2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Lütfen ama biz sirayi bozmadık siz oyun bozanlik yapiyonuzbak mutluyumla yazyagmueunu bekledik artık dogurcazsende önce bizi bekleşaka bi yana 5 dakika olursa acil git canım duzenliyse dogumdurSen normalmi Bekliyodun?
Tamam tamam panik yapmayın azıcık sakinleştirdim ben kızımı bekliyor ama her an gelebilir gibi de yine söz vermiim bekleyemeyedebiliriz :)) cuma günü çatı muayenesi yapacak daha doktor. Bi sıkıntı çıkmazsa normal olacak inşallah:)
Canım aradınmı tanser hocayı? Nasılsın şimdi?
Acile git istersen. Hayırlısı olsun
Aramadım tatlım ya azıcık düzenli geldi sonra tekrar düzensizleşmeye başladı 8den sonra azıcık uyuyabilmişim ama bel ve kasık ağrım hala devam ediyor kasılmalar azaldı. Senin kontrolün bugündü değil mi??
Benim kız tembel gibi teyzesi. Ara ara kasılmam var sadece , akşam daha çok oluyo. Onun dışında , çatı ağrım çook fazla benim.
Sen nasılsın sende belirti varmı
Ben de tembel diyodum benim kıza ama bu gece uyutmadı beni dakka saydırdı ilk defa 7dk lara düştü kasılmalar sonra yine 15 20 dk lara çıktı. Benimde senin gibi ya akşam daha çok oluyor sabah hareket halindeyken hissetmiyor muyum acaba diyorum. Ama bugün bel ve kaşık ağrım hissedilmeyecek gibi değil. Çayı ağrısı zaten ne fena bişimiş bacaklarım parantez gibi içeriden dışa doğru iten bi güç var sanki oturduğum yerden kalkarken baya zorluyor beni. 35 i geçelim derken şimdi 38 bari olsaydık diyorum

Evet bugündü az önce geldim hastaneden. Çatı muayenesi yaptı. Acımıyo diyemem ama birkaç saniye sürüyo sadece. Artık haftada bir kontrol. Nst gircem sadece onun sonucunu göstercem randevu yok. Artık bekle dedi beni bi heyecan bastıııı

Biz geri tasinicaz canim Turkiyeye, doguma falan kimse gelemiyor. Bi esim bi ben olucaz. Aglaya aglaya gecirdim zaten hep gebeligimi. Artik cidden cok yoruldum. Dogsa cocugum donsek hemen
Aa öylemiydi kzum. Herşeyde var bir hayır olsun böyle oluncada yıllardır anneymişin gibi olacaksın inan bana. İnanılmaz bir özgüven olacak kendinde.

Aa öylemiydi kzum. Herşeyde var bir hayır olsun böyle oluncada yıllardır anneymişin gibi olacaksın inan bana. İnanılmaz bir özgüven olacak kendinde.
Canim benim cok sagol, moral oldun bana. Ogluma kavussam, zaman gecer bana, herseyi unutturur.. Sizlerle buradan bile konusuyor olmak, yazdiklarinizi okumak bana moral oluyor, yalniz degilim diyorum. Allah razi olsun sizlerden

Canim benim cok sagol, moral oldun bana. Ogluma kavussam, zaman gecer bana, herseyi unutturur.. Sizlerle buradan bile konusuyor olmak, yazdiklarinizi okumak bana moral oluyor, yalniz degilim diyorum. Allah razi olsun sizlerden
Oyy canım yaa , yalnız değilsin tabii.
Eşin varr , uzakta olsa ailen var çok şükür daha olmadı biz varız . Bir alo de Hele birde Atlas bebek sağ salim geldimi Allaaah senden iyisi olmaz. Hepsini unutturur , aileni bile :):):)

Ayyy :)) hadi geçmiş olsun bana da öyle dedi herhafta nst görüşmediğimiz günlerde bişi olursa 4. Kata :))) bakalım ben napıcam cuma günü. Gece korkuttu beni tabi cumaya kadar bekler mi bilemedim. Çatı muayenesine giderken randevu almış mıydın? Biz o gün bebişin döndüğünü öğrenince heyecandan silmişiz hafızadan söylenenleri. Nst ye randevu aldık cuma günü görüşürüz dedi hoca da saat filan konuşmadık hiç bu sefer.

Son günlerde grip oldum ya çok moralim bozuk enerjim düşük. Grip olanlar ne yapıyor birkaç kişi daha vardı okumuştum son 3 günü kalanlardan. Ne yapcaz şimdi nasıl doğacaklar çok stres yaptım ya

Evet cnm ben randevulu gittim ama kendileri vermislerdi randevu saatini. nst randevumuda ona gore almistim

Ai cok guldum ins

Cnm niye dönuorsunuz tr ye nekadar kaldiniz orda bizler variz bende hollandada ailwm almanyada cbm ins bizde is bulur esim almanyaya tasiniriz dua edin banada

Canım benim belim de ağrımaya başladı koyu pembe akıntım geliyo senin böyle nişanın geldikten sonra suyun hemen gelmiş miydi yoksa bel ağrın kasık ağrın vs olmuş muydu..

Şimdi gitsem bişey yapmazlar suyun sancın olursa gel diyolar napsam bilemedim..
A Albeni7

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar kasilma olayi siklastiginda anlamasak nolur ki, sonucta kasilmadan sonra belirti vermez mi dogum, sanci falan olur dimi.. bende kasilmalar oluyo galiba da pek anlamiyorum agrisiz oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…