2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu son dönemde iki gündür kabizlikla ugrasiyorum bende varmı önerileriniz çok fena zorluyor beni

Dün bizimde kontrolumuz vardı Şükür Rabbime suyu normalmiş ilk doğumumu bu haftalarda doğum yapmıştım su azlığından normal dedi 33+5 deyim 2200 gram 44 cm olmuş nasıl kilosu ?
Benimde 33+3 de 2250 ve 43cm boyu canım normal yani
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu son dönemde iki gündür kabizlikla ugrasiyorum bende varmı önerileriniz çok fena zorluyor beni
Bendede aynı sorun var canım basur zorluyor bide üstüne zor oturuyorum zor yürüyorum son zamanlarda arttı kabızlık doktor bana duphalac içebilirsin dedi.

Kızlar napıyosunuz nasılsınız?
Kv.yi yolladık. Şimdi evi toplıcam eşimle. O kadar çabuk dağılıyoki sinir oluyorum. Kasılmalarda var çok sık olmamakla beraber. Hayırlısı hakkımızda.
Kolay gelsin canım. Bende annemlerdeyim yiyoruz ıcıyoruz temizligi bırlikte yapıyoruz hoş annem hic bısey elleme diyor . Ama sonucta anne evi herseyi ona bırakamam. Oglumla kardesım resmen kudurdular. Evın altını üstüne getiriyorlar. Dogru düzgün anlasamıyorlar. Oyuncak paylasamıyorlar. Artık önümüzdeki haftasonuna kadar idare edecez. Bide şu ev işi halledılseydi başka sıkıntım kalmicak . Daha bebegin kıuafetlerıni flan yıkamadım apar topar annemlere gelince. Valla aniden bırsey olacak bebek dogacak dıye cok kprkuyorum. RABBIM vakotlice dogurmayı nasıp eydın ınsallah.

Benimde 33+3 de 2250 ve 43cm boyu canım normal yani

Bendede aynı sorun var canım basur zorluyor bide üstüne zor oturuyorum zor yürüyorum son zamanlarda arttı kabızlık doktor bana duphalac içebilirsin dedi.
Aslında basur falan hiç yaşamadim ama iki gündür sıkıntı çekiyorum. Korkuyorum da erken doğuma sebep olur diye de

Benimde yarın kontrolüm var bizde 36+0 oluyoruz ve bende çok heycanlıyım bakalım neler yapıyo benim oğlan:)

Canım eğer geldiğini hissediyosan iki üç bardak su iç 15 20 dk ıkınmadan sadece otur bekle. Gelmiyosa daha fazla oturma. Akşamdan iki tane kuru kayısı bi bardak su icine koy, yarın sabah suyu ic icindekileri de ye üstüne bolca su da ic cıkarsın rahatcana inşallah.. ben hamileliğin basından beri cekiyorum haftada bir oluyo hep böyle yapıyorum. Düşmez hiçbirşey olmaz ıkınma sadece yeter.

Çok sağol evde kayısı yok yarin alırım inşallah. Suyu inan elimden hiç dusurmuyorum ama ise yaramıyor demekki

Kızlar slm çok sükur temizlik belasını da ustumden attım cam kapı yatak yorgan hepsini hallettık elhamd. Ufak tefek şeyler kaldı onuda ben hallederım yavaş yavaş ...bız zumrayı karşılamaya hazırız çok şükür rabbımıze..gece olmasıyla beraber günün yorgunluğundan ötürü de kasılmalar bas gösterdi ama artık ciddiye almıycam dun den sonra

Amin inşallah çok teşekkür ederim
İnşallah teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularimiza

Allah kolaylık versin yardimciniz olsun tez zamanda kavuşun insallah

Kızlar bana herkes karnın çok küçük dıyor bende acaba sıkıntı mı var diyorum ..içime vesvese oldu
Bende aynı düşünüyorum :) gören altı aylık ancak zanneder göbeğimi.
Dışarda maşşallah hamile bayanları görüyorum karınlar kocaman kocaman yapısal bişeymi ki bu bilemedim. Bazı yerlerdede göbek küçülünce doğum yaklaşıyor yazıyor
Hatta burada da sormuştum hep büyümeyecekmiydi bu nie böyle kaldı benimki diye . :):)

Birde oncekıler kocamandı bu küçük diyorlar sımdıde buna taktım bir sorun mu var ki

Sıcak basmalarım başladı. Menepozlu bir sinirli bi panda gibiyim çıldıracam yazın hamile olsaydım nolcaktı hayal bile edemiyorum
Ahahha cok tatlisin ya kiyamam 2. Panda da benim, bi giyiniom bi soyunuom, canim yemek yemek istemiyo ama sik acikiyom, ne halt yiyecegim belli degil yani, hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…