2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oyy şükürler olsun helede oglandan sonra kız bi farklı oldu dimi sizin için ?

Akşam eşim bile dio. Yarın falan doğurtamazlar mı :) istersen hemen doğurturlar dedm 15 dk ya giriosn sezeryana ama ne kadar dursa iyi. Hadi bizimki erkek ve söylemesnde benm şikaytlnmemn etkisi var. Doğur kurtul diye düşünüo da. Bilen kadınlrda moral yerine öyle söyleyince sinir oluo insan.

15-16 günüm kaldı beklenen doğum tarihine ama ben 21'ini çok geçirmek istemiyorum yani, bebeğin kakasını yeme olayı falan var ya beni tedirgin ediyor. Acaba 21'inin ertesi beni doğurtun suni sancıyla desem doğurtur mu bu amerigalılar ? Bu kız kafayı yedi yorumlarını kabul ediyorumm

Çok sağol canım benim inşallah atlatırım çabucak pekmezi de deniym :)

Bu arada benden nişan geliyo yine galiba kanlı akıntım var geceden beri devamı gelir mi acaba geliyo mu bebiş :)

Günaydın güzel anneler.maşallah bebisler bir bir gelmeye baslamislar.benimde bu hafta iş yerinde son haftam.sonrasinda evde minnosu bekleme zamani insallah.cogu haxirlik bitti şükür.doguma gidenler bizim için tüm bebek sahibi olmak isteyrnler icin dua edin lütfen.kontrolum var bugün.insallah iyi haberlerle geliriz

A Albeni7 @jtaime020626 birlikte doğurur muyuz bizde merak ediyorum ama sizin 3. Benim ilk :)) bir de gittikçe sıklaşan kasılmalarım var şu an, ama önümüzde örnek çok bilemedim ne olur :)
Benim kız tembel gibi teyzesi. Ara ara kasılmam var sadece , akşam daha çok oluyo. Onun dışında , çatı ağrım çook fazla benim.
Sen nasılsın sende belirti varmı

Günaydın canım yarın gidicem eğer sancım olmazsa kanamam artmazsa suyum gelmezse gitmem geçen de gittim biliyosun :) bi avuç dolusu kan gelmesi lazımmış benim 1-2 damla kanlı karışık geliyo şimdilik
İlk doğumumda benimse öyleydi canım 10 günü bulmuştu kanlı nişandan sonra doğum.
Seninde yaklaşmış on güne , yarın kontrolde güzel şeyler söyler doktorun bence artık

İlk doğumumda benimse öyleydi canım 10 günü bulmuştu kanlı nişandan sonra doğum.
Seninde yaklaşmış on güne , yarın kontrolde güzel şeyler söyler doktorun bence artık
Ay inşallah canım ya hemen panik yapıp duş alıyorum valla biraz da gribim zorlanıyorum bazılarında hiç nişan gelmiyomuş bende de az az geliyo bitmedi devamı da yok ne su ne sancı :) hayırlısı bakalım inşallah kendi sancımla normal doğum yaparım..

İnşallaah canım inşallah. Bende demin nasıl doğurcam acaba ben dedim kendi kendime. Ne sancı ne nişan ne belirtü yok anamm hani nişan gelse aha tamam 2 hafta var dicem en çok :):)
Gerçi senin haftan çok güzel hada bana var yaaw bekleyim ben .
Bugün zaten gerildim biraz çok yakın bir arkadaşım 29 haftalık doğum yapmak zorunda kalıyor açıklıkdan dolayı dikişleride vardı üstelik. İki tanr kaybı var çok ümitlilerdi bu gebelikten kafam takıldı iyi olurlar inşallah

Ay canım ya inşallah iyi olur ikisi de bebişle Allah yardımcıları olsun.. herşey zamanında güzel ne çok erken ne çok geç gelsinler inşallah sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar.. ilk zamanlarda nasıl korkardık dimi düşük olcak aman diye ödüm kopardı şimdi de gelsin doğsun artık diye sabırsızlanıyoruz :)

Sağol kuzum inşallah öyle olur.
Şu 35 haftayı atlatmak hep ilk hedefimdi benimde gördük geçirdik çok şükür ...
daha ne beklicen kızz çok az var seniin birkaç güne belki kollarında kuzucuğun... inşallah hayırla sağlıkla kendi sancınla kucakla canım. Yarın güzel haber ver bizedee

Demek çoğu kişi yaşıyormuş bu durumu. Umarım Doğumdan sonra canımızı sıkmazlar. Böyle yap şöyle yap derlerse ben dayanamam cevabımı veririm

Sağol canım benim inşallah güzel haberler veririz artık hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…