Günaydın kızlar, sizinkileri okurken yavaştan olaya dahil olmaya başlıyorum sanırım dün gece çok zor geçti

sağ kasığıma sanki bıçak saplanıyor gibi oldu hareket edemedim, karnım taş kesildi belimde acayip bi ağrı göbeğimi alttan tutarak zor yürüdüm anlayamadım da ne olduğunu üşüttüm mü acaba diye düşünüyordum bide afedersiniz tuvaletimi ishal gibi yapıyorum iki üç gündür kasılmalarda ara ara tekrar edince korktum dakka tuttum düzenli değildi çok şükür ama telaşlandırdı bizi. Bende nasıl kastıysam kendimi yorulmuşum baya bi güzel uyudum rüyamda da Doğum yaptım kafasının çıktığını hissettim resmen kızımı gördüm nasıl güzeldi meleğim ne ağrım ne sancım oldu bi kere de yatırdılar kucağıma :)) sabah eşime anlattım bak korkulacak bişi yok diye sinyal gönderiyor kızımız sana diyor :) hepimize rüyamdaki gibi bi Doğum nasip olsun inşallah
Sen doğursan hepimiz rahatlicaz gibi bi his var içim de :)))) heyecanı sevecek afacan :) adrenalin hep hat safha da hepimizi merak ettiriyor cimcime :))
Bende gece ne yapsam bilemedim geçti çok şükür. Sen nasıl oldun
Canım maşallah size sağ Salim kavuşmuşsunuz çok sevindim. Riskli diye baya merak etmiştik seni hayırlısıyla gelmiş bebeğin. İnşallah tez zamanda da kucağına alır yuvanıza gidersiniz :) sağlıklı uzun ömürlü olsun analı babalı büyüsün kuzucuk :)
Güzel haberlerini bekliyoruz:) sağ Salim kavuşun inşallah dualarımız seninle..
Hafta sonu karnımın altında oluşan çatlaklara ben de merhaba dedim hiç bişi yoktu birden şok etkisi yarattı bende

eşim dalga geçiyor eyvah bu saatten sonra bikini de giyemezsin sen şimdi diye

anne oluyoruz napalım çatlak patlak idare edicez artık :)