2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
y4zy4qmurum sancıların ne alemde bende bugün biraz gezdim sancım var biraz sanki iki kere merdiven çıktım indim 5 kat biraz da yürüdüm kasılmam var
Canım nasıl oldun? Benimde var kasılmalar. Dün gece 3 saat boyunca kasıldım, 5 7 10 20 dk düzensiz aralıklıydı ve işin kötüsü altta sancılarda olmays başladı artık. Bugün ev bakmaktan geliğimizde de azcık uzandım sancıyla geldi geçti. Geceleri çok sık oluyor.
Canım sendemi taşınıyorsun
Evet canım bizde çıkcaz bu gidişle sahibinin kişisel meseleleri bizi yordu :) evler boşalmaya başlayınca ancak cıkarız sanırım, suan gönlümüzce bir yer olmadı.
y4zy4qmurum ohh valla merak
Ettim CNm insaallah gönlüze gore olur eviniz ama Suan sıkıştırmak zor olur bundan kurtulalım derken daha fenasına denk gelmeyin sonra bence
Aynen canım çoğu yönden dolayı bekliyoruz bakalım. Başımızı ağrıtmıcak bir ev olur inşallah huzurla. Yaz tatiline doğru boşalmaya başladığında bakarız ancak. Biraz daha sabretmemiz gerekicek.

y4zy4qmurum evet canım benimde aynı dedıgın gibi kasılmalarım bak şuan sana yazarken tekrar girdi ama dahada çoğalması sıklasması lazım diye dusunuyorum...
Bende öyle düşünüyorum canım, düzensiz olduğu için gitmedim bende hastaneye. 3 saat sürünce tedirginde oldum açıkcası uyuyamadım dk tutmaktan. Düzene girse dr.a söylicektim artık. Bir de alta daha fazla acı vermeye başladı, sanki bir an çıkcak gibi oluyor ve fena batıyor. Sende de var mı bu?

Bazıları çok şiddetli oluyor evet ama şuan kasılmalar daha hafifledi basta ki gibi değil ve aynı zamanda mide ne vurdu şuan yandım kavruluyorum bak şuan tekrar girdi ama şiddeti hafıfledi

Yok kızlar yok
gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum
Yattığım an,kalbime taş bağlıyorlar yükü artıyor sanki.Beni sola yatmak kalbin üstüne yattığım için dahada rahatsız ediyor.
Gözlerim kapanıyor.Ah bir uyusam

Bazıları çok şiddetli oluyor evet ama şuan kasılmalar daha hafifledi basta ki gibi değil ve aynı zamanda mide ne vurdu şuan yandım kavruluyorum bak şuan tekrar girdi ama şiddeti hafıfledi
Bende midemle uğraşıyorum şuan feci yanıyorrr.. süt içtim, elma yedim olmadı. Şuan şurup içip geldim ama halen yemek borumdan yukarı alevler cıkıyor sanki.

Ay kızlar bizim Ki bişeyler yedim acıktım hareketlendi ama resmen alttan üsten nedir bu kadar heyecan yapan acıtıyor artık resmen kıvrılıyor birde biyle bir yerden biryere off o cok fena Can'ımı yakıyor gelseler popislerinden yicem

Evet nefessiz kalır gibi oluyor. Ben bu ara sağıma dönme ihtiyacı hissediyorum hep ve dönmessem uyuyamıyorum. Kuzum bir de sola yattığında ve kalbinde basınç hissettiğinde kasılma oluyor olabilir. Kasılmalar sırasında insanın nefesi kesilir gibi olduğu için sola dönükken biraz daha fazla hissediliyor.

:):)
Benim cadıda midemi itiyor sonrada kasığıma kadar iterek sürüklüyo ayağını, acayip sivri bi çıkıntı dolanıp duruyor göbeğimde ve acıtıyoo sıpaa :)

İyi geldi bana bu mesaj bu gün kontrolüm vardı gebelik zehirlenmesinden salı günü alıyor Dr bebeğimi 2200 gr hiç kilo almamış beslenemiyor

Aynen tarif ettiğin gibi canım insan solda nefes darlığı cok çekiyor bende sağa dönme ihtiyacı cok duyuyorum.

Ağır ol deseydin, ben sana para ödüyorum sağlığım için bana böyle davranamazsın deseydin yaa Terbiyesize bak! Biz zaten bilsek ney nasıl oluyor, hastaneye gitmeyiz zaten. Doktor olmuş ama insan olamamış, saygısız. sinirlendim

:):)
Benim cadıda midemi itiyor sonrada kasığıma kadar iterek sürüklüyo ayağını, acayip sivri bi çıkıntı dolanıp duruyor göbeğimde ve acıtıyoo sıpaa :)
Aynen o sivri dirsekleri mi dizi tam kestiremiyorum fakat resmen Nasıl
Can'ımı acıtıyor allahım sagsalim gelsinler dünyamıza insaallah ..
İyi geldi bana bu mesaj bu gün kontrolüm vardı gebelik zehirlenmesinden salı günü alıyor Dr bebeğimi 2200 gr hiç kilo almamış beslenemiyor
Rabb'im yar ve yardımcın olsun ins çabucak
Toparlanir doğunca. Sagsalim gelsin. bol bol sütun
Olur insaallah Can'ım

Kızlar benim bebişe en son 30. haftada ultrason yapmışlardı, kilosu 2400 kg çıkmıştı. Almıştır değil mi üstüne yaa Ben artık yürüyemiyorum bile ama onunla kilosunu bağdaştırmak da ne kadar sağlıklı olur bilemedim yşasın kafayı yidimm

30. Haftada 2400 muydu hay Masallah barekallah benim 29. Hafta Bittiğinde 1300 gramdi Dr tam uyumlu demişti haftasıyla senin baya onde o zmn gebelik şekerin var miydi ? Bence suanda 5 hafta sonrası 3 kg geçmiştir kesin

30. Haftada 2400 muydu hay Masallah barekallah benim 29. Hafta Bittiğinde 1300 gramdi Dr tam uyumlu demişti haftasıyla senin baya onde o zmn gebelik şekerin var miydi ? Bence suanda 5 hafta sonrası 3 kg geçmiştir kesin
Sağol teyzesi, doktor haftasına göre ileri demişti gelişimi, aslında Atlas 36 haftalık ama ben 34+4 teyim. Erken gelir mi ki ?
Yok canım gebelik şekerime bakılmıştı, geçmiştim testten. Ben 8 kg aldım şu ana kadar, hep çocuğum almış şükürler olsun. Anası da babası da iri doğunca zamanında, Atlas bey kusur kalmayım demiş sanırım o da iri doğacak galiba Nasıl çıkacak onu merak ediyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…