2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Yok canım suyum falan gelmemişti.
Açıklık varmış onuda ben hissrtmiyodum , ağrılarım olmuştu sadece bel ve kasıklarımda . Son anlarda arttı bayağı şiddetlenince gitmiştim hastaneye.
Kendini bilirsin bak bakalım , dayanabilrceğin ağrılarsa evde bekle , artarsa bi muayene olursun.

Carsamba kontrol canim, carsambaya kadar dogum olmazsa 2 gunde 1 kontrole gidicem gunum doluyo cunku
İnşallah olur canım yaa. Bu da stres vallaa erken doğmasın dedik dedik günümüz doluyor çoğumuzun. Hayırlısı tabiiki ama çokk çok az kaldı herşey iyi olacak inşallah...
Yürüyüş yapıyomusun canım? Streste çok etkiliyomuş vücut geriliyor ya

Benim kız tembel gibi teyzesi. Ara ara kasılmam var sadece , akşam daha çok oluyo. Onun dışında , çatı ağrım çook fazla benim.
Sen nasılsın sende belirti varmı
Benimde tarih aynı ama benim ikinci sezeryan olacağı için 17 Mart'ta doğum yapacağım büyük ihtimal

Gidince hemen normal doğumun mu olmuştu canım ? Ay karnım da inmedi aşağıya canım kanala girdi mi bilmiyorum açıklığım var mı hiç bilmiyorum sancım olup gidersem bakacaklarmış çatıma.. devlete gidiyorum doğum başlayınca bakıyolarmış çatıya nedense..

Şimdilik dayanabiliyorum bakalım hafif bel ağrısı ve az az koyu pembe jelsi akıntılarım var artarsa giderim artık çok sağol canım

Kızlar bu kasılmalardan ne kadar sonra doğum sancıları başlıyor acaba? Bende de oluyor fakat benimki sezeryan olacağı için tedirginim açıkcası, keşke normal doğsa ama işte kader 3.sezeryanım olacak

Kızlar ben de gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum. Hiç uykuya doyamadım. Gece bebiş çok hareketliydi aşağıya ittirdi kendini hep. Bir de iç bacak çalıştırma egzersizleri yapmıştım belki ondan dolayı midem bulandı. Şu an hiçbir belirtim Yok sadece uyumak uyumak uyumak istiyorum. fakat hareket de etmek gerekiyor, açılma ve aşağı inmesi için. hiç halim Yok yarın kontrolde bakalım ne diyecek... Doğum yapanlar ya da önceden Doğum yapmış olanlar, hiç belirti olandan birden başladı mı kazılmalarınız falan? Bir de çatı muayenesi doğumu tetikler mi ben daha olmadım

Evet kuzum benim ki o günün gecesine olmuştu doğum. Karnın inmiş çıkmışa bakma yaa , ilkinde tepemdeydim karnım doğuma öyle grdim. Hatta doğumdan öncrki gün o güzelll masum.karnımın çatlaklarına :) taa mideme doğru iki yenisi eklenmişti.
Hayırlısı inşallah ama senin de yakın gibi en fazla birkaç güne diyorum ben. :)

Ben varıım :):)
İlk doğumumda ne kasılma , ne ağrı hiçbişey yaşamadım nede çatı ağrısı. Kontrole gittim , 38. Haftamda nst istendi ona bakarak alttan çatı muayenesi yapıcam dedi doktor 4 cm açıklık var doğum başlamış dedi , ben saf saf bakıyorum çünkü hiçç belirti yok.
Eve gelip çekmek istedim , sancıları gece bastırdı ondan sonrasında bende 3 ten altıya kadar hafif ağrılar la geçiştirdim hiçbiri dayanılmayacak kadar kötü değildi. Ama kontrolden sonra kanamam başladı normal dedi doktor bekle demişti zaten.
Son bir saat biraz zorladı ağrılar o zaman gittim hastaneye , belirtisiz de doğum oluyor yani:)

Kizlar gece 5 ten beri ara ara devam eden sancilarim var düzene girince sıklaşınca gitmeyi dusunuyorum hastaneye ama cok fena vuruyo sanci Allah yardimcimiz olsun dua edin fazla cekmiyim
Ayy canım yaa inşallah bir avazda kurtulursunuz hayırlısıyla sağlıkşa kavuş kuzuna... Evde sakinsen evde kal canım , bastırınca git kendini bilirsin zaten .

Benimde sancı geldimi alt tarafima cok zor veriyo sanci siklasmadigi icin gitmiyorum ama bebek birden gelmez dimi sancinin sıklaşmasimi lazim? Bu üçüncü dogum olcak ama yine acemiyim

Benimde sancı geldimi alt tarafima cok zor veriyo sanci siklasmadigi icin gitmiyorum ama bebek birden gelmez dimi sancinin sıklaşmasimi lazim? Bu üçüncü dogum olcak ama yine acemiyim
Enn geçç gitmen gereken zaman , kendiliğinden ıkınman gelmesi canım.
O kadar da bekleme kızz git hastaneye :)
Benimde üçüncü bu inşallah

Ay maşallah ne güzel inşallah benim de böyle prensesler gibi doğumum olur :)

benımde bu hafta son haftam ıs yerınde cok sukur bugunlere de geldık.. artık zorlanmaya baslamıstımm, işe git gel zaman nasıl gecıyor anlamıyorsun ama ınsan bı sureden sonra soyle bı uzatayım ayaklarımı dınleneyım dıye dusunuyorr valla... senınle de cok yakınmısız cnm. rabbım bıze ve hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın ınsallah.. belkim aynı gun dogururuz :):)

Birde bende fatma ana eli otu vardi belki duymussunuzdur onu suya koymustum açılmış acaba diyorum benimde acilmam olmusmudur sancilarim sık deyil ya ne bileyim sıklasmadan acilirmi

Birde bende fatma ana eli otu vardi belki duymussunuzdur onu suya koymustum açılmış acaba diyorum benimde acilmam olmusmudur sancilarim sık deyil ya ne bileyim sıklasmadan acilirmi
Belli olmuyor ki o açılma işi kişiden kişiye değişiyor. İç bence ara ara o sudan. Bende kullandım inşallah bunda da paniklemezsem yine yapıcam. Bende düzensiz sancılarda başlamıştım içmeye yudum yudum al canım arada faydası olur inşallah. Kii hem senin üçümcü doğumun hızlı ilerler herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…