini öyle bi yöntem olsa :) arada ağrılarım şiddetlenince korkuyorum yapılacak işler geliyor aklıma daha durr oğlum vaktin var diyorum :)

Yapma ya. Benim doğumum cok uzak değil yaa benimki geçmezse naparım
Canım Ben öksürükten ve burun tıkanıklığından uyuyamaz olmuştum 3 hafta az bi süre değil antibiyotiği 4 gun kullandım çok daha iyiyim hamilelikte kullanılan ilaçlar var kadın doğumcu yazdı zaten ilaçları. Çok hastaysan bi görün sor doktora bence

Ah ah unutucagimizi sanıyorlar ama hiç kusurbakmasinlar benimkide hep laf sokuyordu hala bebek yok bbentorun istiyorum diye o kadar çok aglardim ki sen bbuldunmu isim canim nnedusundunuz
Bizim biraz geç olduğu için olursa şu olsun demiştik zaten hep.Allah nasip ederse kızımızın nisanur oğluşun umut kerem.siz belirledinizmi kesin olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…