- 31 Temmuz 2017
- 383
- 776
- 23
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.381
Sendemi kesin dönüş yaptınevet bende okudum yapanlar varmış, bende hamile kalmadan önce bir kaç defa hissetmeye çalışmıştım ama şimdi göbekle zor herhalde
yok değilim canım 2 yıldır türkiyedeyiz önceki iki doğumum yurtdışında olmuştu
Kaçıncı haftadasiniz hepmi geriden geliyordu sağlıkla gelsin insallahMerhaba kizlar bugun kontrole gittim bebek haftasiyla uyumlu deyil 1 2 hafta geriden geliyor dedi kilosu 2500 civari.birkac gündür tansiyonum 15/10 lara cikti yine cikarsa hemen geliyosun dedi ama ne yapacagi hakkinda fikir vermedi acaba ilacmi verirler ne olacak merak ediyorum
Muhtemel doğumada aldanmıcam işte hııhhayırlısı olsun inşallah canım zaten az kaldı, sağlıcakla kavusup büyütmek nasip olsun inşallah :)
Duşa gir canım sık sık, limonlu ıhlamur iç. Bol sıvı vr meyve tüket. Çabuk gecer inşallah, gecmis olsun
Gecmis olsun yaa Aynıyım bende CNm valla son bir ayda bu ikinci hastalığım bu sefer de hasta bir arkadas sagolsun beni optikten sonra hastayım Dedi ama gecmis bir sekildeBende hasta oldum kızlar ya ne yapmalıym parol içtim mecbur her yerim ağrıyo(
Merhaba kizlar bugun kontrole gittim bebek haftasiyla uyumlu deyil 1 2 hafta geriden geliyor dedi kilosu 2500 civari.birkac gündür tansiyonum 15/10 lara cikti yine cikarsa hemen geliyosun dedi ama ne yapacagi hakkinda fikir vermedi acaba ilacmi verirler ne olacak merak ediyorum
Canım o tarihler haftasına uyumuyla ilgili çıkıyor boyuna gore haftası kılosuna gore haftası gibi çok belırleyıcılıgı yok en hayırlı zamanda gelirler umarım..bence kilosu gayet iyi..Kızlar ben geldim doktordan :)
3200 gr olmuş bebek 37+4 deyim normal mi sizce..
Herşey iyi çıktı şükür kafası aşağıda normal doğuma müsait sıvım iyi çatıya sonra bakacakmış..
Nst de sancım 27 çıktı en fazla o da iyiymiş şükür
Tahmini doğumu söylemedi.. ama ultrason kağıdında baya tarih yazıyo anlayan varsa yazıym..
Bpd 6 mart 2018
Ac 12 mart 2018
Fl 5 mart 2018 hangisi tutar ki acaba..
Rüyamda 6 mart diyodu doktor bana :)
Canm bi de ustlerde avg. Us. Gibi bi tane daha haftasi ve tarihi yazan deger oluyo bende. O ortalamayi veriyo. Varmi oyle bisey. Fl bacak boyuna gore Ac karin cevresine gore bpd de bas cevresine gore tarihleri veriyoKızlar ben geldim doktordan :)
Herşey iyi çıktı şükür kafası aşağıda normal doğuma müsait sıvım iyi çatıya sonra bakacakmış..
Tahmini doğumu söylemedi.. ama ultrason kağıdında baya tarih yazıyo anlayan varsa yazıym..
Bpd 6 mart 2018
Ac 12 mart 2018
Geçmiş olsun, tansiyon konusunda fikrim yok ama bebeğin sağlıklıysa kilosunu hiç takma kafana. Bizimde geriden geliyor.Merhaba kizlar bugun kontrole gittim bebek haftasiyla uyumlu deyil 1 2 hafta geriden geliyor dedi kilosu 2500 civari.birkac gündür tansiyonum 15/10 lara cikti yine cikarsa hemen geliyosun dedi ama ne yapacagi hakkinda fikir vermedi acaba ilacmi verirler ne olacak merak ediyorum
Maşallah canım:) ne güzel haberler.. İkiniz içinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah :)Kızlar ben geldim doktordan :)
Bpd 6 mart 2018
Ac 12 mart 2018
Canım kağıtta GA(aua) yazan yer varsa o bebek ölçüsüne göre doğum tarihi veriyor.Kızlar ben geldim doktordan :)
Bpd 6 mart 2018
Ac 12 mart 2018
evet canım 2 sene oldu, sende mi dönüş yaptın? Birde Nevşehirlisin sende galiba öyle hatırlıyorumSendemi kesin dönüş yaptın
öyle değişik tarihler çıkması normal bpd baş ölçümü, aç karın çevresi, fl uyluk kemiği demek haftasıyla tam uyumlu gidiyorsunuz :)Kızlar ben geldim doktordan :)
Bpd 6 mart 2018
Ac 12 mart 2018
Olabilir canım yaklaştıkça daha merak ediyorum daha heyecanlanıyorum :) çok teşekkür ederim :)Canım o tarihler haftasına uyumuyla ilgili çıkıyor boyuna gore haftası kılosuna gore haftası gibi çok belırleyıcılıgı yok en hayırlı zamanda gelirler umarım..bence kilosu gayet iyi..
37.haftadayim 1 ay onceki kontrolumde cok iyi masallah filan demisti doktor bu ay gittiginde boyle oldu bende anlamadimKaçıncı haftadasiniz hepmi geriden geliyordu sağlıkla gelsin insallah
Yok canım o tarih yazmıyo bende neyse nasip artık çok sağol :)Canm bi de ustlerde avg. Us. Gibi bi tane daha haftasi ve tarihi yazan deger oluyo bende. O ortalamayi veriyo. Varmi oyle bisey. Fl bacak boyuna gore Ac karin cevresine gore bpd de bas cevresine gore tarihleri veriyo
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah :))Geçmiş olsun, tansiyon konusunda fikrim yok ama bebeğin sağlıklıysa kilosunu hiç takma kafana. Bizimde geriden geliyor.
Maşallah canım:) ne güzel haberler.. İkiniz içinde en hayırlı zamanda gelsin inşallah :)
Onu bulamadım canım ya sadece kafanının fotosunu verdi belki ondan yazmıyodur.. hayırlısı bakalım 6 mart kardeşimin doğum günü belki de dayısına hediye olur oğluşum :)Canım kağıtta GA(aua) yazan yer varsa o bebek ölçüsüne göre doğum tarihi veriyor.
Maşallah bebeğine cok güzel kilosuda.
Sancın çıkmamış ama gelişimi cok güzel maşallah cok bekletmez annesini bebiş gelir 6 marta :)
Evet canım tam uyumluymuşum teşekkür ederim :)evet canım 2 sene oldu, sende mi dönüş yaptın? Birde Nevşehirlisin sende galiba öyle hatırlıyorum
öyle değişik tarihler çıkması normal bpd baş ölçümü, aç karın çevresi, fl uyluk kemiği demek haftasıyla tam uyumlu gidiyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?