2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım devlet hastanesinde bile akrabımıza senin bebek kılo lu doguramassın diye hemen açıl sezeryan yaptılar bebek de 3600 ufak tefek birşey doğdu..dedikleri sadece bazen yanlış oluyor...
bana sadece geçen haftalarda bebek ters olduğu için dönmezse sezeryan olur demişlerdi ama şükür döndü, bu sefer doktor nasıl doğuracaksın sen falan bende rahat davranınca birşey demediler :)) birde suda Doğum yapacağım inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım bende senin gibiyim ya hic bisey yapasim yok böyle isteksiz ve halsizim sebepsiz aglamalar .geçecek inşaallah burayı okuyorum mesaj yazacak gücüm bile yok gibi hissediyorum inanır msn

Masallah canım ne güzel kavusmussn bebisine,darisi biz bekleyenlere olsun inşallah sağlık ve hayırla,Allah analı babalı büyütsün ,göz aydınlığıniz olsun

Canım ben doğuracağına ınanıyorum kayınvalıdem 5 kılo doğurmuş kaynımı Allah bir kolaylığını kesinlikle verir

Psikolojiler iyice bozuluyo artık hepimizde. Bende saçma sapan rüyalar görüyorum. herşeye gıcık oluyorum, sürekli bişeylerden sebep bulup ağlama halindeyim.

Canımbendede unutkanlık başladı sen ne zama dogurdun.sarrılıgın en büyük seyı bol bol emzırmek sürek li emzir bu dönemde bir iki kerede mama verebılırsın sütun yeterli değilse...
Bu gün 1haftalk oldu kuzum yazdım buraya ama meme emiyor ama az küçük olduğu için tam beceremiyor tutmayı 2 kiloyuz mama destegide yapıyorum şekerli şu dediler gün ışığı florasan altında yatır dediler bide Dr artık geçiyor bu gün 6. Günü dedi dün günümü var bu hastaligin

S
Sarılık her bebekte olabiliyor dusuyorsa değer hiç endişelenme canım ..bız ilk bebeğimde 1 ayda attık endişe etme önemli olan git gide dusmesi

Ayyyy Masallah ya NE guzel bol
Bol kokla minnosumu darısı bize insaallah :)
Bence gayet guzel doğuracaksın sakin kilodan korkma. suda dogumu cok merak ediyirum
Bende yaa Eger once dogum yaparsan buraya tecrübelerini yazar misin CNm lutfen sagsalim Aliriz ins kucağımıza Melek'lerimizi

@Pembeevim2104 hayırlı olsun canıımmm gözün aydın :) sağlıkla büyütün bebişinizi :) darısı başımıza

L LaleZar86 suda Doğum hikayeni çok merak ediyorum:)) mutlaka paylaş Doğumdan sonra olur mu :)

Bizim bebiş oturuyor mu acaba hala yoksa döndü mü bende acayip merak içerisindeyim.. sancılarım da geceleri tekrar ediyor gün içinde çok bişi yok da.. öyle ya da böyle geçiyor günler heyecanlı stresli geldi mi geliyor mu gelecek mi :))) y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim siz hiç merak etmeyin muhtemel tarihim 28 Mart sonunculuk bende :))))

Canım sorma o unutkanlık bendede aldı başını gidiyor.geçenlerde eşim işten gelecek çay koymayı unuttum neyse aklıma düştü çaydanlığa suyu koydum altını açmayı unutmuşum.10 dk sonra altını açtım bu seferde demlemeyi unuttum eşim geldi demlemediğim aklıma düştü... Öyle tek bu olay değil bu ara fenalardayım

Canım ben doğuracağına ınanıyorum kayınvalıdem 5 kılo doğurmuş kaynımı Allah bir kolaylığını kesinlikle verir
eskiden öyleymiş gerçekten sancı ne zaman gelirse doğuruyorlarmış şimdi ki gibi 40 hafta dolar dolmaz almıyorlarmış, benim eşimin tarafta hep kilolu bebekler maşallah genetik herhalde :) bende doğurum Allah'ın izniyle

en yoğun ilk günler oluyor zaten azalma varsa endişelenme

gittiğim hastanede suda Doğum ünitesi açılmış yeni o yüzden suda Doğum yaptıralım sana dediler öyle benim özellikle istediğim bir şey değildi, doğurursam yazarım inşallah

Muhtemel doğumada aldanmıcam işte hııh hayırlısı olsun inşallah canım zaten az kaldı, sağlıcakla kavusup büyütmek nasip olsun inşallah :)
Bende hasta oldum kızlar ya ne yapmalıym parol içtim mecbur her yerim ağrıyo (
Duşa gir canım sık sık, limonlu ıhlamur iç. Bol sıvı vr meyve tüket. Çabuk gecer inşallah, gecmis olsun

Merhaba kizlar bugun kontrole gittim bebek haftasiyla uyumlu deyil 1 2 hafta geriden geliyor dedi kilosu 2500 civari.birkac gündür tansiyonum 15/10 lara cikti yine cikarsa hemen geliyosun dedi ama ne yapacagi hakkinda fikir vermedi acaba ilacmi verirler ne olacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…