2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm sorun oldumu kilosu yuzunden benimkide anca bu civaari ins

Neyse bilmediğinde iyi olmuş :) belki gerilirdin nasıl olacak diye

Bir şey olmaz inşallah canım . Benim de suyum fazla dikkat ediyorum yediklerime falan . nedense benim içim rahat Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alıcaz.

NurrBanuu pazartesi 37 1 oluyor canım bilmiyorum şimdi gitsem durdurmazlar herhalde ama kasılmalar son 1 2 saattir geçmedi bugün biraz yurudum iki kere de 5 kat çıktım indim acaba ondan mı oldu..mıdemde yanmaya başladı kasılmalar da var ama düzenli birşey yok umarım geçer bir hafta daha bekleseydı yavrum

Haftan iyiymiş canım ben küçükse dedim durdururlar. Artık doğsada sorun yaşamazsınız inşallah. Bebişin ve senin için hayırlısı neyse o zamanda sağlıkla gelsin bebişin
gelişmelerden haberdar et bizi

Şuan takip ediyorum sadece neyin nesidir anlamaya çalışıyorum her zamanki kasılmalarım o yüzden endişe etmemeye çalışıyorum ama 2 sattır gecmeyıncede acaba dıyorum amin ecmaın hepimizin hakkında hayırlısı olsun ..bebiş biraaz küçük kılo olarakta kızım şimdi değil bir kaç gün daha sabret diye konuştum biraz

Düzenli mi saat tutsana bir Ayy okuyunca bana bir hal oldu heyecan yaptım

Canım bende baskasında heycanlanıyorum ama kendim olunca stres oluyor basladımı yoksa hüsnü kuruntu mu yapıyorum abartıyormuyum acaba ne olacak rabbım hepimizi sağlık sıhhatle kurtarsın...
Canim takip et bence ama gecmezse de bi git derim hiç değilse sabah git . Bence hamilelikte hiç bir belirti ihmale gelmemeli . ama İnşAllah yavrun 1 haftacik daha dayanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…