2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu korse işine karar veremedim bende bi türlü yaa hangisinden alsam ne beden alsam :/

Merhaba sevgili anne adayları sizlere birşey danışmak istiyorum, bende bebek istiyorum Allâh ın izniyle bu ay yumurtalamam 2 şubatta ve lekelenme oldu eşimle değerlendirdik bu günleri 7 şubatta ise sabah akıntı ile birlikte iki damla kadar kan geldi öğleden sonra kahverengi oldu akşam da sadece bir çay kaşığı kadar kan geldi bu yerleşme olabilir mi yoksa benim ovulasyon hala devam mı ediyordu sizce nedir bu durum yardımcı olursanız sevinirim. Ondan sonra bir daha böyle birşey olmadı bat 5 gün kaldı arada sarı sümüksü bir akıntı oluyor .

Ben bile heyecanlandım şimdi sanki bende yarın doğurcam :))) yarın hayırlısıyla kavuşuyorsunuz inşallah bıcırıklarla dışarıda büyümek istiyorlar demek ki artık :)) güzel haberlerini bekliyorum canım benim :) minnoşları bende çok merak ediyorum

Bu korse işine karar veremedim bende bi türlü yaa hangisinden alsam ne beden alsam :/
Valla zor işmiş :) korse işi. Elime gelince minnacık görünce beden konusu seçimi zorluyor insanı.
Benim .gibi netten getirtmezsen sorun olmaz ama , kafanda marka model belirle ,bence doğumdan sonra eşin veya ailenden biri gidip hemen alır. Hem beden ve kilo konunda kafanda oturur hiç tereddüt yaşamazsın
Veyaaa benim akıllı eşim gibi fişini atmayın , değişim yapılıyor zaten.

Teşkl canım cocoya bi bakım ne var ne yok

Canım bizim tarihler aynı normal sartlarda ama ben 1 hafta önce alcam bebisimi nasipse sezeryan olduğum için tabi doktorumun dediğine göre daha erkende olabilirmis bende sabah ayni şikayetleri yasadim hatta bugun üç oldu canım

Bende şuan iyiyim bakalım dün senle knştuk ya en son sana dedim şöyle yap böyle yap...anam sonra gece bi tuttu sancım :)
Benm 37 haftada çatı muayenesiyle belli olcak doğum nasıl olcağı bakalım canım.

kendime ve bebeğe çok kilo aldırmadan tamamlamam lazım bu yolu kafama çok takıyorum normal doğum çok istediğim için. ama nasipten öte de yol yok tabii. teşekkürler
ultrason doğruysa 4 kilo cıvarı olur benimki gününü doldurursa ama korkmuyorum bundan önceki bebeğimde 4040 gram doğdu kolay bir Doğum olmuştu :)

Kızlar gerçekten ulturasyon olcumlerıne asla inanmıyorum akraba mız dan bıtını sırf bebek kilolu diye sezeryana doğuma aldılar gününü bile beklemeden çocuk sadece 3600 doğdu ve boyuda çok uzun değildi..pisi pisine sezeryan oldu ve tek cevab olabılıyor bazen bebeğe 4 üstü diyorlar dı birde ..o yüzden sırf o sebeblerden sıkıntı yapıp üzülmeyin

ultrason doğruysa 4 kilo cıvarı olur benimki gününü doldurursa ama korkmuyorum bundan önceki bebeğimde 4040 gram doğdu kolay bir Doğum olmuştu :)

Darısı başıma :) canım çok katıdır ne ameliyatlar geçirdim ne ağrılar çektim bunu da başarırım diye düşünüyorum ama iri bebeğin doğumu esnasında sıkıntı çıkabilir diyorlar diye geriliyorum biraz. yoksa gözüm çok kara

Benimde doğumuna gittiğim arkadaşıma öyle dediler, suan 4000 görünüyor ama artı eksi 400 gr olabilir, 4400 zor olur riske atmayalım diyip hemen sezaeyene aldılar. 3600 doğdu. Boyuda normaldi uzun değil.

Kendıni birşeye odaklama hayırlısını iste Rabbim hakkımız da en hayırlı olanı nasıp etsin bıze

sadece Türkiye'de takılıyorlar bu kilo olayına, ben yurtdışında Doğum yaptım oğlumda suyum gelsi gittim hastanede birinde 4400 ölçtü birinde 4200 ölçtü sonra istersen sezeryan olabilirsin ama ikinci Doğum olduğu için normalde yapabilirsin tercih senin dedi bende normal istedim oğlumda 4040 doğdu sonuç yırtılmam dahi olmadı

Benimde doğumuna gittiğim arkadaşıma öyle dediler, suan 4000 görünüyor ama artı eksi 400 gr olabilir, 4400 zor olur riske atmayalım diyip hemen sezaeyene aldılar. 3600 doğdu. Boyuda normaldi uzun değil.
Yani bunun gibi çok örnek var kapalı kutu hesabı..nasıl oldun sancılar felan ..ben kendı kendimi psıcolojık dogurtcam galiba hahahahahah

MasaAllah canım ınsaAllah bu da da böyle olur ..gerçekten hıc doğru olceni görmedim ben daha boşuna stres yapıyor anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…