2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar 3.dogumum olacak daha kolay olur diyorlar aranizda 3.normal dogum yapan varmi nasildi sizcede kolaymiydi

Kızlar nst de sancılar 90larda ve halen 6-7 dk arayla düzenli. Artık bir tık daha şiddetlendi, açılmam halen 2 cm. Eve geldim suan, sancılar ne zaman sıklaşır bilmiyorum ama açılmam çabuk olsun inşallah hayırlısıyla dua edin olur mu. Açılmıcak korkusu sardı beni

3. Bilmiyirum benimde ikinci olacak CNm bende merak
Ediyorum daha mı kolay olur acaba insaallah bir avazda kurtuluruz
Amin canim insallah mesela benimde ilki daha kolay oldu sanki ikincide sancim daha siddetliydi bakalim bu nasil olacak cok takiyorum kafama hayirlisiyla bi kurtulsak

Ay canim allah yardimcin olsun insallah sancilar seni yipratmadan hemen acılman olur sicak duşa gir iyi geliyomus

Canım ailede arapça bile varsa meryem süresi okusun sana.Çabucak açılsın hemencik doğur inşallah,muhtemelen sabaha doğum olur senin Allahın izniyle

Benim oğlum pazartesi günü doğdu kızlar normal oldu. Öğlen kontrolde 3cm açıklık görünce yatışım yapıldı akşam 20.35 te miniğime kavuştum darısı sizin başınıza:) şimdi emme düzeni kaka yaptı mı yapmadı mı gaz çıkardı mı onlarla uğraşıyoruz zormuş allah hepimize yardım etsin.

Gözün aydın canım ilk başlarda öyle olur ama zamanla alışırsın merak etme bu günlerin tadını çıkar

Inşallah açılır hiç takılma canım hurma falan yesen iyi geliyormuş

Slm arkadaşlar bir sorum olacak sizlere 7 haftalık hamileyim 15 gün içinde 3 ayrı günde kahverengi lekelerim oldu.ilk hamileliğim ve çok tecrübesizim ne olur bir fikir verin sizler doğuma kadar yanaşmış kişilersiniz bu lekeleri yaşayanların hamilelikleri tamamına eriyor mu ????

Bu şekilde lekesi gelip şuan 4 aylık olan arkadaşım var ama en önemlisi doktor kontrolünde sıkıntı yok demesi doktorun ona göre ilaç verir.Progestan gibi

Bu şekilde lekesi gelip şuan 4 aylık olan arkadaşım var ama en önemlisi doktor kontrolünde sıkıntı yok demesi doktorun ona göre ilaç verir.Progestan gibi
Doktorum progestan verdi ikinci kutuya başlıcam Yarin.ultrasonda her şey yolunda diyor Dr.ilacı içip yatacaksın başka da yapacak bişey yok diyor gerisi Allah'a kalmış diyor .Demiyor ki böyle lekelenmesş olup Sağlıcakla doğum yapanlar var olur böyle Şeyler demiyor

Doktorlar öyle demez en fazla bu kadar der o riske girmezler.Ben böyle olup doğum yapanda gördüm cok güzel yolunda gidip kayıp yaşayanda yani benm gibi (geçmişte).Sen doktorunu dinle tevekkül et.Allahın izniyle bişey olmaz.

Allah'ım korusun Inşallah herkesinkini de benimkini de teşekkür ederim .
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Dün ve bugün yaklaşık 100 defa squat yaptım. Karnım düzensiz kasılıyor belimde hafif ağrı var. Çok yorgun hissediyorum sürekli uyuyasın var. Doğum öncesi enerji olurmuş o yok bende. Bacaklarım et kesmiş. Cumartesi günü Çatı muayenesi vardı. Salı gününe erteledim korkudan. İnşallah muayeneden sonra açılmam çok olur da Doğuma geçerim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…