2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de fırtına m doktora gıc buyumemıs nst ıyı cıktı ²¹80 gr cıktı hatta zayıflamıs Bı seysey demedı doktor carsamba kontrol

Doktorumun tavrı bu canım.Başlarda çok önemsemedim ama son haftalarda gerçekten canım çok sıkılıyor belki çok hassaslastik doğum stresi vs olumsuz her söz beni etkiliyor günlerce düşünüyordum Duygularım alt üst son iki haftam sıkıyorum dişimi Allah hepimize sabır versin hayırlı doğum nasip etsin

Kızlar bugün nst de sancılarım 90 ile 48 arasında gitti geldi gecen hafta 30 dan yukari çıkmamıştı ama doktor her şey normal dedi. Nst sırasında hemşireye sordum sancin yok dedi peki bu sayılar ne anlama geliyor?

Canım düzenli olursa doktorlar sancı olarak kabul ediyor. Düzensizse nst'en gayet iyi diyorlar

Kızlar hacı şerif diye bi marka var ya ordan çikolata sipariş eden var mı nasıl acaba

Çiçek sepetinden bi çok kez sipariş verdim ordan hep memnun kaldım,ama hacı şerif de fena görünmüyor tecrube eden biri olsa bende sipariş ederdim fiyatları da çok uygun
Canım merhaba ben önceki dogumumda hacı şeriften sipariş etmiştim çikolatası çok lezzetliydi hemen geldi paketleme vs çok iyiydi. Şimdi yine ordan sipariş etcem ben tavsiye ederim

Canım merhaba ben önceki dogumumda hacı şeriften sipariş etmiştim çikolatası çok lezzetliydi hemen geldi paketleme vs çok iyiydi. Şimdi yine ordan sipariş etcem ben tavsiye ederim
Aa süper canım çok tesekkur ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…