2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularimiza küçük diye korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
Amin canım.Allahım en başta eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmadan sağlıcakla kucaklamak nasip etsin hepimize. 2200 olabilir, birçok endişemiz var bu da normal ama Allahın izniyle güzelce, sağlıklı sıhhatlice kavuşursun inşallah canım.

İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularimiza küçük diye korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var
Amin canım.Allahım en başta eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmadan sağlıcakla kucaklamak nasip etsin hepimize. 2200 olabilir, birçok endişemiz var bu da normal ama Allahın izniyle güzelce, sağlıklı sıhhatlice kavuşursun inşallah canım.

Mide yanmasından kurtulamadım gitti, bu nasıl berbat bişeydir böyleee, sürekli bir yangın var içimde resmen.

Mide yanmasından kurtulamadım gitti, bu nasıl berbat bişeydir böyleee, sürekli bir yangın var içimde resmen.
Bende de bu ara fena oluyor, 1 tane Rennie çiğniyorum geçiyor. İlaç almak hoşuma gitmiyor ama bende de hali hazırda reflü varken bir de gırtlak yanması hiç çekilmiyor.

Geçmiş olsun canım inşallah hiç etkilemez bebisi,sekerin mi vardı ya da çok mu şekerli yedin biraz sekere dikkat edersen düzelir diye biliyorum
Şekerim yok yükleme yapılmadi ama açlık şekerim 75 cıktı bu ara biraz tatlıyı kaçırdım diyebilirim ama bir de sabahları ellerin hafif sis uyanıyorum tahlillerde bir sey cikmiyor şükür

Geçmiş olsun canım inşallah hiç etkilemez bebisi,sekerin mi vardı ya da çok mu şekerli yedin biraz sekere dikkat edersen düzelir diye biliyorum
Şekerim yok yükleme yapılmadi ama açlık şekerim 75 cıktı bu ara biraz tatlıyı kaçırdım diyebilirim ama bir de sabahları ellerin hafif sis uyanıyorum tahlillerde bir sey cikmiyor şükür

Evet anne baba iri doğduysa cok normal
Ohh sen almayıp
Bebek almasi da super. Cok sukur bende oyle almıyorum bebeklerim alıyor ideal kiloda benimkiler oglum 3550
Dogdu buda miyadinda olursa oyle olur Dedi doktor bakalım ben minyon bir kadın olarak onu doğurdum sen iriysen 4
Kiloya kadar rahat doğurursun kı hep
Kilolu bebeklerin dogum aktivitesine yardımcı oldugunu kesinini disari ittirdigini okuyorum duyuyorum kuzenimin Dr da aynısını soylemisti oda 3900 gram
Doğurdu normal dogum
Gayet rahattı bir ikinmada cikti yanındaydim doğumda
Senin bebegin aşağıda halbuki ama mide şikayetin hic bitmedi CNm. Bence senin ki bebegin yaptıgı hormon değişikliği yuzunden oliyor hamilelik reflüsu gibi

Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin zamanı gelince. Valla içime su serptin canım, inşallah benimde kolay olur, normal olacak çünkü, eğer herhangi bir engel yoksa.

Aynı durum şuan bende de var canim yanmadan dolayı uyandım uyuyamıyorum ve çok fena adet agrisigibi ağrı çekiyorum hayirdir inşallah
Nasıl oldun canım? Hepimizde başlamış bu adet sancıları galiba, bnm de gece olmadı. Önceki 2 gün baya sıktı.
Bende de bu ara fena oluyor, 1 tane Rennie çiğniyorum geçiyor. İlaç almak hoşuma gitmiyor ama bende de hali hazırda reflü varken bir de gırtlak yanması hiç çekilmiyor.
Beni hiçbişey geçirmiyor ya gaviskon bile
Bende gece çok fenaydım bugün tmm dedim hala var ama hafifledi baya çok sukır
Senin kasılmalar ne durumda canım?
Senin bebegin aşağıda halbuki ama mide şikayetin hic bitmedi CNm. Bence senin ki bebegin yaptıgı hormon değişikliği yuzunden oliyor hamilelik reflüsu gibi
Aynen canım iğnelerden dolayı çıkmıştk azcık yukarı. Şimdi tekrar inmeye başladı ama halen fena yanıyor. Sanırım dediğin gibi çoğunlukla hormonal

solunumunda sıkıntı var dediler canım hırıltılı nefes alıyomuş eşim görmüş hayırlısı olsun maddiyatı düşünmüyorum hiç inan bi an önce kavuşsak artık diyorum 3.gün bugün beklemek çok zor gerçekten

Ne kadar olculuyor ne kadar siklikts dr a gidiyorsun ne zamandan beri fazla oldugunu soyluyorlar

Devlet hastanesine gidiyorum canım. çok detaylı bilgi vermiyor suyumun miktarıyla ilgili sadece 30 Haftada Dedi suyun biraz fazla diye 30 dan önce normaldi hep.iki hafta sonra tekrar gittim yine fazlaydı ama karnımdaki gerginlik geçti bu sebepten eskisine nazaran ben biraz azaldığını düşünüyorum.Salı günü yine kontrolüm var. İki haftada bir kontrole gidiyorum.

Salı kayınvalidem geliyo onun yanında böyle davranırsa eyvah eyvah. Eşim bile annem geliyo doktoru kesin canından bezdirir diyo . Değişik bi kadin

Zaten en fazla olduğu dönem 32. Haftaymus daha sonra azalıyormuş normalde azalmıştır seninki darisi basima

Yaa banada yapılcak çatı muayenesi çok acıyomuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…