2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
NurrBanuu açıklığa alttanmi baktı canım ? Kaç cm olduğunu soyledimi. Sen hissediyomusun sancılarını? Hakkında hayırlısı olsun canım doğurun bakalım teker teker

Alttan baktı canım açılmaya başlamış dedi eve gönderdiğine göre 1-2 cm dir heralde sormadım heyecandan.. Evet hissediyorum sancıları ama hafif hafif yeni adet olcakmışım gibi. :)

Alttan baktı canım açılmaya başlamış dedi eve gönderdiğine göre 1-2 cm dir heralde sormadım heyecandan.. Evet hissediyorum sancıları ama hafif hafif yeni adet olcakmışım gibi. :)
Benim iki haftadır 1 cm açılmam var önemli bi açıklık değil demekki

Aynen cnim kilolu hamile kalinca oyle oluyor. Doguralimda kilo verilir insallh

Canim hayirli ugurlu uzun omurlu olsun. Rabbim anali babali buyutsun. Cok sevindim senin adina.

İnşallah , benimkilerde öyleydi. Umarım bu da öyle olur.
Kanala girmişmi senin bebek? 35 te yok daha demişti benim doktor
Bende 35 te gittim yok dedi girmemiş mumkunsede girmesin daha erken dedi :)ben geri ters döner diye korkuyorum kanala girse cikamazdi pazartesi 37 oluyor kontrol o zaman bakalım inş iyidir normal doğum yolundadir

Bende 35 te gittim yok dedi girmemiş mumkunsede girmesin daha erken dedi :)ben geri ters döner diye korkuyorum kanala girse cikamazdi pazartesi 37 oluyor kontrol o zaman bakalım inş iyidir normal doğum yolundadir
Dönmezler inşallah yaa :) bende tırsıyorum ondan , sert hareketler gelince aha döndü diyorum . Sağlık ocağında ebeyle görüştüm bugünde kontrol etti eliyle ve ses dinleme cihazıyla dönmemiş şükür:):)
Martı gördük şükür , bir hafta on gün daha dursunlarda en az sonra buyursun gelsinler

A Albeni7 internette şöyle diyor . İlk doğumlarda haftalar oncesinden kanala girermis ama sonraki dogumlarda doğum aninda giriyormus genelde .ne kadar doğru bilemiyorum

Ben hickiriklari yukarda hissetmeye başladım diye korkuyorum dondugunden ben sabirsizim pazartesiden sonra doğsun istiyorum

A Albeni7 internette şöyle diyor . İlk doğumlarda haftalar oncesinden kanala girermis ama sonraki dogumlarda doğum aninda giriyormus genelde .ne kadar doğru bilemiyorum
Aaa evet evet bende okudum onu.
Bizimkiler girerse doğum yakın demektir o zaman. 15-20 gün bekleme olayı ilk gebeliklrdeymiş çünkü.

Aaa evet evet bende okudum onu.
Bizimkiler girerse doğum yakın demektir o zaman. 15-20 gün bekleme olayı ilk gebeliklrdeymiş çünkü.
Doktorda erken daha girmesin dedigine göre demekki girse dpgum yakindir inş :) bakalım heyecanliyim pazartesi olsaydı bi

Kizlar bendede adet agrisi gibi bi agri basladi anasi normal degil babasi normal degil pat diye gelir mi bu cimcime korkuyom valla

Kızlar süt yapan içecekler satılıyor ya e bebekte malt içeceği vs...
Bunları hamileyken kullanan var mı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…