2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
y4zy4qmurum kız o bensız doguramaz biz beraber doguracagız değil mi kardeşim...ev arıyordur o belkıde aman dogruyum deme hemi...
Zamanlaman harika gerçekten :))) kız Allahın izniyle doğuralım hazır benim kv.de burdayken gel git yapmaz :))
Ay benım gıbı .. bende hala arıyorum.
Allah kolaylıklar versin canım. Biz bugün baktık, içimize sinmedi. Eşimde arkadaşlarına söylemiş. Doğum arifesi uğraşmayın bizim aklımızda olsun demişler sağolsunlar. Okullar kapanana kadar sabretsek aslında daha iyi yerler denk gelir hayırlısıyla. Bakalım hayırlısı hakkımızda.

Geçmiş olsun canım inşallah hiç etkilemez bebisi,sekerin mi vardı ya da çok mu şekerli yedin biraz sekere dikkat edersen düzelir diye biliyorum

Hadi yaa ne kadar farkli ultrason ölcumune goree cok ilginc valla.ama genelde eksi yonde mi oluyor bu yanilmalar acaba?ay insallh 2 kiloyu gecmistir bizim minnak ya en azinean.vallahi anlamadimki bise nasil kilo almiyor o kdr saglikli dikkatli beslenmeye calisiyorum yok yanii...

Inan dikkat etmeye calistim simdiye kadar ama bakalim biraz daha dikkat edeyim.iste surekli oturuyordum ödemim ondan fazla oluyordu belki de ayakkabi falan ayagima oturuyordu hep cok sisiyordum dedigin gibi evde olunca daha rahat olucam bebiste daha iyi beslenir belki ödem engelliyordur beslenmesini bilmiyorumki

Anlamadigim bir diger konu ultrason olcumleri kilo konusunda bu kdr yanilabliyorsa o zmn amniyon sivisi da yeterli mi fazla mi veya dopler degeri normal mi bu konuda da mi yanilablir?

Arkadaslar bu arada bgnku kontrolumde cati muayenesi de yapildi ben cok gerilmistim hic kasmayin kendinizi cok kisa suruyor zaten bir ortu ortuyorlar doktpr gelip alttan sanirim bir aletle 4-5 saniye biseler yapiyor tamam diyor gidiyor.cati muayenesi yaptiracaklar bilginiz olsun rahat olun

Eliyle bakıyor canım :)
inşallah kolay bir doğum olur hepimizinki . İlk doğumumda nolduğunu anlamamıştım bende senn gibi çatı muayenesinde naptığını bile tam olarak bilmiyodum. :)

Benm 37. de olcak canım muayene söylediğin iyi oldu.Yürüyüş yap kan dolaşımın hızlansın sonrada bol bol dinlen canım.

Eliyle bakıyor canım :)
inşallah kolay bir doğum olur hepimizinki . İlk doğumumda nolduğunu anlamamıştım bende senn gibi çatı muayenesinde naptığını bile tam olarak bilmiyodum. :)
Hadi yaa bende emin olamadim valla ne yalan soyliyim internette bir aletle bakiyordu doktor bana da oyle mi yapti dedim ama icimden bir seste yok ya baya eliyle bakti diyordu.eldiven giymisti sanirim cunku eliyle biseler yapiyordu sonrasinda sanki ben onu alet gibi algilamak istedim herhalde

Benm 37. de olcak canım muayene söylediğin iyi oldu.Yürüyüş yap kan dolaşımın hızlansın sonrada bol bol dinlen canım.
Aynen canim bol su yurus bakalim ne olacak umarim saglikli bir surec geciririz dogumumuzda saglikli olur bebislerimizde butun gun ayni ayakkabiyla sabit oturmayinca muhakkak ödemim iner diye umut ediyorum

Aynen canim bol su yurus bakalim ne olacak umarim saglikli bir surec geciririz dogumumuzda saglikli olur bebislerimizde butun gun ayni ayakkabiyla sabit oturmayinca muhakkak ödemim iner diye umut ediyorum
Tabiki cok şey farkeder evde,evdeyim nasılsa diye cok yorma kendini bebeğini düşün boşver işi gücü.Bolbol soluna yat.

Kızlar nasılsınızz? sabah 9dan beri dışardayım 1 2 saat kadar mola vermişimdir. Ayaklar oldu enine 35 numara. Çok şükür çoğu işi hallettim gibi gibi. Muayene vardı, herşey aynı 37ye girmedik diye çatı yapmadı haftaya kaldı, bende hazırdım hevesliydim oysaki Alerji gibi bişe oldum sanırım, bi farklı olarak hurma yedim. Çatlaklarıma mini mini noktacıklar desen yapmış görseniz ne de hoş gözüküyorlar İnşallah herkes iyidir, sağlıklıdır bebecikleriylee Bu arada perine masajı yapan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…