2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bir şey sorcam kızlar. Birkaç gündür bileğim ve parmaklarım ağrıyor şişmemiş ama sabah uyanırken parmak ağrısıyla uyanıyorum. Eklem yerleri hareket ettikçe acıyor. Ödem mi bu şimdi? Böyle mi oluyor ödem? Ama dışarıdan bakınca şişlik yok

Kızlar size bişey soracağım kafama takıldı az önce kaş biyik aldırmak için kuaföre gittim orda da soba tütmüş duman dumandi içerisi mecbur olduğum için girdim tam kapinin yanindaydim zaten kapı da acıktı 5 dk sürdü zaten işim ama yine de içim içimi yedi bişey olmaz dimi o kadarcık seyden

MasaAllah canım ınsaAllah bu da da böyle olur ..gerçekten hıc doğru olceni görmedim ben daha boşuna stres yapıyor anneler
inşallah canım bende bu yüzden devleti tercih ettim özeller daha çok sezeryana yönlendiriyor diye duydum. Şu ana kadar sadece ters yattığı zaman dönmezse sezeryan olur dediler onun dışında bebek büyük görünmesine rağmen bir şey demediler

Yani bunun gibi çok örnek var kapalı kutu hesabı..nasıl oldun sancılar felan ..ben kendı kendimi psıcolojık dogurtcam galiba hahahahahah
Ha sen ha ben :))
Şuan bebiş çok hareketlendi, bir an patlıcak gibi sancı giriyor alt karnıma. Kasılmalar hep bnmle :) ve günde 3 4 kez wc.ye cıkmaya basladım. İdrarıda geçicek bu mazallah :))

Bende senin gibi devlette yapiyorum canım devlette son ana kadar Sezeryan yapmiyolar ama ozelde bi yolunu bulup ameliyata aliyolar

Normal oldu. yok canım ne epidurali aldığım tek şey suni sancı oldu
Aii neguzel sizler gibi olani imreniorum ben korkuom acayipp hepte panik atak var tamam diom Allah guven o ne isterse dua et geresi ona kalmis tevekkül et diom sonra vesvese ahhh o seytan gelioo beniii herseyyy bitioo agliyacam o sekil

Korkma canım Allaha tevekkül et,bi bakmışsın ki olmuş bitmiş minnosun kucağında ,herşey geçmiş olacak inşallah.
İnşallah canım amiiin bugün o stres ayrı diğer oğlan dersleri vs boşlamış eşim şimdi okuldan geldi öğretmeniyle görüşmüş hiç katılmıyormuş derslere çok moralim bozuldu

S Salty masallah siz hic korkmuorsunuzz sizin gibi olmak isterim tamam tevekkül ediorumm ama iste vesvesee geliooo aslinda guzel sey mukafatida var sevabiii ama oanik atak olanlarrr dinlemiooo

S Salty masallah siz hic korkmuorsunuzz sizin gibi olmak isterim tamam tevekkül ediorumm ama iste vesvesee geliooo aslinda guzel sey mukafatida var sevabiii ama oanik atak olanlarrr dinlemiooo
Allah attığı düğümü çözecek elbet canım hiçdüşünme şimdiden stresede girme.
Emin ol ilk doğumlar genelde daha kolay olur insan ne yaşayacağını bilmez ilkte.
Ben ilk doğumumu 19 yaşımda yaptım :) deli cesaretimi , cahil cesaretimi bilmem hiçte korkmadım belkide o yüzden işler yolunda gitti. Panik yapmak zorluyor işleri

Canım valla aynı durumu yaşıyorum ben de özellikle sağ el parmaklarim çok ağrıyo geçmiyor eklem ağrısı bildiğin.telefonla çok uğraşıyorum diye oluyo galiba dedim ama sebebini bilemiyorum

İnşallah canım amiiin bugün o stres ayrı diğer oğlan dersleri vs boşlamış eşim şimdi okuldan geldi öğretmeniyle görüşmüş hiç katılmıyormuş derslere çok moralim bozuldu
Canım ben de öğretmenim,ogrencilerin ders başarısı dusunce şöyle bi cagirip konuşuyorum genel de ailede o dönemde problem vs olunca etkilenmiş oluyor ,veya sınıfta arkadaş grubuyla sknti yaşamış olabilir.oglunla öğretmeninin konuşmasıni sağla çünkü sen sorsan da sana durust olmayabilir öğretmenler azıcık ilgilenince çocuklar herşeyi anlatıyor,sebep neyse onu çözmeye çalışın,belki senin hamileliğin yaşadıklarin skntilar onu da etkilemiştir,farkinda olamıyoruz bazen ama kendi dünyalarında bi suru şey yasayabiliyorlar,onlari kendi hallerine bırakmamak lazim

Ahh ahhh ben mi korkmuyorum içimi bi bilsencanim ben destek olmak için arkadaşlara motive edici birşeyler yazıyorum öyle ama benim içimi Allah bilir.kimseyi etkilemek istemem ama ben normal doğum korkumla kendi isteğimle sezaryen olacagim çatı muayenesi bile yaptırmadim,yaptirmicam.artik sen düşün gerisini

Kızlaar antibiyotk kullanmam gerekiyor . Bu inatçı öksürüğü geçirmek içi n başka çare kalmadı.
Aile hekimi klomoks yazmış varmı aranızda kullanan? İçim hiç rahat değil ilaç konusunda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…