2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kaçıncı haftadasiniz hepmi geriden geliyordu sağlıkla gelsin insallah

Gece hastanedeydik evde sık sık sancılandım ama sık olmasına rağmen yine de düzensizdi alttan baskı vardı ve bebek kendini aşağı itiyordu. Ağrı ile gittik nst çekildi çok hafif kasılmalar var dedi daha şiddetlenirse yine gel dedi. Bebek kanala dayamış kafasını baskı da ondanmış ama açılma yoktu. Çatı muayenesinden korkmayın ben kendimi başta çok kastım hep korkuyordun çatıdan kasınca zorlandım sonra rahat olmaya çalıştım en ufak bi acı bile olmadı.

Saolasn canm tşk ederm yapıcam

Bende hasta oldum kızlar ya ne yapmalıym parol içtim mecbur her yerim ağrıyo (
Gecmis olsun yaa Aynıyım bende CNm valla son bir ayda bu ikinci hastalığım bu sefer de hasta bir arkadas sagolsun beni optikten sonra hastayım Dedi ama gecmis bir sekilde ben parol alıyorum iki gundur bol karabiber ve limonlu tabuk suyuna corba ictim meyva yiyirum su içiyorum
Dus aldım
İlik Boğaz'ım
Daha iyi burnum
Akiyor Suan da birde tikaniyor o zmn basım agriyor ins oda gecer hemen atesim
Yokk cok sukur

Once düşürüp kontrol altina almaya calisiyorlar canim. Duserse gönderiyolar surekli takip istiyolar. Yine yukselirse yada hic dusmemisse mecburen aliyorlar bebegi. Halkinda hayirlisi olsun insaallah.

Kızlar ben geldim doktordan :)

3200 gr olmuş bebek 37+4 deyim normal mi sizce..

Herşey iyi çıktı şükür kafası aşağıda normal doğuma müsait sıvım iyi çatıya sonra bakacakmış..

Nst de sancım 27 çıktı en fazla o da iyiymiş şükür

Tahmini doğumu söylemedi.. ama ultrason kağıdında baya tarih yazıyo anlayan varsa yazıym..

Bpd 6 mart 2018
Ac 12 mart 2018
Fl 5 mart 2018 hangisi tutar ki acaba..

Rüyamda 6 mart diyodu doktor bana :)

Canım o tarihler haftasına uyumuyla ilgili çıkıyor boyuna gore haftası kılosuna gore haftası gibi çok belırleyıcılıgı yok en hayırlı zamanda gelirler umarım..bence kilosu gayet iyi..

Canm bi de ustlerde avg. Us. Gibi bi tane daha haftasi ve tarihi yazan deger oluyo bende. O ortalamayi veriyo. Varmi oyle bisey. Fl bacak boyuna gore Ac karin cevresine gore bpd de bas cevresine gore tarihleri veriyo

Geçmiş olsun, tansiyon konusunda fikrim yok ama bebeğin sağlıklıysa kilosunu hiç takma kafana. Bizimde geriden geliyor.
Maşallah canım:) ne güzel haberler.. İkiniz içinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah :)

Canım kağıtta GA(aua) yazan yer varsa o bebek ölçüsüne göre doğum tarihi veriyor.
Maşallah bebeğine cok güzel kilosuda.
Sancın çıkmamış ama gelişimi cok güzel maşallah cok bekletmez annesini bebiş gelir 6 marta :)

Sendemi kesin dönüş yaptın
evet canım 2 sene oldu, sende mi dönüş yaptın? Birde Nevşehirlisin sende galiba öyle hatırlıyorum

öyle değişik tarihler çıkması normal bpd baş ölçümü, aç karın çevresi, fl uyluk kemiği demek haftasıyla tam uyumlu gidiyorsunuz :)

Onu bulamadım canım ya sadece kafanının fotosunu verdi belki ondan yazmıyodur.. hayırlısı bakalım 6 mart kardeşimin doğum günü belki de dayısına hediye olur oğluşum :)

Çok teşekkür ederim bu arada canım benim hepimiz güzel haberler yazalım inşallah buraya :)

Ha bu arada doktor günde 5 tane hurma ye dedi.. kendi de yeni doğum yapmış faydalı demekki..

Evet canım tam uyumluymuşum teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…