2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tez zamanda bebeğim kucağımda haberlerini ver inşallah canım az daha sabret cok zor seni cok iyi anlıyorum.Bugünümüze şükür

Kızlar doğumdan korkmayin o an geldiğinde bi an once kurtulmak için kendinizi olayın akisina birakiyosunuz ve oldu bitti oluyo :) iki kere normal yaptım kolaymiydi Hayır diildi ama suan tekrar normal doğum yapamayip Sezeryan olmaktan korkuyom inaninki. Mecburi sezeryana lafım yok ama lütfen keyfi heleki korkuyosunuz diye lütfen kendinizi o özel andan mahrum etmeyin. ileriki yillarda normal doğum dikisleriniz de hiç bi ağrı yanma kötü bişey hissetmezsiniz ama sezeryanda ömür boyu orda bi acı yanma hissedildigi söyleniyor malesef . Ağır kaldırın ca usutunce tekrar hamile kalınca falan

hayırlısı canım inşallah dilediğin gibi bi yer bulursun

Aynen oyle canım. Hayırlısı ınsallah. Bızde bı arkadastan haber beklıyoruz. Insallah hayırlı haber gelır.

Sen nasıl oldun canım bebis nasıl,bende muhtemelen sezaryen olcam,toparlayabildin mi sezaryenden sonra
Biraz daha iyiz cnm cok sukur. Gunlerdir emmedi sarilik oldu goguslerim yara icinde saga saga. Valla ben de saniyordum ki hemen sutum gelck bebek emecek diye neyse ki geciyor hernsey. Sen ne zamamn olcksin sezeryan bellimi

Ohhh mis doğuruyordun vazgectin demek çok iyi etmişin bende bitirdim temizlik islerini rutine bagladım artik çok şükür günlük işlerimi yapıyorum sadece teyy teyy teyy
Gercekten ya üzerimden yük kalktı annem eşim sağolsun çok yardım ettiler ruyalarıma gırıyordu artıkbende kıyıdan köşeden yaptım az bir işimiz kaldı çoğunu hallettık çantada hazır kıyafetlerde besıkde yerleşti yerine artık zumra gelebilir canım kuzum ..Rabbim herkesin sıkıntısını gidersin..

Biraz daha iyiz cnm cok sukur. Gunlerdir emmedi sarilik oldu goguslerim yara icinde saga saga. Valla ben de saniyordum ki hemen sutum gelck bebek emecek diye neyse ki geciyor hernsey. Sen ne zamamn olcksin sezeryan bellimi
Olur oda gelir canım benimde mesala doğum olur olmaz gelmiyor sutum bir gün sonra anca ama bazılarının hamileyken gelmeye başlıyor anlamadım hayırlısı olsun Rabbim sağlık afiyet versin...Rabbim kolaylastırsın

Yok canım belli degil tarih,bu hafta belirlenecek muhtemelen,senin kuzuna da Allah şifalar versin hemen geçsin sarılığı inşaallah,senin göğus uçları da iyileşir hemen İnşaallah ,benim ki bile şimdiden catladi kanadı ve çok ağrıyo bebisten sonra ne olacak acaba

Ne güzel yazmissin CNm ya bende oğlumu normal doğurdum kızımıda son anda bir aksilik olmasın yine normal olsun cok istiyirum bir kac saatlik agri ve doğar doğmaz o siddetli sanci bitiveriyor mucize gibi dayanılmayacak olsa verilmezdi bize sanirim
Dün bizimde kontrolumuz vardı Şükür Rabbime suyu normalmiş ilk doğumumu bu haftalarda doğum yapmıştım su azlığından normal dedi 33+5 deyim 2200 gram 44 cm olmuş nasıl kilosu ?
Bence iyi CNm normal haftasıyla uyumlu gayet kızımda 33. Hafta dolarken 2007 gramdi de normal demişti 5 gun fazlasi 200 gram gayet normal. Sagsalim kavusalim insaallah.
Minesuu canim ya insaallah biran once iyi olur göğüslerin garmastan film kullandın mı ? pembeperi biraz daha sabır annesi sonra hep koynunda kucağında olacak insaallah yavrun. Solunumda kı sıkıntı ciger gelişimi tamamlanmadığı icin mi acaba CNm sordunuz mu ? Kac gram
Doğmuştu minnosun ?

Kızlar yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım. Bu hafta birer gün arayla 3-4 defa hep lekelenmem oldu ara ara da kasılmalarım oldu. Bebek hareketinde bir sıkıntı olmadı şükür ağrım sancım da olmadı ama yarın doktor ne diyecek çok merak ediyorum. Yarın 36+0 oluyoruz inşallah. Çok şükür bu haftaları da gördük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…